Kirjutan oma väikest kogemust Jazzi suhtes ja inimesed jätke see kõrva taha!
Kuna kaotasin tööd siis pidin minema just Ülemiste Jazzi tööle...õnneks kaua seal ei olnud, sest peagi tuli tööpakkumine minu alal

Üldiselt protseduur on selline: talvekas peale - survekas - sampoon - sponge bob - vaha - survekas
Üldiselt on nii, et auto ja velgede jaoks on alati erinevad käsnad.
Kui aga on kiire ja on näha, et klient ei näe siis ise nägin kuidas vana töötaja(see kes peab tegema kvaliteetselt) pesi autot... no andke andeks. Aetakse Avensis sisse, jube rokane on väljast. Lastakse talvekas peale, võetakse velje käsn, hõõrutakse see s*tt seal laiali ja lahti, pritsib vaha peale ja laseb survekaga üle....kuivatamisel parandab enamvähem seda mis on näha. Tööaeg 5-10 min. Tulemus: Enamvähem puhas ja kriimustatud auto. Ja peale selle maksad veel 240 eeki....
PS:reeglina on alati puhtam seal juhi pool, sest sa tavaliselt istud ja sõidad minema teist poolt kontrollimata.
Sisepuhastusest ei hakka rääkimagi... (kuna ise tegelesin pikemat aega sisekemmidega jne...) siis mul jäi lõug lahti, kui jälgisin üht kes puhastas....igatahes sisepuhastuseks seda nimetada ei saa.
PSS:kui olin esimest päeva siis kuivatasin uksevahet autol paberiga...noh ja nagu harjunud ikka, peab olema kuiv ja puhas...minu juurde tuleb Vvanem ja ütleb, et tee kähku ja näitab :"võtis paberi võpas mingi "Z" tähekujuga igaltpoolt natukene" ja valmis. Jällegi mina hämmingus, et WTF MAN ! aga noh õnneks ma sain sealt varakult minema

MINU SOOVITUS AUTOOMANIKELE:Kui teil on firmaauto siis käib küll, aga kui isiklik siis otsige parem mingi teine käsipesula!