Krt ebaõnn.... Olin uues kohas tööl kolmandat päeva ( kokk olen ), selline siga korralik alacarte köök... Köögis olin mina ja veel üks kokk.... Tuli täismaja(suht lamp ja ootamatu).... Ma polnud poolt menüüdki teinud, kui pidin järsult kõike oskama... mingi kella 5 st kuni kella kümneni sai tehtud umbes kuskil 150le inimesele süüa ... Kogu selle jama peale läks mul paar asja valesti.. asja mida ma polnud ennem teinudki..Nii muuseas mainides, samal ajal kui mina elu trammi pliidi taga lükkasin, istus see teine kokk telefoniga facebookis

. Ja mulle öeldi ,et ma olen saamatu ja kui veel korra mingi vea teen võin ma oma asjad kokku panna ja minna kus kurat ( need olid sõnad selle koka poolt kes tööl oli )... Veits julmalt minu meelest.. Kõik kliendid olid väga rahul toiduga, mitte ühtegi kaebust... Ja siis kui tööpäev läbi ja aeg koritama hakata, otsustas see teine kokk ,et tal on nüüd aega koju minna.. Ja ma pidin üksi 2 h seda segadust seal koristama. Lisaks jootraha mis köögile oli võttis teine kokk 9/10 endale ja 1/10 andis mulle :S
Vot siis milline vinge tööpäev. Saadan vist ise selle koha p***i