Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 10:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 30.06.2012 19:42 
Kasutaja avatar

Kaks kõva seksimeest istuvad õlleklaasi taga ja räägivad oma kogemustest.
"Kas su naine karjub ka seksimise ajal?" küsib üks.
"Jah."
"Millal ta nagu kõige rohkem karjub?"
"Siis kui ma riista kardinasse kuivatan!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2012 20:39 
Kasutaja avatar

Mees mõnuleb diivanil, õlle käes ja vaatab jalgpalli EM-i. Naine astub tuppa, mees heidab talle korraks pilgu ja ütleb: "Kallis, sul on täna ilus pluus seljas."
Naine maialt: "Mul ei ole pluusi all midagi..."
Mees ulatab õllepudeli: "Ära muretse. Joo õlut, küll siis kasvavad."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 00:00 
Kasutaja avatar

Avastasin täna, et mu ema parandab ka autot kui vaja :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 10:53 

Moose kirjutas:
Avastasin täna, et mu ema parandab ka autot kui vaja :D

Õige lähenemine, varsti tuleb Xzibit külla ning viib masina pimpimisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2012 21:11 
Kasutaja avatar

Mida aastaid edasi, seda rikkamaks me saame: hõbe juustes, kuld hammastes, kivid neerudes, suhkur veres, raud arterites ja lisaks sellele veel lõppematud gaasivarud. Aastate eest ei osanud me sellistest rikkustest unistadagi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 14:04 
Kasutaja avatar

Sõber, kellel eile hommikul Itaalias Chevy genekarihm puruks läks: hea, et bussil hispaania numbrit ei ole, muidu oleks ikka täiega pekkis uut rihma otsida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 14:09 
Kasutaja avatar

Mis selle hispaania numbriga on siis? Või ei meeldi hispaanlased neile? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2012 14:11 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Mis selle hispaania numbriga on siis? Või ei meeldi hispaanlased neile? :D

http://em2012.postimees.ee/893782/hispa ... -meistriks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 09:32 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
ma pole jalkafänn, aga isegi mina tean, et eile olid finaalis vastamisi hispaania ja itaalia, kus itaalia sai korralikult hispaania käest mööda kotte. :D

Ma ei mõelnud korraga jalka peale :D Aga jah isegi seda kuulnud... terve fb seda sitta täis ju :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 11:20 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Ja mina mõtlesin, et sellist lolli ei leidu, kes maximast jalgratta ostab :D .

Vahet seal on kust see loll selle ratta oleks ostnud. Kui pedaalid jne käega külge keeratakse, siis pole ju ime. Ratas on pakendist väljavõttes vaja kokku ka panna ju. Kui selline a la Ikeast laua ostaks siis vist laoks ka detailid kuidagi üksteise otsa ja siis kurdaks, et jube kehv laud on.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 13:22 
Kasutaja avatar

Kunagi ammu, kui Extreme Spordis sai töötatud siis aeg-ajalt tuli ka rattaid kokku panna. Ka neid, mis oli mujalt ostetud.
Nende toidupoest ostetud pakendis ratastega oli igavene nikerdamine. Detailid on nii ebatäpselt tehtud ja kehvast metallist et väga hästi sai jooksma mõne üksiku ratta. Lisaks pidi enamus inimesi lisaks kokkupanemise hinnale ostma juurde mõningaid detaile, et üldse sõitma saaks.
Pedaalid/vändad olid levinud kaup. Juba tehasest tulles oli keere maas ja kogu seti pidi ümber vahetama. Lisaks oli väga levinud raamil sadulatoru posti prao suuremaks viilimine kuna see maksimaalselt kokku surutuna ei hoidnud sadulat kinni. Sama lugu lenksuga. pöiad olid kõigil kaheksas ja nende sirgeks ajamine oli raske (pöid väga pehmo) ja kallis. Käiguvahetaja reguleerimisest ei saa rääkidagi.
Lõppkokkuvõttes tuli odavam või sama kulikas osta entry-level GT, Classic, Scott vms ratas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 15:10 
Kasutaja avatar

Ma tean mida sa tunned. Töötasin kunagi Pärnu Rattapoes ja seal käis ka neid imevigureid läbi. Tõeline tipptase oli 2002 või 2003 aastal välja loositud Coca-Cola rattad. Need pidasid vastu esimese äärekivilt mahasõiduni..Säh sulle dual-suspension :)

charly kirjutas:
Kunagi ammu, kui Extreme Spordis sai töötatud siis aeg-ajalt tuli ka rattaid kokku panna. Ka neid, mis oli mujalt ostetud.
Nende toidupoest ostetud pakendis ratastega oli igavene nikerdamine. Detailid on nii ebatäpselt tehtud ja kehvast metallist et väga hästi sai jooksma mõne üksiku ratta. Lisaks pidi enamus inimesi lisaks kokkupanemise hinnale ostma juurde mõningaid detaile, et üldse sõitma saaks.
Pedaalid/vändad olid levinud kaup. Juba tehasest tulles oli keere maas ja kogu seti pidi ümber vahetama. Lisaks oli väga levinud raamil sadulatoru posti prao suuremaks viilimine kuna see maksimaalselt kokku surutuna ei hoidnud sadulat kinni. Sama lugu lenksuga. pöiad olid kõigil kaheksas ja nende sirgeks ajamine oli raske (pöid väga pehmo) ja kallis. Käiguvahetaja reguleerimisest ei saa rääkidagi.
Lõppkokkuvõttes tuli odavam või sama kulikas osta entry-level GT, Classic, Scott vms ratas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 16:35 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
dellu kirjutas:
mkb kirjutas:
Ja mina mõtlesin, et sellist lolli ei leidu, kes maximast jalgratta ostab :D .

Vahet seal on kust see loll selle ratta oleks ostnud. Kui pedaalid jne käega külge keeratakse, siis pole ju ime. Ratas on pakendist väljavõttes vaja kokku ka panna ju. Kui selline a la Ikeast laua ostaks siis vist laoks ka detailid kuidagi üksteise otsa ja siis kurdaks, et jube kehv laud on.

Kas pole ka võimalus "komplekteeritud" ratast osta maximast?
Kõik jalgrattad, mis ma oma elujooksul ostnud olen, on kohe sõidetavad olnud.

No eilsest uudisest küll nii välja ei lugenud. Kirjas oli et müüja aitas pedaalid külge keerata, aga kahtlen et keegi neid kinni keeras (kastis ju, seega komplekteerimata). Tänane vastuskiri maximalt oli ju, et nemad neid kokku ei pane ja müüjatel kvalifikatsiooni pole. Võimalik et mõni näidis jah on salongis kokku pandud. Arvata on, et seetõttu on ka lenks risti keeratud jne et ruumi säästa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 18:27 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
ison.ts kirjutas:
ökosohver kirjutas:
möödunud laupäeval haapsalu maanteel hoogsalt auto kolonnidest möödudes yritas sappa haakida yks e34 päritolu bmw, mis kyll natuke viletsates kohtades möödas6ite teha yritas,ehk siis jäi lõpuks suht maha, minuteid hiljem kui olin kodutanklast autosse minemas hõigati sellest samusest bemarist, : OOMEGA KOHTA LIIGUB IKKA PÄRIS HÄSTI SUL... ehk siis tegemist päris autokauge inimesega kes eristab yht automarki teisest...

elukauge vaatenurk. 98% inimestest pole kuulnudki, et eksisteerib selline mudel nagu mitsu Sigma. Lähim masin mida ta tagant vaadates meenutab ongi omega.

tundub et sa kuulud selle 98 % hulka,oled sa üldse sigmat näind?

pigem meenutab galant vms
ega neid autokaugeid inimesi leidub,mu auto kohta küsiti et mis see on bemm ve?

Pohhui pole v' et keegi korraks segamini midagi ajas ja te siin hülgemöla ajate :D

See pole midagi. Omasin kunagi punast calibrat millelt olid eemaldatud kõik viited opelile. Naised arvasid et see ongi feraari sest värv ju punane ja välimus ka taoline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2012 19:06 
Kasutaja avatar

Lauur kirjutas:
See pole midagi. Omasin kunagi punast calibrat millelt olid eemaldatud kõik viited opelile. Naised arvasid et see ongi feraari sest värv ju punane ja välimus ka taoline.

Pärast seksimist süümekaid ei olnud?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis