Olen ise siiani iga kord vesilihvi teinud värvi alla.. olgu seal siis krunt või vana värv... pole ühtegi probleemi veel sellega nagu olnud

Samas ma ju teen väljas päikse käes kah kus ta kuivab korralikult ära, kurat teab.
Nrgchrisile vastuseks, et jah, samasugune oranz.
Täna sai tagaluuk ära lihvitud ja krunditud, lisaks ka bensupaagi luuk. Pull lugu on see, et krunt ei keeda enam vana värvi üles. St talvel sai sõbra töökojas kapott ära krunditud.. täpselt sama krundiga.. ja seal keetis üles paar kohta. Sama ka mu esitiibadega mis ise kodus garaasis ära kruntisin ja mässasin, kah probleem keetmisega. Praegu on aga uksevahed jne osad kõik oranzi värvi alla jäänud (ainult väliselt kere puhastasin ära vanast värvist) ja pole ÜHTEGI kohta kust oleks isegi mingeid algeid keetmisest. Bensupaagiluugi matistasin ära ja tõmbasin krundi peale.. mittemidagi
Kas siis ilmastik mõjub niipalju? St mõlemad keetmised toimusid talvel garaasis (temperatuurid samuti erinevad mõlemas kohas).. praegu aga väljas päikse käes kütab nii, et kui üheltpoolt alustan kruntimist autol siis pm teist poolt lõpetades on algusest vaat, et kuiv juba.

Homme ostan igatahes pahtlit juurde ja homse päeva jooksul tahaks vähemalt kere ära lõpetada pahteldamise kohapealt, et teisipäeval veel viimne lihv teha ja kolmapäeva hommikul üle võõbata. Siis tegeleks ülejäänud aja ustega ja oleks lootust vähemalt reedelgi ülevaatusele jõuda.. samas ilmateade ei näita teps mitte head praegu

Väljas tegemise rõõmud..