Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.04.2026 15:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 04.07.2012 12:25 
Kasutaja avatar

Läksin ma postkasti vaatan arved,postimees ja mingi leht veel minu nimi pääl sõdurileht what a hell okei :D huvitav lugemine ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 14:03 

mkb kirjutas:
hydra kirjutas:
Esimesel korral ei hakanud peale kiiruse nad mulle midagi ütlema ja olin isikliku autoga, /---/

Mis auto on siis ka? Äkki saab teinekord täiega lehvitada, kui näha.

minuteada sihuke kollase kabiiniga volks transporteri kastikas... siuke pisike noor poiss roolis.

Hydration kirjutas:
Ja ma usun, et antud töö on küllaltki oluline, et sinusuguste nahka liikluses päästa ja loota, et mõni pooletoobine roolikeeraja kuskil teedööde alas sulle tuima näoga sisse ei sõidaks..

Kui sa mulle usutavalt ära seletad, et mismoodi see tabasalu mäest kollaste vilkurite saatel vastassuunas uhkelt alla kihutamine minu nahka päästab siis saad küpsist.
Sinu juttu lugedes jääb mulje, et ainuke pooletoobine roolikeeraja, kes mulle teetööde alas tuimalt sisse sõidaks, oled sina ise... sest sul on ju uhked kollased vilkurid peal mis lubavad sul kasvõi tagurpidi vastassuunas ringi kihutada suvalises kohas.
Mõnesmõttes on kahju, et politseinik ei viitsinud sulle mõistust koju tagasi suunata mõningase virgutava trahviga. Päris nii ikka see kollase vilkuri kasutamine ei ole, et "oh krt mul Tartus mingi objekt ja ilgelt kähku oleks vaja sinna jõuda" ning annad Tallinnast kollaste vilkuritega kogu tee põhjagaasiga minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:06 

Robustne debiilsus on lubade tegemisega.
Käisin ~kuu aega tagasi arkis, et teha A kat sõidueksamit. A1 eelnevalt olemas. Mõtlesin, et teen eksami ära ja ootan kuu ja saan lubadele järgi minna, aga nii ei läinud. Öeldi, et tule ~nädal enne sünnipäeva, siis paneme eksami aja umbes sünnipäevaks. Nii oligi, läksin täna. Ootan pool tundi oma numbriga järjekorras ära, nägu naerul. Öeldakse mulle, et nad isegi eksamiaega ei saa panna mulle ennem, kui 21 olen. Ongi nii nüüd, et ootan veel nädala, saan 21, siis ootan veel 2 nädalat eksamijärjekorras ja siis ootan veel nädala, et lube kätte saada. Milleks?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:08 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Robustne debiilsus on lubade tegemisega.
Käisin ~kuu aega tagasi arkis, et teha A kat sõidueksamit. A1 eelnevalt olemas. Mõtlesin, et teen eksami ära ja ootan kuu ja saan lubadele järgi minna, aga nii ei läinud. Öeldi, et tule ~nädal enne sünnipäeva, siis paneme eksami aja umbes sünnipäevaks. Nii oligi, läksin täna. Ootan pool tundi oma numbriga järjekorras ära, nägu naerul. Öeldakse mulle, et nad isegi eksamiaega ei saa panna mulle ennem, kui 21 olen. Ongi nii nüüd, et ootan veel nädala, saan 21, siis ootan veel 2 nädalat eksamijärjekorras ja siis ootan veel nädala, et lube kätte saada. Milleks?!

welcome to Estonia!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:09 
Kasutaja avatar

Aga muidu on teist keegi läinud lube nüüd tegema nii, et eelnevad kehtivad rikkumised all? lastakse üldse eksamitele ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Liiklustrahve ei tohi olla. Ise vaevlen ka selle käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:15 

Hydration kirjutas:
juhtus küll eile, aga tulin tapsi mäest alla, vaatasin, et krt kalapoeni on järjekord..aga kiirelt oli alla vaja jõuda , niisiis panin aga vilkurid peale ja hakkasin vastassuunas vaikselt allapoole liikuma, kuni kurvini jõudes nägin, et rsk puhumisreid hoopis all.
Sõitsin vaikselt politseini välja, peaaegu viimase tegelaseni kui see suunas teeäärde ja hakkas jama tootma, et miks vilkur sees jne..et ma ei tohi seda kasutada seal jne.. kuigi see on mul töömaa ja võin seal kasvõi tagurpidi vastassuunas sõita sellega.
Seega nägi, et selle eest ei saa midagi teha, siis kontrollis dokke, need ka rsk korras, ning küsis, et kus vahtralehed on.
Mainisin, et neid ei pea uue seaduse järgi kasutama, mille peale härra jälle ohkis ja hakkas ümber auto vigu otsima. (Rehvid, tuled jne) ..ikka kõik korras kuni andis dokid tagasi ja soovis kurvalt head tööpäeva :D

Ja täna sain maantee ametisse seletuskirja kirjutada, et miks hommikul oli paldiski maanteele ummik tekkinud, kuna sai oludesunnil kõik autod kes tapsist linna soovisid saada, otse sinna paldiski mnt peale suunatud ja tabasallu sissesõit kinni pandud.. :D
Ummiku all peeti silmas siis kõigest 1.6km pikkust autode rivi mis ootas paldiski mnt -le pööramist fooritaga.. :kill

Ah, et sina korraldadki seda liiklust seal kandis jah?

Eks seda oligi arvata, et harku ja paldiski mnt rist umbe läheb, kui kõik sujuvalt sinna suunatakse. Samas oli jälle väga hea, kui sai siiski läbi tabasalu mindud ja rahus haabersti ringile välja sõidetud, sest ummikut lihtsalt ei olnud :D
Kaua see liiklejate ajudek*pp seal kestab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:18 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:

To siis nii, et aasta aega peab puhas leht olema peale trahvi maksmist ja alles siis lastakse?
Krt mul ühel sõbral 3korda ilmalubadeta sõidud all, ja neist kaks korda vist promilliga ning lasti arki ilma igasuguste probleemideta. Viimase korra eest trahv ka maksmata. Tõenäoliselt siis sellepärast, et need trahvid on saadud vana liiklusseadusega Kuigi arki läks ikka uue liiklusseadusega.?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:25 

cars112 kirjutas:
Tõenäoliselt siis sellepärast, et need trahvid on saadud vana liiklusseadusega Kuigi arki läks ikka uue liiklusseadusega.?

Seadusel pole tagasiulatuvat jõudu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:51 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Mani: Corvett avataril puhub ego päris paiste, aga kahjuks saab selliseid juba iga lambimadrus liisida kommirahaeest.
Ehk siis tasub teinekord end veidike tagasi tõmmata.
Ja kust või kuipalju ma raha saan või ei saa, ei ole ka kohe kindlasti mitte siin kellegi teise või kolmanda arutada, aga elan ära ja ei kurda.

no mis me nüüd escaladest räägime, neid saab jutujätkuks kortsu suruda.

tegelt miks ma küsisin on see, et ma kahtlustan et sa töötad sama inimese alluvuses kelle subarut sa soovisid osta, oma kommiraha eest.
küsiks siis niipidi, et kas su firma toetab tihti kiirendusvõistlusi?
Mani kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Kiiruse ületamise eest sain alguses 160 euri. Pärast läksin tarka panema, sain 3 kuuks load ja 220 euri. (Midagi sellist)

PALUKS KOHTULAHENDIT!

aga ma kahtlen et ma seda näen. :D

saaks näha?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 15:55 
Kasutaja avatar

Mis see sinule annab? Kui ei usu ära usu. Tahan lihtsalt seda öelda, isegi hästi saadud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 16:03 

POZ kirjutas:

Siit saab teada, kaua kepitakse http://www.harku.ee/.files/3556.pdf midagi head ei ole seal...ringtee ehitus on vast kõige hullem kui sellega pihta hakatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 16:38 

Õhtal peab vist lauluväljaku juures aega varuma. Kuramuse õllepralle algab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 17:22 
Eliit

POZ kirjutas:
Hydration kirjutas:

tallinnas - igalpool ja igavesti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 18:40 
Moderator
Kasutaja avatar

cars112 kirjutas:
Son kirjutas:

To siis nii, et aasta aega peab puhas leht olema peale trahvi maksmist ja alles siis lastakse?
Krt mul ühel sõbral 3korda ilmalubadeta sõidud all, ja neist kaks korda vist promilliga ning lasti arki ilma igasuguste probleemideta. Viimase korra eest trahv ka maksmata. Tõenäoliselt siis sellepärast, et need trahvid on saadud vana liiklusseadusega Kuigi arki läks ikka uue liiklusseadusega.?

Mul mingid 7 aastat vanad trahvid ja ammu aegunud, aga pole aega olnud, et avaldusi sisse anda ja argist öeldi, et maksa ära ja siis tule.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis