Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.04.2026 15:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 04.07.2012 18:46 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:
cars112 kirjutas:
Son kirjutas:
Liiklustrahve ei tohi olla. Ise vaevlen ka selle käes.

To siis nii, et aasta aega peab puhas leht olema peale trahvi maksmist ja alles siis lastakse?
Krt mul ühel sõbral 3korda ilmalubadeta sõidud all, ja neist kaks korda vist promilliga ning lasti arki ilma igasuguste probleemideta. Viimase korra eest trahv ka maksmata. Tõenäoliselt siis sellepärast, et need trahvid on saadud vana liiklusseadusega Kuigi arki läks ikka uue liiklusseadusega.?

Mul mingid 7 aastat vanad trahvid ja ammu aegunud, aga pole aega olnud, et avaldusi sisse anda ja argist öeldi, et maksa ära ja siis tule.

Omad vitsad peksavad? Kas mitte sina polnud üks nendest, kes kohtutäiturite teemas kelkis, et mika küll neid asju ei maksa? Loodame et nad jätkuvalt oma liini hoiavad.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 18:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei tea, ei mäleta. Ei kavatse maksta küll, pole võlgu võtnud. Pole nagu puudust tundnud eriti lubadest ka, et neid trahve kustutama oleks tõtanud. Aegajalt möödaminnes hüppan mõne täituri juurest, kui linna satun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:01 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:
Ei tea, ei mäleta. Ei kavatse maksta küll, pole võlgu võtnud. Pole nagu puudust tundnud eriti lubadest ka, et neid trahve kustutama oleks tõtanud. Aegajalt möödaminnes hüppan mõne täituri juurest, kui linna satun.

Kuidas ei ole võlgu võtnud. Igalt Eestlasele oled sisulised mõne sendi võlgu. Inimesed on kokku leppindu mingid tavad, millest kinni pidamiste rikkumise eest tuleb riiki toetada.
Minu jaoks on arusaamatu, kuidas saab näiteks mingi nõue aeguda. Kui ikka härra põikleb, et "kaitsta" riigi eest oma sissetulekuid naise, laste ja kelle kontodele kanda lastes, siis on parajalt halenaljakas. Huvitav, mis firmad üldse selliseid inimesi tööle võtavad, mingit "google taustauuringut" kasvõi üldse ei tehta või kahtlust ei ärata kui raha kuskile x kontole palutakse kanda?
Kui enne kätte ei saa, siis kasvõi pensionist kinni pidada. Enne ikka riigilt raha ei saa kui võlgade osa kinni peetud. Siis äkki lõppeks see lollus ära ka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:03 
Moderator
Kasutaja avatar

Võimalik, et lõppeks, aga senikaua saab liugu lasta. Osad trahvid olid nagunii mendi paha tuju pärast pähe mätsitud, niiet sedaenam on mul savi. Rahaga muudki teha, kui mentide preemiaid kinni taguda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:06 
Kasutaja avatar

Ülemus andis hommikul 30-60 aastat vana punase marpsi paki mulle :D
Huvitav kas see on midagi väärt ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 19:16 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:
Võimalik, et lõppeks, aga senikaua saab liugu lasta. Osad trahvid olid nagunii mendi paha tuju pärast pähe mätsitud, niiet sedaenam on mul savi. Rahaga muudki teha, kui mentide preemiaid kinni taguda.

Kui tunned et sulle on liiga tehtud, siis selleks on meil siiski kohtud, mitte protokoll prügikasti :). Ma olen ise ka päris palju riiki toetanud (enamasti küll kiirus), aga pole küll kordagi tulnud mõttele et jätaks maksmata ja elaks ülejäänud elu paguluses. Jah nii 10a tagasi sain ka 400 euro väärtuses trahvi (täpselt +40 peale mõõteviga kahjuks, korraga polnud maksta ja võtsin maksegraafiku mõneks kuuks, aga makstud ta sai).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 20:34 
Kasutaja avatar

madispoiss kirjutas:
POZ kirjutas:
Kaua see liiklejate ajudek*pp seal kestab?

Siit saab teada, kaua kepitakse http://www.harku.ee/.files/3556.pdf midagi head ei ole seal...ringtee ehitus on vast kõige hullem kui sellega pihta hakatakse.

Tabasalu kandis hetkel kõige parem liigelda tsikliga, vähemalt ummikus ei pea seisma :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 20:34 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei tunne, et oleks liiga tehtud. Lihtsalt nii on, et kuna pole võlgu võtnud, siis pole midagi tagasi maksta. Ja paguluses ka ei ela.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 21:27 
Kasutaja avatar

Kõige lihtsam , kui raha maksta ei taha , siis mine istu päevadepeal :D
Vanas rahas oli vist 600eeki 1 päev mis kongis veedad :D
b

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 21:48 
Kasutaja avatar

Mingi kella kuue paiku oli politsei Piibekal, huvitav keda nad püüdsid seal?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 21:56 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Son kirjutas:

Kui tunned et sulle on liiga tehtud, siis selleks on meil siiski kohtud, mitte protokoll prügikasti :). Ma olen ise ka päris palju riiki toetanud (enamasti küll kiirus), aga pole küll kordagi tulnud mõttele et jätaks maksmata ja elaks ülejäänud elu paguluses. Jah nii 10a tagasi sain ka 400 euro väärtuses trahvi (täpselt +40 peale mõõteviga kahjuks, korraga polnud maksta ja võtsin maksegraafiku mõneks kuuks, aga makstud ta sai).

Oled streetracer või maailmaparandaja ?
Vaevalt son nüüd sinu manitsemise peale trahve järsku maksma hakkab, mina maksan nkn makse ja pohhui, kihutage, aga ärge kedagi meelega alla ajage.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 22:34 
Kasutaja avatar

Üle maja läks hirmus liiklus lahti, ime, et omavahel kokku ei põrka need:
Pilt
Pilt
Pilt

Augustis isegi sellisega lendama minek. Korvi pidi mahtuma ca 30 inimest :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2012 22:55 
Kasutaja avatar

Kus see järv asub?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 00:38 

Mani kirjutas:
Hydration kirjutas:
Mani: Corvett avataril puhub ego päris paiste, aga kahjuks saab selliseid juba iga lambimadrus liisida kommirahaeest.
Ehk siis tasub teinekord end veidike tagasi tõmmata.
Ja kust või kuipalju ma raha saan või ei saa, ei ole ka kohe kindlasti mitte siin kellegi teise või kolmanda arutada, aga elan ära ja ei kurda.

no mis me nüüd escaladest räägime, neid saab jutujätkuks kortsu suruda.

tegelt miks ma küsisin on see, et ma kahtlustan et sa töötad sama inimese alluvuses kelle subarut sa soovisid osta, oma kommiraha eest.
küsiks siis niipidi, et kas su firma toetab tihti kiirendusvõistlusi?

Kardan, et sa eksid, kellegil seal firmas ühtegi subarut küll ei ole ja kiirendusvõistlusi ka ei toetata.
Escaladest polegi midagi rääkida, see koguaeg teada olnud, et tegu oli rendikaga ja miks mitte noorena natuke ennast hästi tunda ja suure mugava usakaga ringi liikuda.

to POZ: Mina jah, aga kestma peaks see suurem "kepp" seal pühapäevani, aga ilmselt läheb see tähtaeg mõned päevad üle..siis jääb edasi veel mõni bussipeatus vääna pool ja siis varsti varsti hakkab suurem ehitus tabasalu mäeall, kuhu uus suur ringtee tehakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2012 02:37 
Kasutaja avatar

Sõitsin täna jänesele otsa :uhoh
Ja nüüd saigi rullil ilus-sirge põll rikutud+udukas ribadeks :ouh
Aga sõbrad said vähemalt süüa :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis