GTIDriver kirjutas:
Mul mitu sõpra sõidavad mitsudega, samuti mitmel(k.a. mina) on E38-d.
Äkki argumenteeriksid, miks E38(ja BMW üldiselt) on "suvaossi" auto ja Mitsu täiesti normaalse Eesti mehe liikur?
mihkel-m kirjutas:
Kus ma üldse ütlesin, et minu auto on kuskiltki otsast võrreldav E38ga? Naljakas muidugi kuidas kohe asutakse "ütleja" autot maha tegema, kui keegi julgeb beemvee kohta midagi halvastivõetavat öelda. Eriti õrnahingelised ikka.

Minupoolest arva mu mitsust mis sa tahad, võid kirjutada omal kodus seinale ka "mitsu imeb täiega" kui see sul öösiti nüüdsest paremini magada laseb.
Aga olen ma üldse kusagil üritanud väita, et mu mitsu on ilgelt kõva pill? Peldik on, ma ei eitagi seda.

Aga lihtsalt neid autosid liigub vähe ja see on ka hetkel ainus motivatsioon selle omamiseks ja tegemiseks.
Krt mitte midagi kirjutada ei saa, margiesindajad kukuvad kohe halama. Ma kirjutasin selle lause enamvähem naljaga pooleks, aga näe ikka keegi võtab südamesse.
Mulle e38 meeldib ja ma sõidaks ise ka sellega vabalt, (kvalifitseerudes seejärel suvaossiks) aga lihtsalt mitsut on tunduvalt odavam ülal pidada kui mingit kaasaegsema tehnikaga bemmi.