Ajame siis jetta coupede rida edasi.Sai Tehtud äss diil ja soetatud omale jetta coupe
Mark. volkswagen
Mudel: Jetta coupe
Väljalaske aasta: 1985
Värvus: miskine must
Lisad: Nahksisu pehme armatuur ja el. pagassiluuk.
Mootor: 1.6 vabalhingav diisel
uksi: 2
Auto on vana aga öko ja hea Seega ilma roosteta! Põhi karbid kõvad.pagassi põhi samuti ilma roosteta!. Sillaosa on nüüdseks pea-aegu timm! ostes jutt: esimised kettad jne vahetatud: Selgus läbi on: õõtsapuksid, ketastega on hea pizzat lõigata jne! paras jamps! tagasilla puks vaja vahetada veel..ehk sisi mõlemad siis asi ants. Sai toodud ka juba jetta lai tagastange Pühapäeval coilid ja lai esimisńe stange. Stanged vajavad veel värvimist! All hetkel plekkvelg.olemas ka 5-e kodaraga ronali valukas ja ühtesi mammusi mis Tartust odavalt kätte sain taastan.Sirgeks juba aetud.Aga piltidelt näem mis toimub.Sisu on veits räbal,Aga küll saab ka sellest asja. Mootor käib vägavaikselt ja ei lagise nagu enamus 1.6-sed

Hetkel olen 2-e nädalaga 200o km maha sõitnud ja ei kurdam illegi üle .Soojaks läheb kiirelt ! Aga panen siis hulgim pilte et oleks hea ülevaade

Viimased pildid tehtud täna õhtul

Vahepeal sõidan ka audiga

17" veljega

Esialgu oli velg selline

Protsessi toimumine

Ja täna rohkemat ei jaksanud teha. Selle õhtu tulemus

Veljed on veel poleerimatta seal

Kapotialt siis

Ja siis eile toodud kraam

Reedel vaba päev,Siis saan tööjuures velje pinki panna ja asi poole lihtsam. Kui mitte rohkem.Hetkel kõik käüsitsi näpuvahel nühitud ja tuli välja et natukene lakkigi on veel peal.Aga see hetkel ei morjenda üldse. Saab asja.. Ja ootan juba lõpptulemust kus need veljed saaks autoalla

Aga paar pilti siis. Tänaseks tüdinesin ära
Andeks .Kehv kvaliteet. telefoniga siiski tehtud.Aa ja hetkel olen jõudnbud vaid 600 paberiga lihvida.Mõned ussikohad veel sees.Aga need saab ka ilusasti välja Ja päris välimist ranti pole ma üldse puutunud ;D

Praegu autoga igati rahul. Sisu ei meeldi ainult..aga mis seal ikka.. Tegin paar pilti täna.Ja homme saab ka juurde.Sest homme hakkan velgedega tegelema.. Tahaks juba valukaid alla. Tutikad rehvid olemas 195/50

Valukas tuleb see sama Artec 7.5 lai
Ponks peaks saama

Hetkel kõik!
Päikest