Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 12.04.2009 23:01 
Kasutaja avatar

vihje kõikidele isehakanud mupodele! suvel, kui ilusad rannailmad tulevad, siis liikuge oma objedega kakumäe ranna parklatesse. saate suurest erutusest värisevate kätega terve mälukaardi täis pildistada. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 00:54 

Oleks heaga oma pesukotiga mööda lennanud aga 2 rida on ja mõlemas u.4 matsi ees...nu mis sa siis teed...
tegin akna lahti, viskasin suitsu ette ja andsin "täiega" 55-ga minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 01:57 

Ma pargiks hea meelega vähemalt üle 2 koha ,et ´autost kindlasti välja saaks ja pikkasid uksi ära ei´kriimustaks.. vahest ka õnnestub nii !

väga uhke olen siis ja väga pohhui on ka

+1 sama siin, ja kui keegi sellest vaatepildist lahti saab, sis ma võin järgmine kord enda autost ise klõpsu teha ja teile PS`i panna. Invakohale parkimine või uksest sisse sõitmine on minu silmis ka out....kuigi jah - kui suur tõenäosus on, et lõunakasse tuleb korraga 14 invat poodi cruisiga :bs Aga jah, nii ei tehta siiski....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 01:59 
Moderator
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
No on ikka huligaan:

Zlata, ma arvan, et sa kukud nüüd kinni ka. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 08:01 
Kasutaja avatar

No arenenud riikide suuremates linnades on parkimise eest trahvi võimalik saada ka siis kui näiteks tänavaäärsest külgboksist väljas oled. Ruumipuudus ajab lõpuks selleni. Mina igatahes õppisin väga kiiresti korralikult parkima. Need ustega peksjad ajavad närvi küll, kuid tegelikult teeb autole liiga ka liiv, mis tuulega ringi lendab ja päike mis pleegitab. Võiks ju siis poes jala ka käia, mitte kiidelda kuidas üle mitme koha pargid ja kui pohh sul ikka on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 11:06 

Ja huvitav mix ma peaksin jala käima, kui mingi paks lehm või lihtsalt poolearuline idioot ei oska oma auto uksi avada, ja parkimiskohad on tsiklite järgi joonistatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 11:23 
Kasutaja avatar

...

Viimati muutis arva, 14.04.2009 09:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 11:33 
Moderator
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Ja huvitav mix ma peaksin jala käima, kui mingi paks lehm või lihtsalt poolearuline idioot ei oska oma auto uksi avada, ja parkimiskohad on tsiklite järgi joonistatud?

Nagu ma aru saan, siis soovitati jala käimist nendele, kes arvavad, et nende auto on maailma kõige suurem varandus ja hoidku jumal, kui keegi selle kõrvalt mööda läheb. Ehk siis kui Sa ise auto ilusasti joonte vahele pargid ja miks ka mitte näiteks parkla vähem-asustatud alasse, siis ei palugi Sul keegi jala poes käia. Kui Sa aga teadlikult pargid nii, et teisi takistad, siis oled lihtsalt idioot (või paks lehm, kes ei saa autost välja, aga sel juhul on see natuke nagu invavärk).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 11:55 
Kasutaja avatar

Väga hale. Mitte parkijad aga pildistajad ja selle üle mölisejad siis. Järjekordne asi mille üle vinguda. Kiiruseületajad on liikluspolitsei probleem ja valestiparkijad parkimiskröntrolöride probleem. Ei ole mõtet maailmaparandajat mängida, ela oma elu. Nagu juba eespool mainitud, siis kui see auto otseselt kedagi ei sega, siis miks üldse möliseda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 12:03 

Umx kirjutas:
tomcraft kirjutas:

Nagu ma aru saan, siis soovitati jala käimist nendele, kes arvavad, et nende auto on maailma kõige suurem varandus ja hoidku jumal, kui keegi selle kõrvalt mööda läheb. Ehk siis kui Sa ise auto ilusasti joonte vahele pargid ja miks ka mitte näiteks parkla vähem-asustatud alasse, siis ei palugi Sul keegi jala poes käia. Kui Sa aga teadlikult pargid nii, et teisi takistad, siis oled lihtsalt idioot (või paks lehm, kes ei saa autost välja, aga sel juhul on see natuke nagu invavärk).

Kui ma pargin parkimisjoon auto kõhuall, sis ma ei leia, et ma kedagi takistaksin. Alati ei saagi sinna parikida, kuhu tahad. Elu on julm. Ja mis puudutav "maailma kõige suuremat vara" sis pole see nii, aga ma ei leia ka et kellegile annaks see õiguse vastutustundetult käituda, kuna ~200k on piisavalt suur vara minu jaoks...Aga kuna neid "Pohhuiiste" on liialt palju, sis tuleb ise midagi ette võtta. Vadates su avatari, sis kui sa mingi tööbussiurnaga ringi sõidad, sis mõistan su pohhuismi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 12:08 

Ma saa pihta miks kõik nii pöördesse lähevad?
Asi ei ole trahvis ega ka kellelegi ära tegemises.

Puhas viisakuse ja "esinduslikkuse" asi ju :)
Võiks ju ise arusaada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 12:22 

Te ei saa aru, oma uhke aakaheksa või mingi muu veekaheksa tuleb lihtsalt poe ette kohe parkida, et võimalikult palju inimesi näeks (ja kadetseks), kui te oma masinast väljas astute, kauboimüts peas. Ja loomulikult ei tohi mingi avensisel või pesool lasta autole kõrvale ujuda, majesteetlik vahe peab ikka jääma, eraldamaks esimest ja teist Eestit.
Loodame, et see noore riigi haigus möödub aastatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 12:29 
Kasutaja avatar

Jah, see "esinduslikkus" jäi ka eile õhtul CC Plaza ees silma, kus just nimelt A8-d, ML-id jms on pargitud pea bussipeatustesse aga mitte kuhugi tasulisse parklasse. Vaesed rotid küll, kindlustus ja küte võtab vist kogu raha ära...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 13:11 

tomcraft kirjutas:

Kui ma pargin parkimisjoon auto kõhuall, sis ma ei leia, et ma kedagi takistaksin. Alati ei saagi sinna parikida, kuhu tahad. Elu on julm...... Vadates su avatari, sis kui sa mingi tööbussiurnaga ringi sõidad, sis mõistan su pohhuismi.

parkimisjoon kõhu all...kas see mitte liikluseeskirjadega vastuollu ei lähe? Ei tohi parkida ju ei joonte peal ega ka tähistatud parkimiskohtade kõrval (poe parklad ntks). Aga milleks ajusid kasutada kui sul ikka 200k masin istumise all on, või mis :lol kui küsida tohib, siis mis autoga tegu on, et ta kohe üldse ära ei mahu? Mina suudan Mitsubishi Pajero vägagi edukalt joonte vahele parkida ning kui koht peaks olema kahe kupee vahel, siis ma sinna ei roni, kuna nemad tõepoolest võivad hooletult vasta minu autot uksega lüüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 13:30 

BadAss kirjutas:
SRY, väheke OT :(

Poliis ajab küll vahest närvi. Ühel ilusal päeval sõitsin mööda järvevana teed ja 2. reas sõitis pollar. Kiiruseks oli tal vist u. 55-60kmh. Ja kuna kõik rullinokud ja ülejäänud inimesed kes numbreid ei tunne sõitsid sama kiiresti siis keegi ei julgenudki mendist mööduda...johhaidii 70 on lubatud võiks ju vähemalt sellegagi sõita kui mitte 75-78kmh...

Inimesed kardavad mente nagu tuld...mina paneks küll mööda ja ta ju ei saaks mulle mitte midagi teha... :angry

njah mul sõitsid nad järvekal mõni nädal tagasi ees 40km/h ajab ikka veic närvi küll kui nad ise peaks olema eeskujuks ja siis takistavad liiklus voolu normaalset kulgemist, ise sõitsin südamerahuga mööda

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis