Aular kirjutas:
Sellesmõttes , ma olen täiesti Taneliga nõus .
Riik pole nagu arvestanud sellega , et inimestel on ka enne sõjaväge elu.
Mõnel juba mitu last, ilus naine , korteri laenud , auto liisingud , väike suvemaja kuskil. Ühesõnaga elu on lill.
Ja siis Lähed 11 väkke ära , naine võibolla ema palgast toidab lapsed ära ja ehk maksab ka korteri kommunaalid ära , auto võetakse ära , sest keegi liisingut ei maksa, pangalt tulevad ähvarduskirjad kuna korteri laenu keegi ei maksa jne jne .
Osadel inimestel ei ole ju " rikkaid emmesid , issisid " kes seniks kuni sina lakke lähed sülitama sinu võetud kohustusi edasi maksaksid.
Minu jaoks on see täielik bullshit.
Ise pole veel väes käinud ja ilmselt lähen soome sõjaväkke.
Siin pool merd on küll igasugused hüvitised ja toetused(loe:enamus asju makstakse riigi poolt kinni.) mehe perele kuniks sõjasväes oled.
1. Need kellel on 2 või rohkem last ei pea ajateenistusse minema.
2. Ajateenijal on õigus taotleda lapsetoetust.
3 Liisingud pannakse puhkusele ajateenistuse ajaks. Niiet ei pea põdema ,et keegi sinu kesklinna katusekorteri ja luksussedaani majaeest ära võtab või viimsi kinnistud oksjonile paneb.
Endal oli toas 3mel tüübil samuti laps ja ei teaks küll et keegi oleks nälga surnud ajateenistuse vältel

Aga alati võib ju Eesti kodakondsusest loobuda siis ei peagi minema kui soomes kõik elu lill on

Küll riik oma normi igal aastal täis saab