usku kirjutas:
kütusekulust on ilmselt kõigil kopp ees, aga noh, peaaegu et juhtus minuga. Nimelt isa käis oma paskaagiga (2009), mis samuti 1,9 tdi äsja hollandis ning sõitis Riia-Berliin ühe paagitäiega (60 liitrit); see oli nõks alla 1300 km ning ei pingutanud eraldi. kollane kütusetuli (80 km to go) hakkas põlema siis, kui juba berliinis linnas sees oli. Sama kulu sain ma ise 2010 talvel 1,4 Tdiisel Fabiaga sama marsruuti sõites;
Kõik on muidu lahe, aga majanduslikust seisukohast ma ei saa aru, miks ta Berliinini välja sõitis. Poolas on ju kütus odavam kui Saksas. Minu esimene diisel üllatas mind samamoodi (Golf 4 66kw TDI), et olin kaasa vahetanud 100 zlotti vähem, mis tollal võrdus umbes 25 liitri kütusega. Kuna hotelli jaoks oli ka raha võetud, siis täpselt niipalju jäigi alles peale esimest tankimist (õnneks

), sest avastasin alles kassas. Aga sellegipoolest vedas auto ilusti leetu välja. Aasta siis oli 2008 ja tollel ajal sai veel raha vahetatud, kuigi eks suuremates kohtades sai juba siis kaardiga maksta. Aga enamasti sai alati seal raudtee äärses esimeses tanklas tangitud, siis polnud kaardimakses väga kindel. Tegelt muidugi oli kütusevaru suurem ja sai veel edasi sõidetud.