mr.dynabass kirjutas:
selle ühistranspordiga on lihtne: taksoplafoon külge ja saabki sõita

või oli nii et kui autos rohkem kui kolm on asja?

Klient peab peal olema minuteada. Ükspäev just üks tsurka tolgendas kord ühistranspordi reas ja kord tavareas (tühja autoga), kui see kiiremini liikus, kuna teises bussid, trollid ees. Kui ma pärast talle oma arvamuse avaldasin siis hakkas seletama, et temal on tellimus ja ta võib sõita. Mingi hotelli eest korjas pärast inimesed peale küll, aga sellegipoolest kahtlen et ta seal võis sõita. Iseasi on muidugi see, palju nn taksoks "maskeerumise" trahv pärast on, või siis politsei sind kinni peab ja sa ei suuda tõestada et takso olid. Ma olen kunagi selle Kaarli puistee lolluse pärast protokolli saanud aga kohapeal kohe ütlesin et ei mingit kiirementlust ja kirjutan vaide. Koos piltide ja asjadega oli vist oma 10+ lehte lõpuks. Lõppes tühistamisega, aga arvestades et mõni sai seal 20 eurot, siis poleks elusees viitsinud niipalju aega selle jama peale kulutada. Eriti lahe on see, et liikluseeskirjas (Vähemalt eelmises) oli kirjas, et ühissõiduki rada on pärisuunalise vööndi paremas servas, aga Kaarli puistee oma on paremalt teine, esimeses on bussipeatused ja sealt võiks sisuliselt sõita. Samas sinna ei ole võimalik tegelt kuidagi saada, sest ühistranspordi raja kasutamise sõnastus oli midagi sellist, et ainult manöövriks ala pööre jne. Reavahetus selleks ei kvalifitseerunud, seega Pärnu maantee parempööret seaduslikult saaks teha ainult peale inimeste saarekest ühistranspordi rajalt või siis peale parkla sissesõitu teed tagasipöörde mustamäe/Õismäe suunda ja siis kohe uuesti vasakule Vabaduse kella eest ja siis sõidad otse üle ühistranspordirea, seda tohib teha. Sai seda viidatud nii Songisepale/Lõugasele kui ka Politsei seletuskirja kirjutatud, aga päris muutus midagi, siiani on see samamoodi (v.a jah et Songisepp ja Lõugas on minema lõõdud, Songisepp veel soovitas suisa LE-d lugeda ka peale pika seletuse kirjutamist - pakun et üldse ei süvenenud isegi, aga ega ma e-kirjale makset ei lisanud ka). Aga noh kuna üks hilisem kokkupuude oli temaga hoopis muul teemal veel, siis ei imesta üldse, LE-le sülitati ikka päris mitmes punktis (sama alaealine kardihuviline lasti auto rooli, kui mina tulin helepunasega läbi, siis tema minu taga ikka päris konkreetse punasega jne).
Aga see rada oli tore üllatus küll kui ma täna hommikul raadiomaja poolt tulles vasakule Narva maanteele keerasin ja mõtlesin et miks kõik ühes reas on ja parem jumala tühi. Gonsiori on niigi kinni ja siis on veel Narva maanteele ka see jant välja mõeldud. Saab põnev aeg olema kuniks ükskord Gonsiori lahti tehakse.