Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 180 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi galant 93 -ErNo-
PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:01 
Kasutaja avatar

Ei juhtu selle arvutiga midagi, peaasi, et jahutuse paned püstisesse asendisse, mitte küljega, muidu võib hakata seal emaplaati painutama. Kõvaketas on muidugi kõige õrnem osa seal süsteemis, selle paigutamine tuleb kuidagi teisiti lahendada ilmselt. Soovitan kasutada läpakaketast, need on vastupidavamad igast põrutustele jne.

Kaugel vedrud on? :D Mul ketas igastahes valmis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:08 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Ei juhtu selle arvutiga midagi, peaasi, et jahutuse paned püstisesse asendisse, mitte küljega, muidu võib hakata seal emaplaati painutama. Kõvaketas on muidugi kõige õrnem osa seal süsteemis, selle paigutamine tuleb kuidagi teisiti lahendada ilmselt. Soovitan kasutada läpakaketast, need on vastupidavamad igast põrutustele jne.

Kaugel vedrud on? :D Mul ketas igastahes valmis. :D

Kõvakettale mingid puksid leiutada? :D Kas ta nagu raputamise suhtes tundlik või niiskuse?
Vedrud pmst käes aga amorte veel pole :) Läheb veel vähe aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:09 
Kasutaja avatar

ma soovitaks siiski ketta puhul võtta SSD kõvaketas natuke kallim on aga see eest vastupidavam kõvasti kuna on ilma liikuvate osadeta ja seega põrutuskindel. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:12 
Kasutaja avatar

sibidisah kirjutas:
ma soovitaks siiski ketta puhul võtta SSD kõvaketas natuke kallim on aga see eest vastupidavam kõvasti kuna on ilma liikuvate osadeta ja seega põrutuskindel. :)

Mõtlesin ka sellele. Kiire on ta kah.

Aga kuidas need voolumuundurid end õigustavad? Toitekas on 400 w ja kui ma sellele 400w muunduri panen kas siis toidab ilusti ära või peaks vähe kangema otsima?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:18 
Kasutaja avatar

Igaks juhuks võiks tsipa kangema panna. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:28 
Kasutaja avatar

Voolumuundur võiks jah törts kangem olla kui nõutud on, aga kui sul on toitekas 400w ja sa paned sinna nt integreeritud videokaardiga arvuti ja mingi lahja prose ja ühe ketta (eriti kui veel ssd) siis elusees ei kasuta ta seal täisvõimsusel ka seda 400w ära, st sellest 400w inverterist on rohkem kui küll. Mul jooksis aastaid tagasi üks arvuti kus oli tolleaegne vooluõgardist tippvideokaart sees ja see käis ka 400w toiteka taga.

SSD kettaga on see paigutamine jah lihtsam + ilmselt see ei ole nii tundlik niiskusele ja pidevale sisse välja lülitamisele. Muidu HDD'ga ma kardan, et pelgalt pukside peale panemine ei ole piisav, eriti kui sul auto parajalt jäik tuleb ju. Pigem paneks ta kuidagi õhku rippuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 19:34 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Voolumuundur võiks jah törts kangem olla kui nõutud on, aga kui sul on toitekas 400w ja sa paned sinna nt integreeritud videokaardiga arvuti ja mingi lahja prose ja ühe ketta (eriti kui veel ssd) siis elusees ei kasuta ta seal täisvõimsusel ka seda 400w ära, st sellest 400w inverterist on rohkem kui küll. Mul jooksis aastaid tagasi üks arvuti kus oli tolleaegne vooluõgardist tippvideokaart sees ja see käis ka 400w toiteka taga.

SSD kettaga on see paigutamine jah lihtsam + ilmselt see ei ole nii tundlik niiskusele ja pidevale sisse välja lülitamisele. Muidu HDD'ga ma kardan, et pelgalt pukside peale panemine ei ole piisav, eriti kui sul auto parajalt jäik tuleb ju. Pigem paneks ta kuidagi õhku rippuma.

Videokaart 512mb suht kange jahutusega ja prose kah 2x2,8 vms.. Et päris 250w ei piisaks aga ma usun et 300w toiteka ma võin sinna isegi panna.
Kas välist kõvaketast (usbga noo) ei anna kuidagi süsteemi jooksutama panna? :D Nood taluvad valu küll ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 20:14 
Kasutaja avatar

Miks nii võimsa arvuti sinna panna tahad? Ma soovitaks pigem nii väikse ekraani jaoks otsida mõni vähe lahjem asi, sest eelkõige on ta sul ju mõeldud videode ja muusika mängimiseks, ja vaevalt, et sa seal nüüd HD videot tahad vaadata. :D

Ja noh põhimõtteliselt saab küll välise USB pealt asja toimima panna, aga sellisel juhul oleks see arvuti sul veel mõttetum, kuna üle USB jooksutades ei saaks sa isegi poolt jõudlust ära kasutada, USB jääb ikka päris räigeks pudelikaelaks.

Idee on muidu hea, aga soovitaks pigem jah mingi väiksema standardiga emaplaat leida (nt mini või micro ATX v misasjad nad on) ja see sinna toppida. Või teine variant mõni läpakas ära rappida, mis oleks veel eriti hea variant kuna neil nagunii väike voolutarve.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 20:18 
Kasutaja avatar

videokaart on savi, sellised juba leiva hinnaga aga sellisel prosel ei näe küll mingit pointi. kavatsed mingi Need for speedi seal mängima hakata või milleks selline :D ? sinna kõlbaks mingi tavaline 2.0Ghz ka vabalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 20:43 
Kasutaja avatar

Qu!7 kirjutas:
videokaart on savi, sellised juba leiva hinnaga aga sellisel prosel ei näe küll mingit pointi. kavatsed mingi Need for speedi seal mängima hakata või milleks selline :D ? sinna kõlbaks mingi tavaline 2.0Ghz ka vabalt

Sest et see on lihtsalt olemas :D Seisab kasutult. Ei näe nüüd mõtet lahjemat kasti ostma hakata. Kui ostan siis juba läpaka jah. nt mingi vigase ekraaniga vms. Ja ei jää aind see väike ekraan. 13 tolli tuleb juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 21:30 
Kasutaja avatar

Ma aimasin küll jah, et juba olemas hetkel ja no ega siuksed jubinad liiguvad juba võileivahinnaga jah, aga lihtsalt mu jutu point oligi, et ilmselt ei ole vajalik autosse nii võimas kast. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 21:33 
Kasutaja avatar

HD videoid tahad vaatama hakata siis jääb see 512mb tavaline kaart ikkagi lahjaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 21:39 
Kasutaja avatar

No oleneb muidugi mis 512MB kaart see on ja kui tegu pole mingi päris low-end kaardiga, siis ilmselt ikkagi ei jää. Näiteks ma olen juba aastaid jooksutanud 8800GT 512mb'ga full HD videosid nii 22" LCD peal kui ka 38" full HD telekast. MB ei ole siinkohal niivõrd näitaja (minuarust siuke minimaalne on üldse 256MB) kuivõrd pigem on tähtis videokaardi protsessori sagedus. Ja tegelikult on seal üldse veel igast muid tingimusi, st näitajate järgi lahjemad integreeritud videokaardid suudavad ka full HD'd maha mängida jne jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 21:50 
Kasutaja avatar

Ega ei pidanudki silmas MB. eeldasin lihtsalt, et mingi tavaline aga samas 13tolli on vist piisavalt väike et see ilusti välja mängida ka kõvasti lahjemate kaartidega.
Kuhu selle 13 tollise ekraani muidu paigaldad üldse ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2012 22:56 
Kasutaja avatar

Qu!7 kirjutas:
Ega ei pidanudki silmas MB. eeldasin lihtsalt, et mingi tavaline aga samas 13tolli on vist piisavalt väike et see ilusti välja mängida ka kõvasti lahjemate kaartidega.
Kuhu selle 13 tollise ekraani muidu paigaldad üldse ?

Kaart ise on nvidia geforce 210. Et siis suht pisike teine. Kuid samas 20,5 tollise ekraaniga nt gta 4 sai suuht kõrge graafikaga pelada. 13 tolline tuleb kuidagi pardaka tagant välja tulev. Ei viitsind täna järgi minna talle niiet täpselt ei tia kuidas ehitan ta sinna. Kuna igast nupud meeldivad siis raudselt teen kuidagi elektriga välja sõitva :D Kasutades nt el akna mootoreid vms :D
Pardakas ei ole minujaoks eriti tähtis asi niiet olen valmis tast loobuma. :)
Ja ei ole plaanis autos hd videosid vahtida :D Ma nii rott et minu vilmid on kõik 700mb suured :D

Jaa las see kast olla :D On vb väheke võimas lihtsalt autosse panekuks või aga toas seistes tast ju kah rohkem kasu pole. Vähemalt käivitub see kast kiirelt. Äärmisel juhul tuleb üks läpakas. Mingi acer extensa blablabla.. Eks näeb.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 180 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis