Ühed lemmiknupud selles autos... ka linnavahel kasutan igal võimalusel. Väga mugav vidin.

Armatuurivalgustuse värviskeem

Niisamaklõpsud mustast autost (käisin metsavaheteid uurimas)

Üle 3 nädala on nüüd auto käes olnud, läbisõit üle 2000km. Teeks mõningaid seniste faktide/emotsioonide kokkuvõtted.
Plusspoole pealt:
- Viimase 900km keskmine kütusekulu on 8,4l/100km. Mina olen väga rahul.
- CVT kast on ilgelt sujuv ja väle. Ilma igasuguse draamata kiirendused ja süstimised. Foorumites on kurdetud valju käigukasti üle, kuid mina pole seda veel märganud.
- Väga üllatunud olen ma auto maastikusuutlikuses ning selles, et veo ja stabiilsuskontroll ja muud loomad toimetavad selle 4veo peal väga hästi! Ootan juba talve
- Algul natuke jäigana tundunud istmed on kannikuju juba võtnud ning mingeid ebamugavusi tunda pole.
Miinuspoolt:
- Salongis kostub vahepeal naginaid. Küll väga vaikselt ning vahelduva eduga (armaturi all mingi kõrin vahest, peale kerepainutamist kumeramal teel hääled pagasiruumist) aga siiski. Esimese hoolduse ajal mainin seda ka esinduses. Garantii alla see ei lähe aga äki leiavad häälitsevad kohad üles. Põrisema hakkavad ukse sees ka 0,5L plastik pudelid. Topsihoidjad on piisava suurusega, et mahuks Nestea jämedam pudel sisse, aga väiksemad pudelid hakkavad sõites häälitsema.
- Raadio helikvaliteet on halb. CD/USB/Bluetoothi kaudu mängitav heli on 5+ aga raadio...
- Pagasiruum...ega sinna palju asju ei mahu

- Pagasiruumi kate on vist kõige nigelama disainiga vidin selles autos. Väga vedela raami küljes ning üldse natuke tallejala moodi.
Praegu aga olen ostuga 1000% rahul. Hea on vaadata, et on veel inimesi, kes mõistliku otsuse teinud. XV'sid vaikselt tekib linnapeale.