Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishu Galant 1993 ( 4wd , 4 ws ) - Mitsubishi_fan
PostitusPostitatud: 17.07.2012 10:04 
Kasutaja avatar

Ilmselgelt on tegu suuremahulise projektiga , mitsubishi_fan pole kordagi üheski teemas öelnud et stanged ja laiendid ja muu jama ei sobinud.
Sellepärast ei saagi kunagi ainult ühte osapoolt usaldada.
Foorumites ilkumine on täiesti tavaline tänapäeval , sellepärast ei tasu pead norgu lasta , et kriitikat tuleb igast otsast .
Lõppkokkuvõttes loodan , et sa oma uksi siiski kinni ei pane ja lahku lähete käsi lüües " sõpradena " kes mitte kunagi enam ei suhtle.
Minupoolsed kaastunded seoses vanaemaga ja vea ikka asi lõpuni :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 10:46 

Ma ei saagi nüüd aru, tegin hinnapakkumise neti teel räägitud jutu järgi ja nüüd räägid et tööd on liiga palju? Ja kui tahad vähegi professionaalne välja paista proovi vähem inimesi sõimata ja ropendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 11:07 
Kasutaja avatar

Rauno. kirjutas:
Ma ei saagi nüüd aru, tegin hinnapakkumise neti teel räägitud jutu järgi ja nüüd räägid et tööd on liiga palju? Ja kui tahad vähegi professionaalne välja paista proovi vähem inimesi sõimata ja ropendada.

loe terve see kammajaa läbi, siis saad aru miks keegi siin ropendab ja sõimab...
Nurgatagusele: Krt sul peavad ikka närvid olema, et sellise autoga veel tegeled :hail ... enamik tüüpe oleks juba ammu peesse saatnud. Aga ära nüüd sellise asja pärast küll omal uksi kinni pane ja tegele ikka oma asjaga edasi :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 11:37 

Olen lugenud. Mina lihtsalt eelistan sellistes kohtades mitte käia, kus eelmisi kliente tuimalt sõimatakse. Teenust ostetakse enamjaolt kuna ise pole antud valdkonnaga kursis, sellisel juhul peaks töö tegija kõik asjad lahti seletama kuidas ja kui kaua ja mis veel teha tuleb mitte klienti sõimata, et tal pole üldse vaba aega ja lastel pole süüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 11:57 
Kasutaja avatar

+1 odavalt head asja ei saa.

Rauno. kirjutas:
Olen lugenud. Mina lihtsalt eelistan sellistes kohtades mitte käia, kus eelmisi kliente tuimalt sõimatakse. Teenust ostetakse enamjaolt kuna ise pole antud valdkonnaga kursis, sellisel juhul peaks töö tegija kõik asjad lahti seletama kuidas ja kui kaua ja mis veel teha tuleb mitte klienti sõimata, et tal pole üldse vaba aega ja lastel pole süüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 12:02 

Kahju et rikkud oma masina nende porr stangedega ära..... :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 12:24 
Kasutaja avatar

Teate, Nüüd ise nurgatagune ajas niikaugele, et ma panen kõik kirjad avalikuse ette kui mulle luba antakse, mul on su valedest kõrini nüüd. Ise teed endal margi maha mitte mina. Ütlesin ka mujal, ma ei ole see "neti kõva mees" , ma ajan asju reaalses elus. See, et laiendid mööda on, on igas foorumis üleval samal ajal kui sa sellest teada andsid ( http://foorum.tsi.ee/viewtopic.php?f=2&t=295&start=90 ). Tahaks hirmasesti ka need 2 kõne siia üles panna aga kahjuks seadused ei luba. Kõva jutupaunik oled ainult, muud ei midagi. Nädalaks siia minu poolt vaikus, vaja pulmad maha pidada ja muud asjad korda ajada, ja siis hakkame asju ajama. Hetkel on vitsad vette pandud ja vajalikke inimesi teavitatud, sest see asi kuidagi ei taha rahulikult raugeda, ainus mõistlik viis kuidas asi peaks lahenema on see, et mees pangu ego kotti tagasi, tehku masin lõpuni, saagu oma rahad ka kätte ( olen alati kõikide küsimiste peale kõik õigeaegselt ära tasunud , ka lisaks tulnud tema enda otsitud korralikud esistanged ) ja kõik on õnnelikud. Ja kui keegi veel ütleb, et mina olen tema kohta maha teinud, siis käige rahulikult foorumid läbi ja rahunege maha. Kõik mis mina teen on kaitse tema rünnakute vastu.

Soovige nüüd homseks raudset närvi ja suhtleme varsti. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:01 

Nii kitsarinnaline annab olla, minu ego? Njh..
Inimene aru ei saa, et kogu oma autoteemaga, sellega et mitte kuskil, mitte ühegis postis pole tunnistanud omapoolset viga, et auto ise esialgselt liiati ülesse illustreerisid. Törts roostet, paar mõlgikest ja kui küsisin kohapeal laiendite kohta, siis sinu vastus oli ja jaa, pole probleemi, kui õieti mäletan viidati sellele, et need pole mingi odavad läti kõverikud(sõnastus teine kindlasti), sellest ongi see jama alguse saanud. Siis selleasemel, et huvi tunda oma liikuri kohta, no krt, ei teagi, võtta telefon nt aegajalt ja helistada, arutada, uurida.. Ei, selleasemel paugutame mööda foorumeid, näe vot nüüd siis kohe vot sellel kuupäeval lähen järgi, täpselt minukäest midagigi järgi uurimatta.. Lisame siia alla siis veel selle, kui sa ise mulle helistasid ning konkreetselt lõugasid minu peale, pärast veel mindi mööda foorumit kekutama, näe helistasin, võll olen ja paika panin, voh, kas mina pean siis viisakam sinu vastu olema.?
Klienditeeninduse esimene õpetus on väga lihtne. Klient on kuningas! On. Ja peale seda kirjutatakse tahvlile, aga klient on kuningas täpselt sinnamaani, kuni ta ennast sellena üleval peab.

Muide lugesin ka kõik kirjad läbi, mida ma siis valetan?

Sry ja mina ei suru oma ego mitte kuhugi, selleks et sinuoma saaks õitseda siin.
Jutt libe ja ajab oma joru nagu kurikuulus Parvet. Õudsalt solvatud ja mis iganes klient, nägematta oma ninast kaugemale.
Olen ka vaadanud teiste inimeste projekte, sarnaseid, kus mingeid asju külge topitakse, huvitavad värvilahendused jne.
Olen kohanud nende seas projekte mis on ka kõva raha eest tegemises isegi pool aastat, aga ei mingit sellist jama tegija suunas, ei mingit kiunumist ja ollakse lõpuks rahul. Huvitav miks? Ma arvan et asi on lihtn. Üks inimene viib omaauto kuhugi tegemisse sellepärast, et ta ise kas ei oska või ei ole võimalusi seda teha. Välistan siinkohal selle, et sinul võimalustega probleeme oleks. Nagu kohapeal ütlesid, kui esimestja ainukest korda käisid: Ma ei tea sellistest asjadest midagi. Need olid sinu sõnad. Viitad kirjadele, kus ma olen kirjutanud et vot selleks või tolleks kuupäevaks peab vlms olema, mina kirjutasin mitte sina. Minu viga ja tunnistan, kuna iga järgneva etapi selle autoga olen puusse arvestanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:11 

Unustad ka muide kõige tähtsama ära.
Paber millele panin kuupäeva, materjali summa, kogu kokkulepitud summa ja seal all ilutseb sinu allkiri..
Mitte ühte märget valmimis kuupäeva kohta.

Ja nagu ennist öeldud. Värvitud saab kõik(väljast) ja on minupoolt kõik. Misiganes veel siis vaja teha, otsi keegi teine.
Minupoolt siia kõik..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:22 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:50 

Nurgatagune: oled sa mees või piss ????

Kes auto vastu võttis?? Naine sul w? Kes tööd teeb?? Näljas ja paljas laps w?? Kes siin foorumis ja ka üldse mujal endale "ilusat" reklaami teeb??? Vanaema sul w??? Kes töödega valmis pole??? Mina w????

Võta nüüd oma armetud munad pihku, löö need garaazi ukse vahele, siis puhka korra, tee seda veel kord ning siis mõtle, et see on kõigest foreplay sellele, mis sul hakkab olema. :kill

Siit lisalugemist: http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=20&t=2215
Rahabossi pole mõtet mängida, kui sa seda ei ole. Värvitöid ka teha ei oska, jutu järgi 10a kogemust. Kus sul kogemus selles valdkonnas on, et kui töö valmis, siis saad juba järgmise teha ja järgmise ja järgmise jne. Ainult sina oledki süüdi selles, et auto valmis pole. Ühtede juttude järgi on, kuid miski pärast ei jõua auto Tallinna.
Odavast tööst on asi kaugel. Antud rahanumber on piisav, et sa oma konte kiiremini liigutaksid.
Ajatööl ja tükitööl võiks vahet ka teha.

Jah, kogu teema käik ei ole foorumitesse jõudnud, see eest on nähtud sinu ja Martini kirjavahetusi, kuuldud otse jutte tema käest. Nii et ära klähvi.
Võiksid korragi oma kirjutise netti toomata jätta ning peeglisse vaadata, kas selline luts sa oledki, kes lubab ja lubab,jutu järgi tegija mees, kuid reaalselt tegusid pole.

Võtan oma sõnad tagasi, kui autot oma silmaga live`is näen ja tööde tulemus oli ootamist väärt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 17:40 

sander147 kirjutas:
Nurgatagune: oled sa mees või piss ????

Võta nüüd oma armetud munad pihku, löö need garaazi ukse vahele, siis puhka korra, tee seda veel kord ning siis mõtle, et see on kõigest foreplay sellele, mis sul hakkab olema. :kill

Ja mina võtan seda kui otsest ähvardust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 17:44 

Võta kuidas tahad. Võta kasvõi lutti.

Egas sa ometi ei arva, et mina tulen mingisuguse tühja koha peale käsi määrima ??? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 17:51 

Täitsa hullumaja puhvet.
Täpselt sinusugune kabi veel puuduski siit teemast.
Hea sõber oled Martinile, jälgid et asjad ikka ilusti tõmblemiseni välja läheks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 17:55 

Täpselt nii.

Hea värvija oled. Lased asjad täpselt nii palju hapuks, et juba võõrastel ka si** keeb.
Millal telesse lähed, et oled üle Tartu tegija maaler ?? :kill

Aga auto siis valmis w? Pidid triibud ja jutud peal olema. Näita pilti, siis võid kindel olla, et sülitan üle õla ja võtan laimu tagasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis