krss kirjutas:
Siin paljud on hädas auto24.ee kuulutusi sirvivate paypali petturitega. Ma üritan praegu Euroopas müüa ühte rariteeti 80ndatest 30K-ga ja kõik "huvilised" on siiani olnud vaid petturid

. Masin ise on alla keskmise hinnaga ja varustuse poolest tõsihuvilise jaoks üsnagi maiuspala ning mõtlen just sellele, et tõsihuviline sooviks selle tõenäoliselt osta omale just samal viisil. Ehk siis tema kardab minupoolset pettust ja mina temapoolset ja suht rikas kuid ausate kavatsustega inimene vaevalt iga vana masina pärast ise kohale viitsib üldse lennata (ammugi veel lugeda mahukat ja umbkeelset dokumentatsiooni selle kohta) ja eelistaks maksta just nimelt Paypali kaudu... Ühtegi paremat lahendust kah välja mõelda ei oska, kui nende petturitega kirjavahetust pidada ja loota, et tõsihuvilised minu "järsu" vastuse peale päris ära ei ehmata...
St ma eeldaks, et rikkamates riikides on portaalide kaudu oma autosid müüvad inimesed nende petturitega palju rohkem hädas kui meie.
Mis pidi see vastupidine pettus välja näeb kui saladus pole? Kui sul on telefoninr ja muu selline olemas, kuha ka helistada saab, siis ei tohiks probleemi olla. Need portaalides kuulutavad petturid panevad tavaliselt ainult e-maili või siis mingi lambinumbri mis ei vasta või pole olemas. Kui sinul need asjad kõik olemas, siis ei usu et ostja ka probleeme näeks. Iseasi tõesti, kuidas ta seda ostab. Samas ma ei tea, 30k maksavat autot nagu väga ei ostaks põrsas kotis meetodil, tuleks ikka ise vaatama ja siis saaks ju ka maksta.