Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 20:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Et vältida asjatute postituste mahtu ning, et sinu tehtud teema saaks kõige kiiremini pädevaid vastuseid, peab teema pealkiri sisaldama järnevaid detaile:
1. Auto mark ja mudel.
2. Väljalaskeaasta
3. Mootori tüüp (tähis oleks eriti sobiv)
4. Võimalikult täpne ning lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem kerega jne)

NÄIDE: BMW735 1996, 3.5L, M62B35, tühikäik jamab!

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Streetrace.org Team

Tee uus teema Vasta teemale  [ 922 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Vastus kõigile teie küsimustele-osavamad remondimehed ko
PostitusPostitatud: 18.06.2012 23:32 

ketrad soojaks :kill
ma mäletan mul vanavanaema ketras lõnga, aga mootor soojaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:55 
Kasutaja avatar

Autoks bmw e39 automaat

Peale esimeste ketaste ja klotside vahetust läks piduripedaal maru pehmeks.
Õhutasin ära , ikka samasugune .
Kuskilt märg ei ole ja piduriõli on ka normis.
Mul mõistus otsas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:58 
Kasutaja avatar

Klots sisse kulumata, sõida mõnikümmend meetrit nii, et hoiad jalaga pidurit peal. Siis peaks teoreetiliselt paremaks minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 00:05 
Kasutaja avatar

Ma olen juba vuranud lähemale 2000km
Alguses arvasin ka , et läheb paremaks aga ei.
Ehk peaks veel õhutama , samas kust see õhk sinna ikka vahele sai kui kõik tihe on ja ei leki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 12:18 
Kasutaja avatar

Lootsin, et mu pühapäeva-igapäeva-tööauto ei vea mind alt, aga võta nüüd näpust. Pean siis esimese postituse tegema. Seega - kuhu kurat mu tosool kaob!!!!?!? Loiku maha ei jäta, õli sisse ka ei sega. Kas aurustub taevasse? Kas mootoris surve sees? Lendab sumpsist välja aurudena osoonikihiti või mida fakki? Eile lambist hakkas tuld vilgutama ja kisas. Valasin sitakotile siis liitri juurde põhimõtteliselt, paisupaaki. Ja muideks, et on seda selle aasta jooksul juhtunud juba neljal korral, ei ole kindlatel ajavahemikel, vaid suhteliselt lambist lööb paisupaagi põhimõtteliselt tühjaks. Muidu värk tihe, mootor nagu korras. Kui kedagi kotib, siis 1,8 20V 92kw mootor, koodiga AGN, VAG grupi nurisünnitus. Kasutan punast tosooli, aga see ei oma tähtsust. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 13:36 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Lootsin, et mu pühapäeva-igapäeva-tööauto ei vea mind alt, aga võta nüüd näpust. Pean siis esimese postituse tegema. Seega - kuhu kurat mu tosool kaob!!!!?!? Loiku maha ei jäta, õli sisse ka ei sega. Kas aurustub taevasse? Kas mootoris surve sees? Lendab sumpsist välja aurudena osoonikihiti või mida fakki? Eile lambist hakkas tuld vilgutama ja kisas. Valasin sitakotile siis liitri juurde põhimõtteliselt, paisupaaki. Ja muideks, et on seda selle aasta jooksul juhtunud juba neljal korral, ei ole kindlatel ajavahemikel, vaid suhteliselt lambist lööb paisupaagi põhimõtteliselt tühjaks. Muidu värk tihe, mootor nagu korras. Kui kedagi kotib, siis 1,8 20V 92kw mootor, koodiga AGN, VAG grupi nurisünnitus. Kasutan punast tosooli, aga see ei oma tähtsust. :bs

miski 95% olen kindel,et kuskilt lekib, aastas 4 liitrit peale kallata ei ole eriline kulu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 14:50 
Site Admin
Kasutaja avatar

Võimalik, et lekib sõidu ajal, ja maani ei jõuagi, niriseb õrnalt mööda mootorit või põhjakatet kuni tuule käes ära aurustub või kuivab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 14:56 
Kasutaja avatar

Plokikaane taga(tulemüüri pool) on tal jahutus flants, see kipub neil lekkima. Kas siis temp andur või flants ise. Vaata see üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 15:22 
Kasutaja avatar

Tänud vihjete ja arvamuste eest. Hetkel olen sinnamaani jõudnud, et tööle pannes külmalt on valge aurupilv taga. Seega sisselaskest käib ikka mingi kogus tosooli läbi ja võib arvata plokikaanetihendit. Kuuma saanud ei ole mootor, seega lihvimisse viima vast ei pea aga tihend tuleb ära vahetada ja siis veel vaadata üle seltsimeeste pakutud murekohad :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 15:40 
Kasutaja avatar

Kui autol on esirattad lääpas ( eest vaates / \ on nii).Kas siis rooliotstest juurde keerates muutub asi paremaks ( ehk siis I I nii) ?
Tean küll, et õigem lahendus oleks sillastendi minna aga ...
.
.
.
Sain juba vastuse.Aitähh

Viimati muutis R-go, 28.06.2012 16:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 15:59 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Tänud vihjete ja arvamuste eest. Hetkel olen sinnamaani jõudnud, et tööle pannes külmalt on valge aurupilv taga. Seega sisselaskest käib ikka mingi kogus tosooli läbi ja võib arvata plokikaanetihendit. Kuuma saanud ei ole mootor, seega lihvimisse viima vast ei pea aga tihend tuleb ära vahetada ja siis veel vaadata üle seltsimeeste pakutud murekohad :beer

See et ta külma mootoriga valge välja viskab on normaalne. Seistes(eriti veel selliste ilmadega nagu meil) tekib summuti seintele kondents, mis siis alguses tekitab auru. Kui oleks pidev valge toss/aur taga siis võiks kahtlustada plokikaane tihendit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 20:57 

Fiat punto 1.1 99 aasta kupee. Sõites vahetevahel viliseb kuskilt midagi. Esiratta juurest vist. Kui pidurit peal hoida kasvõi õrnalt, siis jääb vait, lasen lahti, siis viliseb edasi. Rattad olen ükshaaval ülesse tõstnud ning siis pole viga täheldanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 21:40 
Kasutaja avatar

Piduriklotsid? Võibolla on klotsi pinnad kinni, kui pidurdad, lükkab klotsi pingesse ja jääb vait.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 21:46 
Kasutaja avatar

Perkele kirjutas:
Fiat punto 1.1 99 aasta kupee. Sõites vahetevahel viliseb kuskilt midagi. Esiratta juurest vist. Kui pidurit peal hoida kasvõi õrnalt, siis jääb vait, lasen lahti, siis viliseb edasi. Rattad olen ükshaaval ülesse tõstnud ning siis pole viga täheldanud.

KristjanH kirjutas:
Piduriklotsid? Võibolla on klotsi pinnad kinni, kui pidurdad, lükkab klotsi pingesse ja jääb vait.

Klotsivedrud võivad ka olla vahelt minema pannud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2012 15:22 

Kui need poldid mõlemad lahti keerata kas siis peaks saam selle jooksu koos kuullaagriteg kätte?(Ja kas tagasi panna on sama lihtne kui lahti võtta) http://www.upload.ee/image/2525948/velg_001.JPG
http://www.upload.ee/image/2525950/velg_002.JPG

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 922 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis