rukkirääk kirjutas:
Ning tõepoolest, tavakodanik ei kaota ju sellest ka midagi, pigem isegi võidab, sest ehk muutub liiklus ohutumaks,
Mismoodi? 99% liiklusrikkujatest sõidavad ja liiklusõnnetustest juhtuvad kiirustel alla +40kmh
rukkirääk kirjutas:
ehk hakatakse natukenegi rohkem mõtlema.
ma pakun, et 90% kiiruseületajatest on suvalised pereisad mazdakuue vms popi pereautoga ja elavad ennast igapäevaselt trassil +10 - +20 kiirustel välja. Neid see seadusemuudatus ju ei puuduta. Millele peaksid nad mõtlema?
Streetraceritel on pohh, kuna enamustel nende autodel nikuiniigi kaskot peale ei ole. Ja kui 130-ga vana auto puusse rammid siis ei maksa sa nikuiniigi enam midagi.
rukkirääk kirjutas:
Ehk siis nagu ikka, korralik liikleja ei kannata.
Vale. Korralik liikleja kannatab täpselt samamoodi, kui õnnetusse satub (kasvõi kannatajana)
rukkirääk kirjutas:
Miks mitte rääkida streetrace foorumis sellest? Peaks ju just õige koht olema, kust kaudu lenduriteni jõuda.
Mis lendurid? Siin on autohuviliste foorum. Korralikud inimesed ja tegelevad omade hobidega. Lendureid leiad mujalt.
rukkirääk kirjutas:
Ega streetracer ei pea ju tegelikult olema tänaval mingi rullnokk, streetracer võib ju kihutada/kiirendada ka ainult streetracel ja pärast tänaval liigelda korralikult.
Good point! Minuarust ei kihuta keegi eriti neljapäevastele talgutele. Hiljem minnakse ja kiirendatakse ära ja siis rahulikult mööda tänavaid hollika ringile ja koju
rukkirääk kirjutas:
Ka mina olen Streetrace teinud, aga ohutult ja ilma muu liikluseta.
Rebel!