rookierice kirjutas:
See on see kui kaua mõelda. Mul on ammu ammu idee olnud autole ajalehti peale kleepida. Kodus tegin köögikappide uksed kunagi nii ja siis hakkas väga meeldima. Aga nagu näha on äge idee juba kasutuses ning umbes 3 kuu pärast mainstream.
Tubli töö, uskumatult sisukas teema. Edu ja head trippimist!
Sa pole ainus, ühest teisest foorumist lugesin, et ühel kutil olid asjad isegi valmis juba ja pidi paari päeva pärast tegutsema hakkama, aga siis updatesin mina oma teemat:D
Eesmärk oligi mõelda välja asja mis poleks nö. mainstream ning tehtud agajamh, kahjuks on tunne jah, et see asi võib ka selleks muutuda, vähemalt paljud rääkinud, et teevad kindlalt endale ka:(
Aga eks ta nii on kõigega, kui mina ja Rait enda autodele HelloKitty esiklaasile kleepisime ajati mingit pede ja tüdruku teemat jne, kuid millegipärast olen ma aina enam pille näinud millel on see kleeps peale tekkinud, mõningatel isegi täpselt sama koha peal, täpselt sama kleeps:D
Aga suurimad tänud, hetkel ränk närv sees, homme hommikul tuld juba:D Täna vaja veel muusikat ja värke orgunnida, pakkida ning gepsule kaardid peale saada:D + telefonile ka kaardid peale panna:D
Oskab ehk keegi soovitada mõnda head Androidi gepsu? Hetkel on kasutuses Navigon, super hea, ainult jama on see, et funkab ainult siis kui mobiilne nett on sisse lülitatud, muidu jookseb kokku, st. Eestis on super, kuna mul nett koguaeg sees, aga välismaal väga andmeedastustasu maksta ei raatsi:D
Veel meeldis selline programm nagu Mobile Maps, kuid see jookseb samuti kokku kui tahta navigeerima panna:S
Seega keegi võib soovitada mõnda korralikku programmi, millele saaks Eesti-Läti-Leedu-Poola-Saksamaa-Belgia-Hollandi kaardid peale. Telefoniks Sony-Ericsson X10 Mini Pro, seega päris uuemad versioonid ei tööta, kuna tal ekraan päris väike:D
Ma ei tea kuidas siin foorumis piraatlusse suhtutakse, aga kui võimalik siis aktiivsemad inimesed võivad lausa torrent faile sheerida privasse:D