Sain siin ykspäev siis 6 tundi erinevate yhistransportidega kulgeda ja siis otsustasin , et tuleb leida miski asendusmasin niikaua kui tds korda v6i ma ei teagi enam mis tast saab üldse.
Igastahes autoks on siis lilla touring. Hind oli odav , millest sain veel sota allagi . Telefonis ütles myya , et masin pigem sobib osadeks kuid on täiesti sõidukorras. Sai siis mindud vaatama ja kuna mul oli selleks ajaks juba suht siiber ees nendest masinate otsiomisest. (Kujuta ette , laupäeval lihtsalt ei v6eta telefoni vastu , ollakse maal jne. lootusetu.)
Vigadeks pidi olema siis kohalike diagnostika sõnul vanad kyynlad. Käima pannes käis masin ikka väga imelikult , pöörded lonkasid metsikult ja susises imelikult. Lükkasin ära pehkinud tyhikäigu6hutoru oma otsa peale ja sellega sai küünalde viga lahendatud.
Igastahes auto on kole ja mädaneb igastkohast. Samas aga olen meeldivalt yllatunud selle autoga sõites. Veermikus miski ei loksu , ega kolksu , ega vibreeri , ega rool logise. V6rreldes tdsiga on sellega ikka super sõita , kahju ainult et manuaal .
Teiseks paneb mind ikka imestama kui vaikselt bensiinimootr käib. Sahiseb vaikselt ainult. Nu ja kummid on ka tutikad all.
Ei ikka äss diil oli.

Muidugi auto ostuga sain tynga , nimelt kuulutuses ja ka tehnilises passis on aastaks 1994 , mida ma ka uskusin nina vaadates. Samas aga salong on ikkagi vanema tyyb oma. Lisavarustuse list näitab tootmise aastaks hoopiski 1992, huvitav kuidas selline kala on sisse tulnud.