Priidik199 kirjutas:
Elton sa oled trendilooja!
Aga kuidas kaksisvee tavalisega asendasid on kurb. 
Loe natukene, polnud minu viga, tahad võin saata sulle originaalfailid mis mina saatsin trükki nö. juhtus lihtsalt inimlik viga, pole mdiagi:D
apsu kirjutas:
Sorry, aga see hellokitty hakkab vaikselt juba pervoks minema...
Öelge keegi veel üks kord, üldse ei ole... See algusest peale pervo, selles kogu point ongi:D
corsairx kirjutas:
Lihtsalt ei saa aru miks neid rõvedusi akendele vaja kleepida. Öelgu see kleeps mida iganes aga kole on ju
Saaks aru veel, et mingi pisike autojupi tootja logo kuskil vms. aga muu jama lihtsalt ei jõua mulle kohale.
Tore, et meeldib, ei olegi öelnud, et peab meeldima või kohale jõudma:D Nagu juba ütlesin, meeldib inimesi mentaalselt/verbaalselt vastukarva silitada.
FOX1000 kirjutas:
liitun arvamusega,vaadates autot,oli algul palju loota,nüüd aga nagu näha kisub porriks ära,lootsin siit näha sleeperit vms.
oleks väljast ilus puhas, clean look oleks ju täitsa pinks ponks
Ise oleks ka väga häppi kui oleks hea clean look jne, sisi ei oleks ühtegi kleepsu, kuna aga hetkel pea iga detail eri tooni halliga, sisi isegi kleepsude eemaldamisega eis aavutaks midagi clean looki lähedast. Võtan hetkel lihtsalt viimast, kohe kui tekib raha auto ületuiskeks, siis jääb cleaniks, poolikut ja poolikut varianti pole mõtet teha:D
Aga muidu siis, täna panime Võrust otse Warssavi välja ning hetkel chillitakse hotellis, auto peab ilusti vastu, hea tiksuda. Midagi ära ei väsi, hämmastavalt mugav, nagu st. sitaks mugav:D Roolis ära ei väsi ja vajadusel kukud nagu loom unne:D Asjade mahutamiseg apagassi oli veits jamasid, seega ei saanud tagaaknalaua plaati kaasa võtta, aga pole hullu. Hetkel pole tunnet nagu oleks 900km läbitud, vaid nagu oleks alla Võru-Tallinn ots sõidetud:D
Agaok, nüüd linna avastama:D