Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:29 

Mind paneb imestama üks huvitav seos valesti parkimise ning autode endi vahel. Linnapildis jääb samamoodi silma, millegi pärast pargivad tavaliselt valesti mingid kallimate masinate omanikud. Jääb tunne, et suhtumine on stiilis, a mul on pohhui, mul pappi s**aks. Ei, ma ei ole kade, et neil on kallid autod ja minul pole :D.

Iseenesest veidike ülepingutatud kampaania küll, kuid kohati ajab ikka närvi küll kui parklas kohti vähe ning mõni hõivab 2 kohta korraga. Aga eks ole näha, kas selline häbipost aitab või mitte. Kui mina pargiksin nahaalselt invakohale vms ning näeksin enda auto pildi sedasi, siis mina muutuks. Muidugi igaksjuhuks pean mainima, et ma ei pargi kunagi sinna ning püüan alati kenasti joonte vahele parkida.

Nüüd muidugi hakatakse neid nahaalselt parkijaid trahvima, äkki sellest muutub midagi, kaob neil pohhuistidel karistamatuse tunne ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:31 
Kasutaja avatar

Poleks valesti parkijaid, poleks ka nende pildistajaid.
Reeglid on meile kõigile ja siin pole vahet, kelle auto maksab 30k ja kelle oma 300 000.- ...värvimine maksab ikka sama palju.
Jah, parklates saab neid kriime ja mõlke jne, nende vältimiseks ei pea härga mängima, parkides kahele kohale korraga...pargi parkla lõppu ja pole ka probleemi...ah sorry, ajuinvaliit ei suuda ju pikka maad kõndida.
Ei mahu pähe, kust võetakse jultumus ennast õigustada...pargime kõik kahele kohale korraga, kohti jagub kõigile.
Et vähegi ajudega välja paistaksite, lõpetage endi õigustamine, sest kui nii kaugele mõtlemisega jõuate, siis saate isegi aru, et tegemist idiootsusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:35 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Tahaks näha ühte pilti, kus autor ka oma pildi või nime juurde paneb. Argpüksid, debiilikud, kellel ei ole midagi oma vaba ajaga teha. Arenege!

Aga palun,

Pilt
Pilt
Pilt
Autor: Olev
Kirja mina ei kirjutanud, pilti tegin küll. Sinu sõnakasutus on vertikaal-idioodi oma, võta ÕS kätte ja mine arene ise. Kurb on, et sa pargid ise nii, kuidas jumal juhatab ja siis oled püha viha täis kui keegi sinu autost pildi teeb. Ikka räigelt närvi ajab kui on kindel arv parkimiskohti maja ümber ja siis 3 jõmmi otsustavad võtta 6 kohta, ise pead ma-ei-tea-kuhu kohta otsima minema.

See et ma pildi tegin ei tee minust argpüksi ega ka debiilikut. Seega chilli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:56 
Kasutaja avatar

Eks see asi käib käsi käes, ühel inimesel pole midagi teha targemat, siis pildistab, teisel pole midagi targemat teha ja siis loeb ja kommenteerib, kallid autod ja valesti parkijad.
Enda puhul mõtlesin ma rohkem seda, et kui peab, siis pargin valesti, ei hakka selleks mingit kauget nurka otsima. Ehtne näide on Kristiine keskuse parkla. Äärmised read, on tihtipeale pargitud diagonaali. Kui ma hakkan nüüd seal korralikult parkima, mida ma siis sellega saavutan??? Pean võimalikult joone kõrkvale parkima, järgmine kas ajab end liialt küljealla, või ei mahu enam üldse kõrval kohale parkima...
Selline lauslollus mis toimub, sellist ma tõesti teeks ainult hädajuhul, mida siiani pole veel ette tulnud.
Teine asi kui kell on juba niipalju, et pood pannakse varsti kinni, parklas on 5 autot, siis keda kuradit kotib, kuidas ma selle auto sinna joontele ajan! Või tuleb õhtune tulnukate invasioon ja kõik kohad pargitakse täis????

Need mõlgid ja kriimud... Pargitud korralikult ja parkla keskkohast kaugemale(mitte poe uste poole). Auto oli 2 nädalat tagasi üle värvitud ja mis te arvate... Keegi debiilik oli suutnud võtmega üle tõmmata. Neid autosi on mitmeid olnud, mõlgitud, kriibitud, ilma loogilise põhjuseta.

Teatud kodanikud liigtavad kallite autodega sõitjaid, teatud autode omanikke ja valesti parkijaid ühte patta, nii liigitan ka mina parkladebiilikuid ühte patta!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 22:59 
Kasutaja avatar

Käin ka tihti Kristiine kaubanduskeskuses ja et parkimise probleeme vältida, leian selle vähese bensiiniraha ning aja, et viimasele korrusele sõita, kus ruumi jalaga segada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 23:03 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Mida kuradit te tõmblete sellepärast, et valesti parkijaid pildistatakse ? ärge vaadake seda teemat kui ei meeldi...
Ise pole pilti teind kordagi kuna ka ei viitsi ja ilmselt pole midagi rabavat ka näinud :)

Kui sa mõtled postimees ja auto24 foorumid.... siis ei vaatagi! Keema ajab aga see, et üks korralikke ajalehti suutis sellise pasaga tegelema hakata ja kodanikud kes tõesti arvavad, et nemad on kodaniku liikumise "igamees võib olla munpol" aktiivsed liikmed. Hea meenutus on sellest, kuidas üks oma võrriga püüdis politseid mängida, kiirusel 160-180 km tunnis. Kui mul oleks selline liikur olnud, mis temal... Mul oleks ennem enda elust kahju hakanud. Mingi linnamuna ei sobi sellise kiiruse jaoks :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2009 23:06 

Kas mitte Kristiine keskuse taha ei meisterdatud suurt ja laia parkimisplatsi kus saaksin mõned parkimist harjutada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 00:28 

Ulme mille üle inimesed vaidlevad. Valesti parkimine ei ole mitte kuidagi õigustatav sellega et äkki mul auto mõlgitakse ära või et parklas pole kedagi. On arusaadav ju, et kui teised autod on pargitud diagonaalis, siis ei ole mõtet hakata sinna ennast joonte vahele ajama. Aga see ei õigusta mitte millegagi hälvikuid, kes pargivad invakohale või siis poe ukse ette, kus pole parkimiskohta, põhjendusega, et hoiavad autot. Kui ma kardan, et naabrimees mu naise üle lööb, siis ma ei võta igaks juhuks naabrimehel mune maha, vaid viin oma naise regulaarselt teatrisse ja diskoteeki, toon iga nädal lilli ja olen ise tore.

Kui kardad auto ukse pärast, pargi kaugele. Need hälvikud, kes teistel uksi mõlki taovad, pargivad just ukse ette, kus autode vahel ei saagi uksi inimesemoodi lahti teha. Kõndida nad ei viitsi, teiste autodest on po**ui. Ole siis targem ja liiguta ise see 50m ekstra. Tervisele kasulik ja närv puhkab, kui enda auto asemel naabrimehe oma postimehes ajuinvaliidi rubriigis näed ja pihku itsitad.

Ivo@ei pildista kellegi autot, kui see just minu oma peal pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 00:31 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Saaks need pildile kes autosid mõlgivad.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Viimati muutis oopc, 14.04.2009 01:03, muudetud 10 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 00:39 
Kasutaja avatar

samas viimase kõnjeale ma võin vastuvõite teha.. olen kristiine keskuses ilusti sirgete autode kõrvale parkinud enda auto ja olgem ausad.. ma ei saand hiljem autossegi..

mingi bmw klubi kleebistega universaal viiene oli tuimalt diagonaali ja mis iganes kujundis parkind et endal on ruumi terve juhiuks lahti teha ja poriloiku astuda.. aga no anna andeks et ma tema auto ümber normaalselt suudan liigelda.. võibolla on kindlatel margiesindajatel lihtsalt silmad kontrolli vajavad? :err tyrr maivõi ikka..

aga see-selleks ei hakka ma mingi mikisi või asju panema kojamehe vahele.. lihtsalt siukest autode kinni parkimist ma ei oska kommenteerida.. milleks? kui küsida tohib..

asi ei ole piltides aga lihtsalt kui kõik on sirgelt parkind siis lennatakse kõveralt joonte vahele.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 01:06 

CivicC, endise tallinnlasena saan sust 100% aru. Fakt on see, et praktikas ei oska 50% juhilubade omanikest rakendada paremakäe reeglit reaalses liikluses. Ringteedel sõidetakse kuidas jumal juhatab, kollased vilkuvad tuled on sõpradele märku andmiseks.
Ei saagi ju oodata, et need juhid veel parkida ka oskaks. Inimese aju on siiski piiratud ning maailm on hälvikuid täis.

PS:
1. Millegi pärast tundub mulle, et mida väiksem eesti linn, seda vähem teavad inimesed tegelikult liikluseeskirjast.
2. Suurem osa nendest nn ''striitreissi'' fännidest jagab liikluseeskirjast rohkem kui 80% hallist liiklejate massist(sellest kinnipidamine on juba teine asi: kõik millegi pärast teavad, mis seadust või eeskirja nad parajasti rikuvad :D )
3. 50 km/h kiirusepiiranguga alas oskavad kõik sõita 90km/h lasteaedade ja koolide eest läbi, kuid libedaga auto valitsemine ja tagurpidi parkimine(külgboks ja garaaz jne) on müstilised oskused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 01:19 

poe parklad on savi, kuskil leiab seal ikka normaalse koha kuhu auto ära paigutada, aga krdi magala rajoonides võiks inimesed pingsalt jälgida kuidas nad oma autot paigutavad. niigi on vähe ruumi ja siis mingid ahvid leiavad et diagonaalis on väga ok parkida. üldiselt mind kotib vähe ja pargin tuimalt risti ette/taha neile ja vaadaku ise kuidas minema saavad. paar korda on ähvardavaid kirjakesi kojamehe vahele lükatud aga need on mahlakama vastuse tagasi saanud omale ja peale seda on natuke aega jälle parkida osatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 01:29 

ivo86 kirjutas:
CivicC, endise tallinnlasena saan sust 100% aru. Fakt on see, et praktikas ei oska 50% juhilubade omanikest rakendada paremakäe reeglit reaalses liikluses. Ringteedel sõidetakse kuidas jumal juhatab, kollased vilkuvad tuled on sõpradele märku andmiseks.
Ei saagi ju oodata, et need juhid veel parkida ka oskaks. Inimese aju on siiski piiratud ning maailm on hälvikuid täis.

PS:
1. Millegi pärast tundub mulle, et mida väiksem eesti linn, seda vähem teavad inimesed tegelikult liikluseeskirjast.
2. Suurem osa nendest nn ''striitreissi'' fännidest jagab liikluseeskirjast rohkem kui 80% hallist liiklejate massist(sellest kinnipidamine on juba teine asi: kõik millegi pärast teavad, mis seadust või eeskirja nad parajasti rikuvad :D )
3. 50 km/h kiirusepiiranguga alas oskavad kõik sõita 90km/h lasteaedade ja koolide eest läbi, kuid libedaga auto valitsemine ja tagurpidi parkimine(külgboks ja garaaz jne) on müstilised oskused.

2 Punkti osas on sul õigus. Ma ei pea anarhiat eesmärgiks ja see oleks veel hullem, aga kujuta nyyd ette, kui terve linn oleks õppesõidu stiilis liiklevaid masinaid täis? See oleks veel jubedam. Vt kasvõi kõige lihtsam näide-inimene, kes on eluaeg tallinnas eland saab kohe aru kui keegi kauguemalt on linnas liikumas, a sis on topel fcuk aknast väljas ja signaal põhjas.

PS! ära hakka jahuma, oma suunatuledest jmt. TUleb liigelda nii, nagu teised arvavad, ja oma manöövritest märku anda(ehk sis vajadusel kasutada suunatuld loomulikult ka). Ja mina pole näind et keegi lasteaia eest 100ga mööda kimaks. VÄhemasti meil Tartus....ja Tallinnasse või kus iganes sellist asja näha on, ärge ehitakse lasteaedu bahni kõrvale. Või sis kasutakse vastavaid hoopidurdusvahendeid, lamavaid mente nt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 11:00 
Kasutaja avatar

Tartus võib mõni inimene, kellel puudub elu, tulla pildistama Kaunase pst. majade vahele.
Saime papsiga kolm korda trahvi. (Tema Sprinteriga ja mul Vito) Pärast seda kui meie oma bussid mujale parkisime on kohe vaikus majas. Mõelge nüüd järele ja kas on lahe w. Pluss linnavalitsus ütles, et me ei saa jalgaplliväljaku suuruselt mõttetult murulapilt mitte ruutmeetritki ära võtta parkimisplatsi jaoks.

Ja mis puudutab joonte vahele parkimist, siis pole see reaalselt võimalik. Tsikliga mahun täpselt joonte vahele ära kui jalg alla visata ja ratas natukene kreeni vajub.

Muide paljudes teemades on mainitud kiiruse ületamisest ja siis tuleb mingi põline striitreisser ja kukub lõugama et õu vaata kus foorumis sa oled, ja nüüd kukub mingi kari maria theresasid välja. Do NO get it.

:kill :kill see on vist parim smile siia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2009 11:29 

Ise ka ei roni ukse ette parkima. Käimine pole probleemiks ja võin kaugemale ka masina jätta, et uksi ära ei pekstaks.
Mis närvi ajab on see, et kui pargin kuhugi kaugele ja rida on täiesti tühi siis tuleb mingi vend ja pargib täpselt sinu kõrvale

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis