Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 20:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 23.07.2012 23:01 
Kasutaja avatar

Rock94 kirjutas:
Hydration kirjutas:
Oot, kummelist saab mingi laksu kätte v? Peaks proovima.. :D

Mitte midagi sellist mida sa vist mõtled,ma pidasin silmas seda et liialt ei pruugi hea olla muidu pärast pikalt mingi imelik maitse suus. :)

mõtetu,
ma juba otsisin kapist kummelit aga ei leidnud emmigi, oleks homme poodigi läinud sellepärast . :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 23:18 
Kasutaja avatar

Ühel hammas valutab ja teised tahavad lihtsalt kivisse ennast panna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 23:21 

Krt, istun siin arvuti taga ja ei suuda ära otsustada kas minna või mitte.
Budapesti F1-te vaatama siis.
Hotelli leidsin-bronn peal juba.
Rajapiletid oleks ka nagu kliki kaugusel...
Hirmutab veidi see sõit sinna ainult.
Minna või mitte minna? :uhoh
Kohakäinutele teadmiseks(juhul kui infot jagada ja julgustada soovite), et
rajapiletid on need kõige odavamad General Admission-mida iganes see ka ei
tähendaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 23:27 
Kasutaja avatar

Kunagi käisin Hungaris Hungaroringil F1 vaatamas ja no ... ei näe tglt sealt väga midagi läbi võrkaedade :( Formelid on kuidagi kaugel,kurvis korra pidurdavad ja siis jälle kaovad :D Kõige odavama piletiga oli siis tegu

Viimati muutis Reimers, 23.07.2012 23:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 23:28 
Kasutaja avatar

Endalgi tuttavad käisid vaatamas F1 etappi, ütlesid ainult pärast, et aru ei saanud midagi ennem kui kolm meest poodiumil olid ja vahepeal kuulis möödasõitvaid formeleid - pointless.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 00:08 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Kellel sellist peenikest varuratast üle on 4x100 auguvahega võin ära osta ühe :)

Mitmetollist vaja? 14" vast leiaks. Üks just jäi garaazi koristades näppu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 00:38 

Küll abi leiab, kui asi talumatuks läheb. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 00:38 

võitlus 15a seisnud volga esisillaga,võitis volga sild.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 08:59 
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
ison.ts kirjutas:
croco kirjutas:
dellu kirjutas:
croco kirjutas:
Ma ei saa aru inimestest, kes sõidavad maanteel mingi 70-ga ja siis jõuan mina talle p*rsetaha järgi. Ning kui hakkan rekkaga mööda minema, siis hakkab tema ka kiirust lisama ja nimelt näkku n*ssima. Neile pakub see vist nalja, et üle 90 ei lähe rekka ja siis võib debiilikut mängima hakkata liikluses. Päris pikalt sõitsin niimoodi vastassuunas ja vaatasin juba, et sõiduauto tuleb vastu ning hakkasin julmalt oma ritta tagasi trügima jobut järjest rohkem kraavi poole suunama. Sihukestele tuleks anda mingi 50-se lehtvõtmega vastu juhtimiskeskust.
Eks siin foorumis ole ka mõni ilge vennike, kes peab sellist n*ssimist omamoodi huumoriks ja saavad rahuldust või ei tea mida sellest.

Ma eelmine nädalavahetus just kirjutasin analoogsest asjast kuidas ühest Mazda 6st hakkasin mööda minema. Sellel hetkel kui mina juba temaga võisin tõtt vaadata nägi peeglist vist, et mul käru ka taga ja hakkas gaasi vajutama, aga noh ega minu 119kw ka probleemi polnud ning lõin ka lapatsi põhja ja läksin ikkagi mööda ära. Seejärel pani kohe uuesti minust mööda ja kuskil 30 sekundit hiljem oli ta jälle jalus ja liikus alla lubatu (GPS järgi reaalne kiirus). Rekkaga on muidugi keeruline ikkagi toore jõuga mööda minna, aga debiilikuid paistab olevat jah. Ei teagi mis sellised mõtlevad, et mingi egoprobleem, et minust ei minda käruga või rekkaga mööda? Ega sa ju naljapärast jalgu ei jää ja samamoodi läheb ta sul eest ära ka. Linnas käruga sõites tundub ka umbes sama teema, et jumala eest on vaja mööda ära pressida ja siis järgmine hetk on ikka jalus kui asi niiöelda lõppkiirusele (et kes kui palju julgeb vajutada) läheb vabalt liikudes (kohalt ära minnes ei hakka ju käruga piirajasse laskma).

Ega täpselt nii ongi, et ronivad ette ja keeravad ära kuskile. Ja siis katsu täislastis pidama saada ega see pole mingi sõiduauto ikkagi kui 40 tonni täismass..Aga jah too hetk läksin tühjalt karjääri tagasi ning 70 pealt 90 peale piirajani kiirendada pole mingi probleem kui olin poole rekka pikkuses mööda saanud nägin et idioot hakkas kiirendama aga siis ei jäänudki muud üle kui julmalt suruma hakkata..Ja sõiduautoga sõites on ka näha, seda tõmblemist mida ajuhiiglased kogu aeg korraldavad..Siin ei piisaks eraldi liikluse teemast kah, et ennast tühjaks rääkida saaks :D

Rekka my ass. Ma hakkaks ka 70 pealt suruma, kui kruusaveoauto minust mööda hakkab suruma. Mulle ei meeldi sõita metsaveomasinate ja masinate taga, mis mingit puistematerjali veavad. Pasarahe, mis teie koormast lendub on mitmel korral mind päris tõsiselt rooli taga ropendama pannud.
Ma ei usu, et tüüp meelega ajudesse pani. Kui seda tegi siis on igaljuhul idikas.

Ütle mulle sellisel juhul, et mida ta siis tegi kui ta meelega vastu jebima ei hakkand. Esiteks ära sõida siis rekkadel p*rses ja teiseks tule sõida mul taga kui täis koorem peal ma tahaks näha kas kõrgest kastist midagi lendab sulle või mitte..vastus on, et ei lenda..Sest tavalistest vannidest on mul kõrgem kast millest ei lenda ka siis kui silmini täis toppida seda. No palun ära, siis sõida meie taga võid vabalt bussiga ka sõita. Kuna sina oled pahur karjääri ja puiste vendade peale, siis sa võid küünlavalguses ka rahulikult raamatut lugeda kui sul voolu ei lähe vaja. Ja võid hobuse omale osta ning metsa vahel sõita kui sulle ei meeldi, kui kallurid sõidavad ja teid ehitavad sinusuguste torude jaoks.

Ära erutu. Pole ime, et sa trassil ebaadekvaatselt käitud, kui sa isegi foorumis endast välja lähed, kui keegi midagi su "rekka" kohta julgeb midagi öelda.
Mida mul ikka öelda on selle õnnetu kaitseks. Ma ei tea ju miks ta 70kmh sõitis enne. Äkki kogus samuti hoogu. Tegeles roolitaga kõrvaliste asjadega ja kiirus langes alla (ärge hakkake jälle halama, kõik me oleme elus roolitaga munema jäänud) ja siis märkas lõpuks, et veoauto soovib mööda minna ja ei tahtnud sul pärast sabas tiksuda. Aga võibolla oligi seal roolitaga mõni suur M..n ja tahtis sitta keerata. Mina isiklikult ei arva alati kõige halvemat alati. Liiklus ei ole selliste mängude jaoks.
Mina sinu asemel oleks juba tunduvalt varem möödapressimise pooleli jätnud. Nagu sa isegi väitsid siis sõitsid sa päris pikalt kõrval ja selleasemel, et hoogu maha võtta hakkasid sõiduautot teelt välja suruma.. Ei kõla just eriti adekvaatse tegutsemisena. Oli see inimene üksi oma masinas? Mis pärast sai? Sõitsite edasi 70kmh?
Üldiselt mul ei ole suurt halba midagi veoautode kohta öelda. Mõned korrad on ettetulnud, kus eessõitva metsaveo masinast on oksajuppe ja koorepuru esiklaasi lennanud. Ühe korra olen mingi kruusaveo masina koormast lennanud kivi pärast ka klaasi vahetanud. Vedas, et oli tuttav inimene. Rääkisime kohapeal asjad viisakalt selgeks ja sain hiljem raha tagasi. Igaljuhul ei jää ma enam kunagi selliste masinate taha pikalt passima. Esimesel võimalusel kohe mööda. Sorry, aga kui see sinu"rekkajuhi" tundeid riivab siis ei ole sinu koht liikluses. Tee edaspidi karjääri siseseid sõite.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 09:06 

Eilne kinoskäik tõi endaga kaasa parkimistrahvi, kusjuures eelmine aasta sain peaaegu samas kohas trahvi. Enda arvates parkisin vägagi viisakalt, kuid pimedas ei jäänud need kuradima tumesinised jooned silma, mis olid otsa saanud :D

Viimati muutis corbe, 24.07.2012 09:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 09:09 
Kasutaja avatar

True story

Edit: ison.ts jutule oli see.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 09:14 
Kasutaja avatar

miks te kõik vormelit tahate vaatama minna? sel ei saa never head fiilingut. ise olen mitu korda olnud minekuvalmsi DTM vaatama minema. Võrreldes F1 on pluss see et saad ka enen ja pärast võistlsui positeel käija ja tiimi telgitagustesse kiigata, mida sa aga F1 teha ilma tõsise VIP staatuseta ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 09:40 
Site Admin
Kasutaja avatar

Hesburger va lohh kustutas mu ussikesteteemalise küsimuse oma FB seinalt :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 10:00 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
...
Ära erutu. Pole ime, et sa trassil ebaadekvaatselt käitud, kui sa isegi foorumis endast välja lähed, kui keegi midagi su "rekka" kohta julgeb midagi öelda.
Mida mul ikka öelda on selle õnnetu kaitseks. Ma ei tea ju miks ta 70kmh sõitis enne. Äkki kogus samuti hoogu. Tegeles roolitaga kõrvaliste asjadega ja kiirus langes alla (ärge hakkake jälle halama, kõik me oleme elus roolitaga munema jäänud) ja siis märkas lõpuks, et veoauto soovib mööda minna ja ei tahtnud sul pärast sabas tiksuda. Aga võibolla oligi seal roolitaga mõni suur M..n ja tahtis sitta keerata. Mina isiklikult ei arva alati kõige halvemat alati. Liiklus ei ole selliste mängude jaoks.
Mina sinu asemel oleks juba tunduvalt varem möödapressimise pooleli jätnud. Nagu sa isegi väitsid siis sõitsid sa päris pikalt kõrval ja selleasemel, et hoogu maha võtta hakkasid sõiduautot teelt välja suruma.. Ei kõla just eriti adekvaatse tegutsemisena. Oli see inimene üksi oma masinas? Mis pärast sai? Sõitsite edasi 70kmh?
Üldiselt mul ei ole suurt halba midagi veoautode kohta öelda. Mõned korrad on ettetulnud, kus eessõitva metsaveo masinast on oksajuppe ja koorepuru esiklaasi lennanud. Ühe korra olen mingi kruusaveo masina koormast lennanud kivi pärast ka klaasi vahetanud. Vedas, et oli tuttav inimene. Rääkisime kohapeal asjad viisakalt selgeks ja sain hiljem raha tagasi. Igaljuhul ei jää ma enam kunagi selliste masinate taha pikalt passima. Esimesel võimalusel kohe mööda. Sorry, aga kui see sinu"rekkajuhi" tundeid riivab siis ei ole sinu koht liikluses. Tee edaspidi karjääri siseseid sõite.

Miks nad oleks pidanud koos 70ga edasi sõitma, croco vast liikus lubatud kiirusega. Aga see on küll eluloll tegevus, et oih ma jäin munema ja ma hakkan nüüd küljeall uuesti ära kiirendama. Lase ta mööda ära ja lähed siis kohe uuesti mööda kui eluvaim sisse tuli.
Kõrvaliste tegevuste kohta on viimasel ajal jube palju linnas telefoniga rääkijaid jälle hakanud silma jääma, kes absoluutselt aru ei saa mida nad teevad samal ajal (sõitmise pool siis). Päris mitmele ikka märku andnud, et ou kuule tegeleks nüüd sõiduga ka. Mõni on ikka kõne ära lõpetanud ka. Huvitav kas see on juba politsei huviorbiidist kadunud. Ma ei ütle, et ma ise kunagi sõites ei räägi, aga ma saan samal ajal siiski samas tempos liigutud ja manöövritega hakkama. Tegelt on handsfree ka täitsa olemas, aga alati pole Bluetooth sees aku säästmise eesmärgil ja siis poole kõne pealt enam ei jõua lülitada ka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 10:08 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
ison.ts kirjutas:
...

Miks nad oleks pidanud koos 70ga edasi sõitma, croco vast liikus lubatud kiirusega. Aga see on küll eluloll tegevus, et oih ma jäin munema ja ma hakkan nüüd küljeall uuesti ära kiirendama. Lase ta mööda ära ja lähed siis kohe uuesti mööda kui eluvaim sisse tuli.
Kõrvaliste tegevuste kohta on viimasel ajal jube palju linnas telefoniga rääkijaid jälle hakanud silma jääma, kes absoluutselt aru ei saa mida nad teevad samal ajal (sõitmise pool siis). Päris mitmele ikka märku andnud, et ou kuule tegeleks nüüd sõiduga ka. Mõni on ikka kõne ära lõpetanud ka. Huvitav kas see on juba politsei huviorbiidist kadunud. Ma ei ütle, et ma ise kunagi sõites ei räägi, aga ma saan samal ajal siiski samas tempos liigutud ja manöövritega hakkama. Tegelt on handsfree ka täitsa olemas, aga alati pole Bluetooth sees aku säästmise eesmärgil ja siis poole kõne pealt enam ei jõua lülitada ka.

ja see meeleheitlik möödapressimine ning sõiduauto teelt välja surumine oli siis ainuõige otsus? Kui ego nii suur, et ei kõhelda teist masinat koos reisijatega teelt väljasuruda siis peaks paldiski mnt ennast sisse laskma kirjutada mõneks ajaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis