Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 23:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 328 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: "Liikluskorraldus" ehk mõtleme inimestele Tallinnas
PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:20 

mulle jäi täna sõites arusaamatuks üks pisike asi, nimelt miks on tehtud bussirida luise tänavale?
Täpsemalt siis luise ja (vist endla) ristumisele.
Kesklinna poolt tulevad bussid sõidavad kõik ju luisest ringiga mööda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:31 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
mulle jäi täna sõites arusaamatuks üks pisike asi, nimelt miks on tehtud bussirida luise tänavale?
Täpsemalt siis luise ja (vist endla) ristumisele.
Kesklinna poolt tulevad bussid sõidavad kõik ju luisest ringiga mööda...

Ei sõida, 9 ja 11 ekspressbussid tulevad Luisest otse, aga eks pigem on point see et sa ristmiku peal paanikas ei avasta, et appi mul pole kuskile minna. Lihtsalt seal on mugavam see jõnks kohe ära teha ja bussile lihtsalt lisarada tekitada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:32 

kõik vist ei sõida... vanasti sõitis minu mäletamist mööda nr. 11 ekspress luisest alla.
aga täna tekkis küsimus estonia pst. kohta... Eesti Panga kurvipealt on postid kadunud ja kaubamaja poole suunduvatel sõiduradadel on katkendjoon vahel... ehk siis seal enam ÜT rada eraldi pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2012 23:34 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
kõik vist ei sõida... vanasti sõitis minu mäletamist mööda nr. 11 ekspress luisest alla.
aga täna tekkis küsimus estonia pst. kohta... Eesti Panga kurvipealt on postid kadunud ja kaubamaja poole suunduvatel sõiduradadel on katkendjoon vahel... ehk siis seal enam ÜT rada eraldi pole?

Postid on sealt vist juba oma kuu kadunud, aga selle artikli/kaardi järgi siin alguses paistab tulevat mõlemas suunas ÜT rada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 04:30 

http://www.tallinnapostimees.ee/914208/gonsiori-tanaval-laheb-toeliseks-hullumajaks
Tsiteeri:
Erilised üllatused ootavad liiklejaid lõigul Raua tänava algusest pritsumaja juurest Vilmsi tänavani, kus kesklinna suundub üks bussi- ja üks tavaline sõidurada. Lasnamäe poole saavad sellel lõigul aga liikuda ainult ühissõidukid, tavaautod peavad kasutama paralleelset kahe rajaga Kunderi tänavat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 08:35 
Kasutaja avatar

jjarv kirjutas:
http://www.tallinnapostimees.ee/914208/gonsiori-tanaval-laheb-toeliseks-hullumajaks
Tsiteeri:
Erilised üllatused ootavad liiklejaid lõigul Raua tänava algusest pritsumaja juurest Vilmsi tänavani, kus kesklinna suundub üks bussi- ja üks tavaline sõidurada. Lasnamäe poole saavad sellel lõigul aga liikuda ainult ühissõidukid, tavaautod peavad kasutama paralleelset kahe rajaga Kunderi tänavat.

Positiivne on see, et linna siiski üks rada tuleb, iseasi on muidugi see, et kas siis jääb vasak ja otse üheks rajaks. Erilist läbilaskevõimet pole vist mõtet loota. Linnast välja sõitsin mina anyway kunderi kaudu. Korduvalt näinud kuidas töökaaslane juba sõidab kui mina alles parklasse jalutan, aga kui mina juba Torupilli selveris olen, siis tema alles tuleb mööda Gonsiorit. Aga noh eks nüüd on Kunderiga ka siis nukker seis, sest sinna saamine saab olema paras peavalu. Stockmanni rist oli tegelt juba siis ülekoormatud (Rävalast tulles), ei taha möelda mis peale seda pulli toimuma hakkab. Järgmisest ristist vasakule keerates on ka tsükkel jube lühike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 13:42 

See bussiridade teema hakkab okseks muutuma ja haisema juba.
Tuleb hakata massiliselt parem suund sees bussiridadel sõitma..äkki hakkab kellegil peas koitma ka midagi.
Ja kui peaks patrull teeääres olema, no eks siis enda huvides võib esimesel võimalusel paremale keerata ka.

Ise juba kolm - neli päeva bussiridadel parem suund sees sõitnud.täitsa toimib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 13:55 
Site Admin
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:

Mitu nädalat juba pole :) Ise kütan nüüd alati sealt paremalt rajalt Solarise poole, mis on millegipärast tühi :lol Kõik passivad vanast harjumusest vasakus reas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 14:29 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
oskaja kirjutas:

Mitu nädalat juba pole :) Ise kütan nüüd alati sealt paremalt rajalt Solarise poole, mis on millegipärast tühi :lol Kõik passivad vanast harjumusest vasakus reas :D

Mingi aeg oli või siiani on see märk alles, et parempoolne rada ühissõidukitele kuigi märgistusi pole. Võin eksida, aga mingi aeg jäi see märk küll silma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 14:35 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
oskaja kirjutas:

Ausalt öeldes reastusin enne valgusfoori juba kui see ainult bussirada oli sinna rajale.
Aga jah, Tallinna liikluskorraldus on täiesti idiootne. Tallinna linnavalitsuse endi sõnul "vaja autosid linnast eemale saada", samal ajal ei saa kesklinnas ühtegi normaalset pööret teha ja peab tiirutama täiesti mõttetult. Niikaua kuni vahel ei jää, bussiradu ma kasutan ja ei viitsi üldse süveneda. Kahju, et OV valimised 2013 oktoober alles, tõsiselt loodan, et inimesed saavad aru, mis debiilsusi see praegune LV toodab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 19:23 
Kasutaja avatar

Usku, ma juba elan kesklinnas. Jube paha on nende bussiradade pärast. Samas inimene, kes elab Nõmmel ja töötab Sauel, mõtleb, et mis te vingute, savi ju. Kaks korda aastas teatris käib niikuinii taksoga ja ega kesklinna asja pole muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 01:20 

Estonia pst. kurvis on siiski see märk olemas, lihtsalt puuduvad BUS-BUS kirjad. Tegelikult ei tohiks seal paremas reas sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 02:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Selle BUSitamistega on üks pluss kaasnenud... kõvasti on tänavaid uuesti üle joonitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 13:44 
Site Admin
Kasutaja avatar

Tuleb nädalavahetuseks linnast minema sõita :D

Alates reedest on Gonsiori ja Pronksi ristmik suletud
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=64718996

Teatri väljak suletakse teemärgistustöödeks
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=64718966

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2012 15:43 
Kasutaja avatar

Ma arvan et keelaku üldse lihtinimestele autod ära Kristiinest kuni Lasnamäe kanalini ja sadamast kuni bussijaamani. Siis peaks kõik jala käivad rotid ja jalgrattaga keset autoteid tuigerdavad suitsiidisõbrad õnnelikud olema ja linnaisad saavad ainult üksteise mersusid ja audisid vahtida. Jalaga makku sellele vennale, kes seda pa*ka toodab mida siin linnas korraldatakse :kill .

Üksi faking troll,buss,tramm ei õigusta ennast, kui pead kas või ühe korra ümber istuma ja sõitma üle 6-e peatuse kuskile! Ja mina peaksin seda tegema kui sõidan Mustamäelt lennujaama taha tööle. Autoga kulub mul max 20 minti. Bussiga 50min+15 jala kõndides. Hell yeah kui fun oleks praeguste ilmadega seda teha.

Kõige funim on Kristiinest algav BUS rida. Bensukast välja. Bussi reale ja seisma, et saaks reastuda järgmisesse ritta legaalseks sõiduks. Ohoooo mul vaja Suur-Ameerikasse minna, fakk that shit jääme jälle seisma ja ootame, et saaks üle bussi rea ja üritame kuidagi vahele trügida,taga rahvas seisab või liigub teo sammul...fun fun fun. Aga nii on ju legaalne, ei tohi teisti. Nii sõidavadki meil debiilikud seal kandis nüüd. Anyway oli seal kaos kuna lihtsalt oinad reastuvad Suur-Ameerika tänavale sõiduks viimasel hetkel esimesse ritta ja siis käib normaalne nu**imine seal. Oleks et eestlased sõita oskaks saaks vb isegi kuidagi talutavad need bussiread aga meie niigi kitsastes oludes lollidelt veel ruumi ära võtta on küll suitsiid.

Äkki on kindlustusfirmadest kellegil käpp sees. Sest selge on see, et mida rohkem ummikuid ühes reas seda rohkem matse hommikuti = MORE MONEY!!! Ok see on paranoiline aga meie riigi puhul ma ei imestaks ausalt. :D

Olen aastaid sõitnu nende pelleritega ja üha hullemaks on läinud see ühistransport ja seda propageerida on täielik debiilsus. Polnud meil siin suure buumi ajal liikluses häda midagi ilma bussi ridadeta, miks peaks nüüd midagi hullemini olema?

Ma olen nii pissed off, mitte et see minu igapäeva sõite väga häiriks aga põhimõttes on asi! Mingi kuradi jalutamist ja jalgrattaid armastav hipi on saanud transpordiametisse tööle mul on tunne.

Tehku teed koda parem ja ei ole enam nii palju ummikuid kuna aukude vahel tee otsimise asemel saab hoogu teha ja sujuvalt sõita!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 328 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis