Ma arvan et keelaku üldse lihtinimestele autod ära Kristiinest kuni Lasnamäe kanalini ja sadamast kuni bussijaamani. Siis peaks kõik jala käivad rotid ja jalgrattaga keset autoteid tuigerdavad suitsiidisõbrad õnnelikud olema ja linnaisad saavad ainult üksteise mersusid ja audisid vahtida. Jalaga makku sellele vennale, kes seda pa*ka toodab mida siin linnas korraldatakse

.
Üksi faking troll,buss,tramm ei õigusta ennast, kui pead kas või ühe korra ümber istuma ja sõitma üle 6-e peatuse kuskile! Ja mina peaksin seda tegema kui sõidan Mustamäelt lennujaama taha tööle. Autoga kulub mul max 20 minti. Bussiga 50min+15 jala kõndides. Hell yeah kui fun oleks praeguste ilmadega seda teha.
Kõige funim on Kristiinest algav BUS rida. Bensukast välja. Bussi reale ja seisma, et saaks reastuda järgmisesse ritta legaalseks sõiduks. Ohoooo mul vaja Suur-Ameerikasse minna, fakk that shit jääme jälle seisma ja ootame, et saaks üle bussi rea ja üritame kuidagi vahele trügida,taga rahvas seisab või liigub teo sammul...fun fun fun. Aga nii on ju legaalne, ei tohi teisti. Nii sõidavadki meil debiilikud seal kandis nüüd. Anyway oli seal kaos kuna lihtsalt oinad reastuvad Suur-Ameerika tänavale sõiduks viimasel hetkel esimesse ritta ja siis käib normaalne nu**imine seal. Oleks et eestlased sõita oskaks saaks vb isegi kuidagi talutavad need bussiread aga meie niigi kitsastes oludes lollidelt veel ruumi ära võtta on küll suitsiid.
Äkki on kindlustusfirmadest kellegil käpp sees. Sest selge on see, et mida rohkem ummikuid ühes reas seda rohkem matse hommikuti = MORE MONEY!!! Ok see on paranoiline aga meie riigi puhul ma ei imestaks ausalt.
Olen aastaid sõitnu nende pelleritega ja üha hullemaks on läinud see ühistransport ja seda propageerida on täielik debiilsus. Polnud meil siin suure buumi ajal liikluses häda midagi ilma bussi ridadeta, miks peaks nüüd midagi hullemini olema?
Ma olen nii pissed off, mitte et see minu igapäeva sõite väga häiriks aga põhimõttes on asi! Mingi kuradi jalutamist ja jalgrattaid armastav hipi on saanud transpordiametisse tööle mul on tunne.
Tehku teed koda parem ja ei ole enam nii palju ummikuid kuna aukude vahel tee otsimise asemel saab hoogu teha ja sujuvalt sõita!