Harri_K kirjutas:
Selle golfi kohta oskan ma paljutki rääkida.

Ca 5a tagune ajalugu on mul teada, nimelt mul vanaema juures oli see postiljoni auto, siis ostsime meie sõbraga ta ära ja edasi läks Jõgevale.

Talvel läks vähemalt külmaga alati ilusti käima.

Pm nii hullus seisukorras autot ma ei ole elusees näinud, esiamordid olid täiesti kinni, taga polnudki amorte, mootoripadi puruks mille tõttu käis igal käiguvahetusel räme pauk, ukselingid puru, sisu puru, pidurid jamad jne jne. Jõgeva mees nokitses tal seal midagi, amordid jms. Vähemalt kuulutuses oli nii kirjas.

Amordid tal taga täitsa olemas praegu, aga totaalselt läbi

Käivitumine soojast peast on ka jube vaevaline jne.
Muidu siin juba mõtlesin, et kuna ta minu juures seisab siis võiks raha kokku ajada ja ära osta, aga raisal on võõrandamiskeeld peal ja mina sellistega jamada ei viitsi

Kõige funnim on see muidugi, et kuna tal oli vaja tartusse kuidagi tagasi saada, siis pakkusin talle ühte teist golfi mida mu onu mulle pakkus mingi nädala tagasi. Onu rääkis, et tal töökaaslasel saadaval üks valge golf, sõitev, bensukas, üv veel kehtib jne. Hind oli 150 euri ja sõber ütles sellepeale, et noo kohe läheb loosi, tegime siis kõned ära ja läksime järgi tollele golfile ja praegu mõtlen, et kurat, oleks teadnud, et too nii korralik on siis oleks ise selle 150 eurtsi kokku ajanud

St too auto oli nagu paremas seisus kui see mis hetkel mu juurde seisma jäi