Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 17:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 25.07.2012 09:58 

A-kat sõidueksam tehtud! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:02 
Kasutaja avatar

Kristo955 kirjutas:
Sai Ibiza Cupra ostetud. Täna sai juba ringiga tööle mindud. :twisted:

Cupratega seoses meenub juhus välismaalt,kus üks üks kohalik cupramees vaatas,et kõrvalreas liigub üks laiemate koobastega audi avant (sõbra auto) ja mõtles natuke streetrace teha.Sõbrale meeldib alati sellised väljakutsed vastu võtta ja minema nad pühkisid.Seal oli päris pikalt mitmerealine ja sirge tee,ning mingi aeg sai võidusõitu jälgida,hiljem edasi sõites oli ainult kärsahaisu tunda.220-230 oli cupra veel lähedal püsinud aga sõber ütles,et pani teise käe ka roolile ja lasi kuuendaga kuivaks,siis oli sabast ära kadunud.Audi on RS4.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:15 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Selle golfi kohta oskan ma paljutki rääkida. :D Ca 5a tagune ajalugu on mul teada, nimelt mul vanaema juures oli see postiljoni auto, siis ostsime meie sõbraga ta ära ja edasi läks Jõgevale. :D Talvel läks vähemalt külmaga alati ilusti käima. :P Pm nii hullus seisukorras autot ma ei ole elusees näinud, esiamordid olid täiesti kinni, taga polnudki amorte, mootoripadi puruks mille tõttu käis igal käiguvahetusel räme pauk, ukselingid puru, sisu puru, pidurid jamad jne jne. Jõgeva mees nokitses tal seal midagi, amordid jms. Vähemalt kuulutuses oli nii kirjas.

:D :D Amordid tal taga täitsa olemas praegu, aga totaalselt läbi :D Käivitumine soojast peast on ka jube vaevaline jne.
Muidu siin juba mõtlesin, et kuna ta minu juures seisab siis võiks raha kokku ajada ja ära osta, aga raisal on võõrandamiskeeld peal ja mina sellistega jamada ei viitsi :D

Kõige funnim on see muidugi, et kuna tal oli vaja tartusse kuidagi tagasi saada, siis pakkusin talle ühte teist golfi mida mu onu mulle pakkus mingi nädala tagasi. Onu rääkis, et tal töökaaslasel saadaval üks valge golf, sõitev, bensukas, üv veel kehtib jne. Hind oli 150 euri ja sõber ütles sellepeale, et noo kohe läheb loosi, tegime siis kõned ära ja läksime järgi tollele golfile ja praegu mõtlen, et kurat, oleks teadnud, et too nii korralik on siis oleks ise selle 150 eurtsi kokku ajanud :D St too auto oli nagu paremas seisus kui see mis hetkel mu juurde seisma jäi :kill

Viimati muutis Moose, 25.07.2012 10:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:16 
Kasutaja avatar

Nojah, ma nii kõva racer vast pole.
Kurat, selle 1.8T kütusekulu on küll veidi ehmatanud mind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:24 

mkb kirjutas:
Ehk katseaeg sai läbi?

See ka+väike boonus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:25 

Eks bensukaid saab ikka kergemini kui disla jah. :P Me saime ka 150ga selle disla, mõtlesime põlluralliks võtta ja kaalule viia aga pullipärast sai 350ga müüki pandud ning nii ta läks. :P Imelik, et käivitumisega jamasi on, meie käes oli igas asendis poolepöörde pill.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 10:30 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Eks bensukaid saab ikka kergemini kui disla jah. :P Me saime ka 150ga selle disla, mõtlesime põlluralliks võtta ja kaalule viia aga pullipärast sai 350ga müüki pandud ning nii ta läks. :P Imelik, et käivitumisega jamasi on, meie käes oli igas asendis poolepöörde pill.

Ma küll ise disladest muffigi ei tea aga onu arvas, et lihtsalt õhk on vahel ja sellepärast ei lähe käima normaalselt :D Külmalt pidi ka poole pöörde pill olema aga soojalt.. no annad võtit siis korra hüppab käima, sureb välja, siis ketrad hüppab jälle käima sureb välja jne tükkaega kuni lõpuks käima jääb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 12:37 

Ülevaatust, kindlustust, dokke polnud, kummitamist ei võetud arvesse -40€ !!! :rokib

On siis pilte ?

kj kirjutas:
erko555 kirjutas:
Kas kellelgi on eilse ülemiste kogunemise pilte kus ma oma hõbedase MGF cabrioga politseile driftyimise4ga vahele jäin ???? (ülemiste parklas 23.30 ajal)

Oleks hea mälestuseks saada :D:D:D

:rokib

Mis tehti ?

Aga sujuvalt läks päris huvitavaks jah see üritus, Salupa auto tegi ikka väga huvitavat häält :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:08 

pljaad..mul on sellest autoga sõitmisest siijebaaal.. :D Just nimelt sellisel juhul, kui autos puudub kont ja salongi puhub ainult sooja ning istmeid on vaid 1 rida ja isegi juhi istme seljatuge väga kuskile regullida ei ole, ehk siis istu selg sirgu nagu krt rivistusel oleks.

500+km seljataga..(ei ole küll midagi oluliselt suurt see number) ..aga siiski..nii paha nii paha nii paha..homme enam ei taha.. :D

Aga see idavirumaa kant on täitsa kena kui aus olla, nii läbisõidul ma mõtlen, kuigi kuskil.. peale rakvere risti kuskil lõi sellise kangemat sorti s*tahaisu tuppa, et silmanägemine pidi eest kaduma...krt aru ma ei mõista, kuidas seal inimesed üldse elada kannatavad.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:25 

Eks seal mingi laut ole ja tuul oli lihtsalt õige suuna alt tulemas.
Muidu vaatasin, et kaamerapukid juba püsti Ida-Virumaal, millal ka tööle huvitav pannakse? Ja kas samamoodi lähevad sisud vahetusse ja igal pool kaamerat alati pole või on 24/7 kaamera töökorras?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:33 

No masinaid said tänasega kastides igatahes tiksuma. Täpselt ei oska öelda, millal tsekke koju saatma hakkavad, aga testimine hakkas peale. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:42 

Hydration kirjutas:
peale rakvere risti kuskil lõi sellise kangemat sorti s*tahaisu tuppa, et silmanägemine pidi eest kaduma...krt aru ma ei mõista, kuidas seal inimesed üldse elada kannatavad.. :D

Kord viskas Tallinnas ka s_tahaisu tuppa, ma ei mõista kuidas nad seal elavad üldse. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:45 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
pljaad..mul on sellest autoga sõitmisest siijebaaal.. :D Just nimelt sellisel juhul, kui autos puudub kont ja salongi puhub ainult sooja ning istmeid on vaid 1 rida ja isegi juhi istme seljatuge väga kuskile regullida ei ole, ehk siis istu selg sirgu nagu krt rivistusel oleks.

500+km seljataga..(ei ole küll midagi oluliselt suurt see number) ..aga siiski..nii paha nii paha nii paha..homme enam ei taha.. :D

Aga see idavirumaa kant on täitsa kena kui aus olla, nii läbisõidul ma mõtlen, kuigi kuskil.. peale rakvere risti kuskil lõi sellise kangemat sorti s*tahaisu tuppa, et silmanägemine pidi eest kaduma...krt aru ma ei mõista, kuidas seal inimesed üldse elada kannatavad.. :D

Eks nad p6ldudelt ja loomadelt saadava varanduse nimel kannatavad seda hambad ristis ja kyyned verisesse pihku surutud :D Tegelt, ma arvan, et maainimese nina on sitahaisu suhtes juba immuunne. Kannatab vaid läbis6itija, kuigi eks meil k6igil on maalt pärit ja sita najal kasvatatud produkte vaja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:56 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Hydration kirjutas:

Eks nad p6ldudelt ja loomadelt saadava varanduse nimel kannatavad seda hambad ristis ja kyyned verisesse pihku surutud :D Tegelt, ma arvan, et maainimese nina on sitahaisu suhtes juba immuunne. Kannatab vaid läbis6itija, kuigi eks meil k6igil on maalt pärit ja sita najal kasvatatud produkte vaja...

ise selle sitahaisusees koguaeg oled siis ei tunne enam peaaegu üldse seda , tean seda omast käest öelda :D
Ja see mis põldudele kantakse see on tavaliselt kemikaalidega segamini ja see haisebki tunduvalt vängemalt kui niisama laudas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2012 19:58 

Aular kirjutas:
TMF kirjutas:
ise selle sitahaisusees koguaeg oled siis ei tunne enam peaaegu üldse seda , tean seda omast käest öelda :D
Ja see mis põldudele kantakse see on tavaliselt kemikaalidega segamini ja see haisebki tunduvalt vängemalt kui niisama laudas.

Räägite nüüd konkreetsest kohast või lihtsalt idapoolsem eesti ongi üks suur laut teie jaoks? :D Põldude haisu kohta, nagu öeldakse, ära näp s_tta, hakkab haisema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis