alustame siis sellest et ise olin just astumas kõnniteele selles osas, kus saab liivalaiast keerata tartu mntle. Kuna ma seda teed ületan päevas mitu korda ja enamvähem on juba aimdus sees kuidas keegi seal sisse keerav, kuid seekord silmanurgast miski jäi häirima ja kui keerasin, siis oli veokajuht kätega vehkimas,, et eest ära. pm 10cm rohkem ja mind ei oleks siin seda kirjutamas. Esimesena sai korraliku hoopi kaubik, kes oli just saabunud reale, kuskaudu saab keerata liivalaiale. sõidu pealt küttis veokas talle just tagumisse aknanurka sisse. Peale minu peab täna teist sünnipäeva ka tema. peale maiustamist pesukotiga ja küljelt küljele kõikudes sai korra ka tagumised rattad maast lahti, oli selle mondeo aeg, kes ka parajasti just hakkas keerama liivalaia poole, kuid esimesse ritta(juhi sõnade kohaselt). peale seda veeres kamaz edasi mäest ülesse ja meil oli selline tunne et ta ei jäägi seisma, kuid sai talgi ramm otsa ja jäi sinna foorialla seisma. kogu see jant kestis 1.5h, sel ajal politsei kohalolek 0, kuigi tee oli igast jama täis a oli vaja ka pildistada, seega võtsin selle töö enda kanda. osad pildid jagan teiega, ülejäänud aga lähevad juba vastavalt vajadusele kindlustusele.
viimane pilt sellest kohast kus see jobukakk üle tuli - enamvähem volvo kohapealt. Lisan ära ka selle et see õnnetus on sellel kuul teine selle firmaga, esimesel õnnetus lahkus ilmast pooltelg.
https://plus.google.com/photos/11570250 ... g56zgoPWDQ