Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 17:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishu Galant 1993 ( 4wd , 4 ws ) - Mitsubishi_fan
PostitusPostitatud: 29.07.2012 00:35 
Kasutaja avatar

Niihh....

Paar pilti sellest "värvitöökojast"

Pilt
Pilt

Esimene üllatus oli siis pütt, mai kuus oli probleem, et sportpütt ei mahu ja tuleb alla panna tavaline pütt, mis oli panemata ( ei saa ta ka tagasi ajada et see pütt ei mahu sest et mahub ja nii ta ka kirjutas, et tavaline pütt sobib )

Pilt

Hetkel susiseb üks jap style püti ost ja enne originaal pütti alla ei pane kui jap style saan.

Teine üllatus oli see, et kõik mu masina tihendid, liistud , juhiukselukk ja põrandamatid jne olid ümber auto tolmu ja prahi sees maas laiali mis sai siis kokku korjatud ja pagassi tõstetud esialgu, eks homme tuleb sorteerima hakata, JUHIUKSE LUKU KOMLEKUTI EI LEIDNUDKI SEALT PASA SEEST ! VAJA JA KIIRESTI !

Pilt

Pildid tänasest :

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Hetkel panen ülesse telefoniga tehtud pildid vigadest, homme saab peegelkaameraga tehtud pildid ka kätte ! Auto oli täielikult ebamplektne ning herr Mario kala a.k.a. Nurgatagune ei suvatsenud isegi mitte telefonile vastata ega smsile vastata.

Enamus triipe on defektiga, ei tea kas teibi ära tõmbamisega või millega aga sellised jäljed:

Pilt

Esitiivad ei ole korralikult paika regullitud, JA SEE EI OLE KÕVERATE GUP STANGEDE SÜÜ VAID LOHAKUS !

Pilt
Pilt

Kõik linkide alused ja uste paled värvimata, kuigi ukselingid olid krunditud auto pildidel maha võetud, ning MU LUKK ON KADUNUD !

Pilt
Pilt
Pilt

Uksepolster laiali , enamus jupid kadunud !

Pilt

Pildil pole küll aru saada aga bensu paagi luuk on 4 mm kerest eemal ! ! ! Peegelkaamera pildiga saab parema aimduse homme.

Pilt

Nurgad värvimata pagassil : ( või siis teibi eemaldamise praak )

Pilt

Kõik tihendid ja liistud paigaldamata, hetkel pidin otsima varjualuse, et autot mitte õues hoida kuna sajab.

Pilt
Pilt

Akna iluliistu tüübel katki :

Pilt

Ja mis põhiline, tribalid täiesti erinevad mõlemal poolel :

Pilt
Pilt

Kõik logarid ja plastikkatted tagasipanemata, kõiki üles ei leidnud sealt mustuse hulgast.

Pilt

Seega minu arvamus, laimamine ja hämamine läks sellest lahti , et mees ei tea mida mees teeb ja puudub igasugune kompetents tegema automaalri tööd. Täna kuulsin ka, et too sõber kes auto üle andis värvis auto musta osa ise ja mitte Mario.

Et keegi ei hakkaks hämama , et ma tööd piltidel šaboteerin, siis hetkel monteerin video kokku mis on tehtud alates sisenemisest Nurgataguse garaazi ja lõpetades sealt väljumiseni.

Ning ka kirjavahetus minu ja Mario vahel alates algusest, et lõppes see bullshit et pole olnud mingeid tähtaegu.

KIRJAVAHETUS

Saadetud: 02 Mär 2012, 17:11
Martinez
Hey
Tere,

Sain soovituse ECC foorumist kasutasjalt NSX, et võiks uurida ühe projekti värvimise kohta hinda.

Saadan mõned pildid, et oleks lihtsam hinna üle mõtiskleda. Pildid on tehtud kõige koledamatest kohtadest. Ühes kohas on ka läbiv rooste( pildil näha - juhipoolne esitiib) ülejäänud on lihtsalt pindmised. Stanged on valged ja mingised valge krundi all, aga vajaks tõenäoliselt ka maalerdamist. Hetkel küljes olevate stangedega ei pea midagi tegema, lihtsalt küljest ära. Ja hind võiks olla koos paigaldusega, et kui mingi polt on katki siis tuleks asendada nii , et stanged istuksid korralikult ja ilma vahedeta. Sellised stanged on juba ühel masinal küljes seega tean, et need sobivad kenast. Soetatud on Gup Tuuningust.

SIIN VAHEL OLID KÕIK PILDID MIDA SOOVISIN JA MIS SEISUS AUTO OLI, NII NAGU FOORUMITES ON !

Jään siis mingit hinda ootama, aprillis tahaks alustada. Võid ka teha hinna tehasevärviga kui sellise disainiga hakkama ei saa või pakkuda oma varjant. Aga arvestan ise siiski sellise lahendusega ,see meeldib kõige rohkem.

Tervitades,
Martin

Saadetud: 02 Mär 2012, 17:24
Nurgatagune
Re: Hey
Tervist jah.
All antud pildi järgi tehes ei oleks ka minul see hind kõige soodsam. Ehk siis alla a'la 2000.- ei mõtleks ka ja põhjus väga lihtne.
Alumine nn valge osa on ju valge pärla ,mille liiter ainuüksi maksab 140.- euri ringis ja mille värvimine pole niisama igamehe tuiskamine ning igasugune kujunduste värvimine jne nõuab omakorda päris palju materjali ja ka töötunde. Ühesõnaga tööd palju ,materjali kulu omajagu ja et väga head tulemust saada on sellist asja omajagu raske teostada.

Küll aga nüüd kui soovid lihtsalt kere korrastamist ,ehk siis: Sisepinnad ,rooste eemaldus ,keevitamine ja selle aftermarket bodykiti paigaldus jne jne(soovitan ka hiljem teha täis korrosiooni tõrje) ning värvida see siis kas tehase värvi või mõnda muud endale sobivat tooni ,jääks hind kuskile 1500.- kanti(koos korrosiooni tõrjega sh jms jutud).. Nagu ma aru sain ,siis tallinna kandis pakutakse nii julma hinda ,et ei kannata seal teha ning nt bmw klubist ongi mul aprillini samamoodi üks M paketiga aparaat sees ,mille tegemise hind sama ,aga auto sellejuures suht roostevaba ,detailid erinevat värvi lihtsalt ja paar keevitus kohta on. Niiet leian ,et selline hind peaks ennast õigustama igati.

Saadetud: 02 Mär 2012, 18:07
Martinez
Tere taas,

Et see lahendus mis mulle meeldiks saaks tehtud jämedalt 2000 euroga ? Tean jah , et see kallim kui tavaline värvimine, aga stiilsem kah. Mootoriruumi jätaks halliks, eks näis tulevikus mis sellest seal teha kanantab. Aga ülejäänud oleks nii nagu pildil, üleval must, all valge ja keskel punane. Mõni firma pakkus välja, et selle punase saaks üldse kleepida ? Aga 2000 on ka juba parem hind kui mis mulle siin öeldi. Ma uurin veel vähe elu ja ja ootan veel paarist firmast pakkumise ära kuhu meili saatsin. Kuidas tegemisega muidu on, kui pikalt peab ette teatama või kui palju tööd on hetkel ? Ja kaua sellise töö tegemine üldse aega võtaks. Mul on 1000 euri jämedalt olemas juba. Kui ma tean, et ma pean 1000 veel koguma siis kaua selleks aega oleks , kaua töö kestab ?

Tervitades,

Martin

Saadetud: 02 Mär 2012, 19:33
Nurgatagune
No hetkel niimoodi vaadates neid pilte ja üleüldist haput seisu pakun et selline tegemine võib väldata rahulikult kuu aega ,et saada head tulemust.
Vastu saaks võtta aprilli alguse poole ,u selleks ajaks peab mul ka see hetke projekt valmis olema.

Kleepida saab ka jah ,ehk siis nn vinyl katte kleebisega ,aga nii suurel pinnal maksab see ka omajagu ja lõpptulemus pole poolki nii hea kui värvides, sest seda kleebitud jama üldjoones üle ei lakita ja jääb sellise terava servaga ,ühesõnaga jama.

Saadetud: 02 Mär 2012, 20:42
Martinez
Hey ,

Tüütan veel vähe. Kui palju sisse maksan ja kui palju pärast maksa, 50 - 50 ? Siis ma tean kaua mul oleks aega kogumiseks. esimene 1000 on olemas, ja kuu ajaga saan teise 1000 ka kokku. Nii oleks ok ?

Tervitades,

Martin

Saadetud: 02 Mär 2012, 23:48
Nurgatagune
Nii oleks ok tõesti. Aga nüüd üks teema veel see ,et ürita võimalikult palju neid pilte sellest värvi lahendusest leida jne ,mida rohkem seda uhkem ja kindlam ,et saab selline nagu soovitud..

Saadetud: 03 Mär 2012, 12:44
Martinez

SIIN OLID KÕIK PILDID MILLINE PIDI AUTO TULEMA, NII NAGU FOORUMITES

Viimase pildi panin sellepärast, et näidata. Üleval kus on must võiks siseääred mustad olla ja all kus on valge võiks sise ääred valged olla. Ei oska vbla nii täpselt seletada, aga see lahendus on päris kena. Ja piltidel on küll hall, aga mulle meeldib kui halli asemel on valge värv. Päris palju valget värvi

Uurin ise, et äkki saan kuskilt korralikuma juhipoolse esitiiva, siis eeltöid lihtsam teha, aga hetke seisuga on leidnud ainult uue ja seda ei tahaks osta. Kõrvalistuja poolne on ok.

Kuidas sa muidu värvitöid teed, kuskil garaazis, õues , kuskil töökojas ? On ehk mõni tehtud töödest pilt ka saata, soovitused on sinu kohta hea aga tore oleks näha

Martin

Saadetud: 07 Mär 2012, 21:46
Martinez
Tere,

Mul on järgmine nädal plaan Tartu tulla , kindlat päeva veel ei oska öelda, seda tean, et see pole teisipäev. Mõtlesin et tulen siis juba enda masinaga, äkki tahad autole reaalselt pilgu peale visata , et pärast hiljem ootamatusi või üllatusi ei ole ?

Tervitades,
Martin

Saadetud: 07 Mär 2012, 23:23
Nurgatagune
võib ikka üle vaadata jah.

Saadetud: 29 Mär 2012, 09:45
Martinez
Tere,

Aprill on nüüd kohe kohe ukse taga, küsiks üle, et on huvi veel teha minu projekti ? Ja et kas olete päris kindlad, et suudate need kaared ja värgid valmis nikerdada , nii et mõlemal pool ühesugune jne . Päris paljud pole julgenud projekti ette võtta. Saan teised esitiivad ka kus läbivat roostet pole, seeda on ainult pindmine igal pool. Ja kas on kindel, et rooste kuu aega hiljem uuesti välja ei tule ? Vabandan , et niipalju küsimusi, aga ei taha , et hiljem oleks möödarääkivusi, pigem alguses kohe kõik läbi rääkida. Ette saan maksta siis 1000 euri ja pärast 1000 euri. Ning kui läheb kallimaks, siis max paarsada erui võin hiljem juurde maksta, aga seda väheke aega hiljem. Pulmad on ka juulis ja enamus raha läheb sinna.

Kui kõik sobib siis saaks auto peale 5 aprilli tegemisse tuua põhimõtteliselt.

Saadetud: 29 Mär 2012, 18:31
Nurgatagune
Tere jälle jah.
Küsiks aga et mis seal nii rasket siis inimeste arvates on?
Teed ju pehmest pakkepapist śabloonid ning..... No ühesõnaga ei mõista mina mis seal nii rasket peaks olema
Ainuke asi mida mina konkreetselt sulle teha ei saa ,on nagu seal esitiiva oranzi osa peal näha ,et on aerograafiga lastud nagu mingi sigrimigri veel peale. Vb kui oleks täpsemad pildid ,teeks seda ka ,aga pole endale isegi aerograafi pliiatsit mitte ostnud. Aga lugu siis selline ,et jah teeme ära ,mis seal ikka. Nagu ma aru saan ,siis paremat hinda keegi sulle ei paku ja mulle kuluks selline promo marjaks ära küll.

Saadetud: 29 Mär 2012, 18:59
Martinez
Promo oleks see küll jah, sest masin hakkab mööda näituseid käima koos Ecc Tuning klubiga, olen neil seal tuuning projektide hingekiras ja ega see mul viimaseks projektiks ei jää Mis orants sigrimigri Sa mõtled seda pildil olevat õhtusava esitiival? Mulle seda ei tule, mul on ainult punane leek. Et üleval must, leek punane ja all valge, kõik läikivad värvid . Aga eks sa seda juba tead paremini mis moodi teed. Meilime siis järgmine nädal üle et millal masina ära toon. On sinu poolt mingid kindlad ajad millal tuua saab või on ükskõik millal saabun ?

Tervitades,
Martin

Saadetud: 29 Mär 2012, 19:15
Nurgatagune
Tegin punase ringi siis ümber sellele mida mõtlesin.
Sealt on siis näha ,et on vaba käega kergelt tumedama värviga tehtud veel nö leegid, et siis sellist asja mina ette ei võtaks ,ma värvin ja hajutan kuid ei maali, ei joonista.

Aga jah ,suhteliselt ükskõik hetkel kuna tood. Kui parasjagu kohe tegema ei saa hakata ,sisse saab sellegipoolest ajada ja õpipoiss saab vaikselt laiali võtma hakata. Aga hel siiski ette ,et siis ma tean kus ma täpsemalt parasjagu olen ,kuna osad päevad nädalast olen ju hetkel ise põhitööga hõivatud.

Krt selliseid töid jooksma hakkaks ,oleks ikka bueno juba ,paneks selle nö põhitöö maha ära

Saadetud: 29 Mär 2012, 19:35
Martinez
Hey,

Tead, ma ei ole siiani seda jura seal tähele pannudki üldse Seega seda naguinii ei tahaks. Aga värve tahaks võimalikult sarnaseid, must valge ja punane mõtlen. Aga selge, helistan siis järgmine nädal üle, kuna ise ka töö inimene siis tõenäoliselt laupäeval või pühapäeval toon ära kui sobib . Järgmine nv see tähendab siis. Pean kiirelt selle tuuningvõre stangede jaoks ära ostma siis, 2 lehte vist aitab küll ?

Lugupidamisega,
Martin Tammiku
+372 56819981

Saadetud: 29 Mär 2012, 19:47
Nurgatagune
No vast piisab kahest lehest.
Kui ei ,eks siis saab alati ju juurde vaadata.
Jään siis järgmist nv ootama muidu.

Saadetud: 03 Apr 2012, 16:16
Martinez
Hey,

Tekkis väike ootamatu tõrgu. Kirjutan loo ära ja siis ütle kuidas sulle sobib. Saaksin tuua auto laupäeval tegemisse , maksta 500 euri sulas ning saan teha 10 - 12 aprill ( järgmine nädal teisp - neljapäev) vahel ülekande 500 euri. Täna saime teada, et pangad ei toimeta reede laupäev ja pühapäev ja meil ühe kliendi maksetähtaeg on reede. Meil on ehitusettevõte. Kas sulle selline variant sobib või toon auto nädal hiljem laupäeval ?

Tervitades,
Martin

Saadetud: 03 Apr 2012, 17:54
Nurgatagune
Erilist vahet pole.
Eks muidugi kui see nädal tood ,saab hakata juba tegema vaikselt ,niiet minugi poolest võib selle 500-500 varjandi teha.
Selle kuramuse panga jama pärast nihkub endal ka palk siin päeva või kahe võrra, aru ma ei saa mis jama sellega on...

Saadetud: 03 Apr 2012, 18:11
Martinez
Tere,

Täpselt, ma imestasin ka, et nii suur püha, et isegi pangad üle euroopa ei tööta. Aga noh, eks ta ole ja see paar päeva vast ei ole hullu jah. See laupäev sobiks rohkem kuna järgmisest nädalast hakkan maakodu vahet käima ja kevad on kevad, töö ei lõppe.
Lõpuks rahalist probleemi ei tule kui valmimis aeg jääb 5 mai ja edasi. Palk tuleb 5 mai

Tervitades,
Martin

Saadetud: 03 Apr 2012, 23:25
Nurgatagune
Eks endal ka teha ,niiet halb hakkab..
Põhiline siis muidugi garaaźi ümbrus ja seest ka.. Nüüd ongi see ,et lumi kui kõik ära sulab ,siis tuleb väljas sõnaotseses mõttes hunnikute viisi prügi põletada ,eks kui tuld siis ehmatad Just sellesuhtes ,et esialgselt mõtled raudselt ,et kuhu krt ma nüüd sattunud olen. Kuramuse kohalikud teevad ikka ulmelist eestikeeli sitamaja sinna ümber meil. Ja siis muidugi see kambri ehitamine muudkui lükkub edasi ja edasi ,aga võtab selle ka uuest nädalast raudpolt ette ,põhiliselt juba sinu auto pärast ,krt tollega ei tohi vigu tulla ,hiljem tatistaks ennast muidu vigaseks, et parandusi teha.

Saadetud: 04 Apr 2012, 12:26
Martinez
Hey

Eks see tulemus peaks hea jääma jah, muidu ei saa karikaid näitustel

Tervitades,
Martin

Saadetud: 11 Apr 2012, 19:27
Martinez
Hey,

Teine pool sai ka täna üle tehtud ja vast peaks juba kohal olema ka. Jõudu ja jaksu siis Kui viitsid siis vahest mõni klõps ei teeks ka paha projekti jäädvustamiseks.

Kena õhtu jätku ,
Martin

Saadetud: 19 Apr 2012, 18:06
Nurgatagune
Hommik.
Kle tahtsin küsida üle. Ma siin homme lähen värvi jms uurima, et kuhu poole siis selle punase tooniga vaatan ,kas tumedamat või sellist heledamat ,ehk siis noh kas sellist kriiskavamat või tagasihoidliku.. Mul kahjuks pole norm kaamerat ,muidu teeksin poes sulle samplitest pilte ,a minu seebikarbiga ei jää need toonid näha, suht üks punane kõik jääks

Saadetud: 19 Apr 2012, 19:49
Martinez
Hey,

Ei oska seleteda, äkki midagi sellist, mis coca cola pudelitel on ? Sarnane punane ? Midagi mis sama hästi särab kui valge ja must Kaugel muidu asjalood on , mõni kõps ka on autoteemasse anda ?

Kena õhtu jätku.

Saadetud: 19 Apr 2012, 23:31
Nurgatagune
Kle ega ei ole veel klõpse jah. Ma siin kambri ehitamisega tegelenud suuremaltjaolt. Selline töö nagu see mitsu vajab ikka võimalikult puhast pinda ,sellega suht pekki keeramise varjant puudub, peab esimese korraga sajebiz saama. Aga palju pole enam tollega ka õnnks teha, karkass püsti ,vent paigas ,nüüd veel mõni koht tugevamaks teha ja kate peale.
Mõnda lampi ka veel juurde vaja ,aga poest tutikaid väga ei taha ,kirved on kuramused.

Saadetud: 03 Mai 2012, 15:50
Martinez
Hey,

Kuidas projektiga läheb ka ? On progressi juba

Tervitades,
Martin

Saadetud: 03 Mai 2012, 23:33
Nurgatagune
Mitte midagi väga märkimisväärset või noh ,pildistamisväärset siis
Nüüd see nv hakkab puhkus ,siis lähen garaazi elama ära

Saadetud: 04 Mai 2012, 17:01
Martinez
Hey,

Aga alustatud on ? Sellepärast uurin , et mu nimi on 26 mai näituseks kirjas , et kas saad valma ikka

Martin

Saadetud: 09 Mai 2012, 08:55
Martinez
Hey

Tahtsin küsida, et see nädalavahetus veel ei ole mõtet järgi tulla jah ? Ja järgmisel nädalal saaks ka nädala sees järgi tulla.

Tervitades,
Martin

Saadetud: 11 Mai 2012, 13:38
Martinez
Hey

Täpsustaks üle veel , 26 mai on mul näitus, hea oleks päev enne hiljemalt kätte saada.

Terv.
Martin

Saadetud: 17 Mai 2012, 17:01
Martinez
Hey
Hey,

Nädal aega jäänud pm, siiralt loodan , et oled alustanud nüüd. Kaugel asjalood on ?

Saadetud: 22 Mai 2012, 23:40
Nurgatagune
Aga väike probleem.
Hakkasin täna siis lõpuks neid karbilaiendeid küljepeale proovima ja no sellele autole need raudselt tehtud pole, jumala võssa teema on. Kui neid nüüd mingi valemiga isegi istutama hakata(võimatu ei ole), siis läheb ikka omajagu aega nende peale puhtalt + vanade laiendi aukude likvideerimine jne. Kindlasti jääks ta aga parem nende laiematega ,tuleb lihtsalt siis karbi alla talle sisse miskised korralikud metall kinnitused klaasriidega kinnitada...

Muide vaatasin ka su teema alt postitusi, kus lubad kindlapeale 26mai seda näitusele ning vaatasin ka aega mis ta siis minu juures on olnud.
Pole nagu tegelikult midagi kaua, arvestades ka veel sellega, et alguses sai ju räägitud, et mul läheb veel aega ka vanade töödega, no ja nagu ikka siis ei läinud needki kõige libedamalt.. Aga sealt ka tuli ju sulle odavam hind kui mujal.

Igatahes ma teen mis suudan ,aga 26 ma kardan on välistatud..
Njh, aga tagasi lihvima siis, kuramuse kere on nii käest lastud, et päris ulme. Pisemaid ja suuremaid mõlke on lugematu arv pmst, hea et katuski enamvähem..

Saadetud: 23 Mai 2012, 07:20
Martinez
Hey,

Karbilaiendid võid külge panna klaasiliimiga. Aga saada pilte palun, see 26 polegi nii tähtis tegelikult, tähtis on hea töö. Aga väga pikemalt ka enam oodata ei jaksa Kui pilte saadan siis rahunen maha vast. Ah jaa. mis seisus karbid on, need keevitati novembris uued mul koos poolraamidega.

Martin

Saadetud: 23 Mai 2012, 14:43
Nurgatagune
Karbilaiendeid ei saa päris klaasiliimiga ainuüksi panna, kuramused jooksevad pmst sirgelt alla ja ülevalt jääks vb pool cm hoidma selliseljuhul.
Aga teen neile sellised [ kinnitused, ning nagu vanadel kruviga karbi külge ja uuest laiendist siis omakorda läbi kinni kruviga`? Saab hea küll..
A ja lõikuma ning seejärel kokku ka uuesti need laiendid panema. Kuramused on 1.5cm pikemad ka ju..
Karbid on muidu täitsa ilusad jah ,aga tuleb hakata neid vanu auke kinni keevitama ja see ka paras aeganõudev töö.

Eks ma saan kärsitusest aru jah ,ma ise ka selline
Aga jah, korralik tulemus võtab korralikult aega.

Saadetud: 23 Mai 2012, 17:33
Martinez
Hey,

Peaasi, et mingeid kruve kuskil näha ei jää ning karbid ilusti kinni oleksid. Täpsustan veel seda, et nendel laienditel olevad augud käivad mootori poole ( ette poole ). Ning ütle mingi orjenteerv aeg, millal ma masina kätte saan? Ning pilte pilte pilte .

Martin

Saadetud: 25 Mai 2012, 20:48
Martinez
Hey,

Ülekanded tehtud, 70 tiibade eest ja 15 peegli eest. Pildid saada hiljemalt homse päeva jooksul mulle meilie, mis ei lähe kuhugi foorumitesse ülesse. See on puhtalt selleks, et minu usaldus sinu suhtes jätkuks. martin.tammiku@gmail.com

Loodan , et saad aru .

Veel sellest, 4 inimest tunnevad sinu teenuste kohta huvi, mitte küll nii suured projektid aga sisaldab auto üle värvimist originaal tooni ning rooste ja mõlkide eemaldamist. Kas soovitan edasi ?

Kena nädalavahetuse ( minu masina tööde ) jätku

Martin

Saadetud: 23 Mai 2012, 14:43
Kellelt: Nurgatagune
Kellele: Martinez
Karbilaiendeid ei saa päris klaasiliimiga ainuüksi panna, kuramused jooksevad pmst sirgelt alla ja ülevalt jääks vb pool cm hoidma selliseljuhul.
Aga teen neile sellised [ kinnitused, ning nagu vanadel kruviga karbi külge ja uuest laiendist siis omakorda läbi kinni kruviga`? Saab hea küll..
A ja lõikuma ning seejärel kokku ka uuesti need laiendid panema. Kuramused on 1.5cm pikemad ka ju..
Karbid on muidu täitsa ilusad jah ,aga tuleb hakata neid vanu auke kinni keevitama ja see ka paras aeganõudev töö.

Saadetud: 31 Mai 2012, 23:08
Nurgatagune
Re: Mitsubishi Galant 1993 ( 4wd , 4ws ) - Martinez
Pealkiri: Mitsubishi Galant 1993 ( 4wd , 4ws ) - Martinez
„Martinez kirjutas:Tead, kärsitusest on asi kaugel. Usun , et olen olnud igati kannatlik tellija ja kõik mis ma ootan on pilte. Nii et ära mine minu peale küll närvi. Püti kohta niipalju, et kas seal nendest konksudest pütti allapoole ei anna lasta ? Mul on originaal pütt olemas mis peaks sinna pärast tagasi minema.“

No kuidas ma saan mitte närvi minna kui sa kuulad krt neid foorumi tarkureid sellekohta kuidas asi käima nö peaks ja jube jube kärsitus on, ma ei saa niimoodi midagi krt rahulikult tehtud kui mingi selline kammaja käib..
Aga see selleks ,sry kui vähe närvi lähen, see jama on väga siibrisse visanud ja ma ei hakka krt pilte ka neile riputama veel mögisemiseks, et oi näe nii ja naa..

Ma ei ole ka pilte tahtnud teha, puhtalt sellepärast, et r6ve on ja väliselt ei paista nagu oleks suurt muhvigi.. Ainult hunnikute viisi pahtlilaike ja minu närvide kulumise märke..

Aga siis ka nimekiri kerge sulle:

Esimesel stangel 0 kinnitust ,need tuli teha ja modida ja puurida ja lihvida ja puurida ja lihvida ja ehitada.. Lisaks on esimese stange see ylemine keskmine koht täielikult kujust mööda ,sellega pean midagi ette v6tma, alt on u cm kekmiselst sillatala juurest vaja stangele leidal, muidu sinna v6rku ei pane lihtsalt. Ja veel sada häda selle nina kohendamisega..

Tagumisel stangel nagu öeldud on sumpa auk liiga väike ,liiga madalal ja paigast ära, ehk siis k6ige lihtsam varjant ,kaotame selle pyti ja paned pärast stange järgi uue.. Lisaks siis kinnitused ,mida ei ole olemas..

Laienditega on nyydseks asi lihtne, aga veel ei saa kinnitada ,enne on vaja tiivad ja esistange 100% paika fikseerida

Yleyldiselt on kere hapu igatepidi, ehk siis nagu öeldud, m6lkis ja r6ve ,aga selle tegemine käib käppelt, sirget pinda tagasi sirgu ajada on see k6ige väiksem osa.

Ja 100% yksi teen seda k6ike ,tra ma olen yle 12h päevas garaazis vahepeal mingi 16h jutti ning loomulikult on ka vaja muid asju teha.
Moose siin just kirjutab ,et tuleb homme läbi ,no eks siis tema käest saad pilte ka järelikult..

Ja siiski yleyldiselt ,chill palun onju, ma ei taha mingit sitta toota, hea peab saama..

Saadetud: 31 Mai 2012, 23:13
Martinez
hey,

Arusaadav , et läheb aega, ja pole kuskil kirjutanud et olen ulma pahane et auto veel käes ei ole. Saan sinust aru ja saan endast aru.
http://www.cardomain.com/ride/3115487/1 ... #3115487_7 Selle masina omanikuga olen kontaktis olnud ja tema väitel see väga palju modimist pole vaja, aga eks see rooste teeb jah oma töö. Sellepärast ongi vaja auto korda teha Aga ma saan mooseselt pilte jah, neid kuhugi riputama ei hakka ära muretse. Mis mõttes muidu kaotame püti ära, kuidas ma tallinna sõidan muidu ? Või toon orig püti kaasa ja kätte saamise päeval keevitab seal kohapeal alla kui võimalik ?

Martin

Saadetud: 31 Mai 2012, 23:22
Nurgatagune
Lisaks roostele purunenud kerekinnitustele on see teema ,et nt esistangel olen kïk kinnitused nyyd siis ise klaasriidega ehitanud ja neid pole yldse lihtne 6hku ehitada.

Sellel teisel autol tunduvad asjad sirged ja roostevabad juba aastast mil alustas.. Oled uurinud ka ,et kaua läks?

Sumpaga muidu jah ,saab kyll nii ,et v6tan praegu selle tagant maha ja siis tood originaali ning paneme tolle istuma..

Saadetud: 31 Mai 2012, 23:25
Martinez
Aga teeme nii, mul ausalt öeldes see sport pütt viskas üle juba 2 nädalaga anyway. Mul üks tuttav tahab ka endale . Tal läks kuu aega ühes kohas kogu mant. Kere olevat ka läbi olnud, uued karbid ja poolraamid tehti ka mis mul novembris tehti . Aga eks kõik sõltu millestki. Ma guppi helistan igal juhul kui masina kätte saan ja lähen räägin nendega väheke nende stangede teemal. Ma olen neilt 3 korda ostnud ja siiani pole probleemi olnud, lähen hoiatan neid, et nad sellele masinale ei telliks enam kuna jama on vms. Aga pütiga jääb siis nii, toon oma originaali kaasa kui järgi tulen.

Saadetud: 02 Juun 2012, 12:53
Martinez
Hey

Kle igaksjuhuks mainin , et ära esi numbrimärki hakka kuhugi kinnitama, ma vaatan selle hiljem ise kuhu kuidas panen. Tagumise võib paika panna. Ja pildi sain ka, tänud Esitiivad tundusid korralikud jah. Hea oleks, kui saaks ühe pildi siis ka kui laiendid ja tagastange ka paigas on enne värvi, siis rohkem polegi neid ehitusest vaja, näituste jaoks on 2 klõpsu piisav. Ja mul on 2 inimest, kes tahaks sinult sarnast teenust, kas soovitan edasi või sul on tööd liiga palju ? Need ei ole japsid.

Martin

Saadetud: 03 Juun 2012, 06:42
Nurgatagune
Suured tänud muidu, aga üritame vast sinu omaga kõigepealt ühelepoole saada, siis vaatame edasi
Et asi ausalt ära rääkida ja et sa jälle mõtlema ei peaks, siis kahjuks on jälle paar päeva raisatud ja krt nüüd pean eriti punnima kuna puhkus sai ka läbi ja tööl tagasi jälle.. Aga siin jah 2 päeva jubisin muude asjadega krt. Esiteks sai vibra otsa, no eks ta paras hiina käkk oli ka ja seda oligi juba oodata, aga krt miks just praegu onju Ühesõnaga käisin siis seda endale otsimas, aga soodsalt ei leidnud ning lõpuks läks poole ööni, et sugulaselt saadud 10a vana profi vibra laagreid otsida ja vahetada. Ja no siis eile pandi mulle pirni sellega, et vennas võttis vanamehe caravelle, kakkus sellel esisilla laiali ning jättis mulle ilusti sinna keset garaget. Vanal aga vaja täna lõuna ajal juba laevale sellega minna ja soome, niiet siis selle asjaga sain ühelepoole kell 3 öösel ja nüüd siis 7'meks tööle ja peale tööd siis lähen jälle poole ööni sinu omaga mässama..
Vot sull garage elu

Aga jah selline plaan mul oli ennist ka, et eks kui üleni esimese krundi alla saan, siis tõstan korra stanged veel enne tuiset ette ning teen klõpse.
Aga sinnani on veel hunnik hunnik tööd...

Saadetud: 04 Juun 2012, 18:04
Martinez
Hey,

Saad homme vanad küljelaiendid ja sportpüti homme kasutaja Aap kätte anda ? Ta tuleb ise järgi ja toob minu kätte. Ja kolmapäeval toob sulle mu originaalpüti.

Martin

Saadetud: 04 Juun 2012, 18:18
Nurgatagune
Kle ta helisas mulle jah nüüd õhtul.. Ma ise küll tulin tööle ära ja homme 11 ajal kohe kindlasti ma ei suuda veel tõusta, aga mul vend lubas tegeleda sellega..

Saadetud: 04 Juun 2012, 18:22
Martinez
Tänud.

Saadetud: 04 Juun 2012, 18:25
Nurgatagune
Aga no problemo

Saadetud: 04 Juun 2012, 18:26
Martinez
Oled midagi jõudnud teha ka vahepeal pärast minu pildi nägemist ? ( reedel )

Saadetud: 04 Juun 2012, 20:09
Nurgatagune
Natuke ikka, keretöid sai vahelduseks natuke edasi tehtud.
Avastasin, et kõrvalistuja poolne uus tiib pole ka teab mis maasikas sunatule alt, vajab ikkagi keevitust, aga no 10x etem igatahes kui vanad.
Homme täis lennuga jälle peale, nüüd pole peale selle salvesti põhitöö enam ühteg segavat tegurit ka nagu, niiet selle nädala lõpuks tahaks teha pilti autost üleni valgena. Mitte küll jah värvituna veel kahjuks, aga üleni krundituna.

Saadetud: 07 Juun 2012, 19:58
Nurgatagune
Kurba uudist tahad kuulda? Kindlasti ei taha, aga midagi teha pole. Ma olen täna suht 1.5h maganud öösel ja päev otsa tööl olnud ja ei viitsinud ennast enam punnida garaazi. Homme saad aga yhe vähe nö sita pildi ja t6siselt, need laiendid peaks minema kellegile pähe puru lööma, kopp nii ees juba..
Ma siin muidu tegin proovi fitmenti yksipäini tagumisele stangele ja ei pannud alguses nagu kohe tähelegi mis kamm on.. No kuna ma nyyd siis tööl, siis andsin vennale ylesande, et vabast ajast v6ib nende kinnitustega tegeleda... Nyyd 6htul helistas mulle, et tykk aega nuputas ka seal yksi ,et krt nagu ei istuks, et mis jama. Tal siis mingi s6ber oli sinna läinud ning kahekesi yritasid paika ajada ning avastas ,et stange 3cm laiem ja seda on väga palju, väga palju kohe. Ainuke lahendus: Stange pooleks, täpne jupp vahelt, ära fikseerida, tagant kokku ja siis eest faasid ja uuesti klaasriidega korralikult yheks jupiks.. Yhes6naga selle nädala l6pus krundin kyll kere aga mitte stangesid.. Teine teema: Rääkisin eile suglasega, ta on yks 20a teinud autosid, nyyd töötab UM'is, ta tuleb mulle appi neid kujunduse teemasid tegema ning tal kogemust rohkem, lasen tal seda valget pärlat ka lasta.. Ok see selleks ,see on mul endal nagu kindlusm6ttes..
Rääkis ta mulle aga asja mis on loogiline aga millele mina ei osanud nagu kohe m6eldagi.. Et seda autot peaks lakkima ka 2 korda. P6hjus on see, et kujuduse tegemisel ei pruugi esimese lakkimisega katta ära piisavalt, et hiljem kujnduse servad yhtlseks lakikihiks lihvida ja ylesse poleerida.. Need k6ik teemad yhes6naga aga lisavad jälle aega tegemisele.. Yhes6naga räägin ette juba ära mis v6ib veel tulla..

Saadetud: 08 Juun 2012, 18:34
Nurgatagune
Nii, näed porr siis järgmine..
Kui ühelt poolt sättida õige kohapeale:

Siis teiselpoole jääb selline kino:

PILT MITTE SOBIVAST TAGUMISEST STANGEST !

Ja seda jama ei lahenda mitte kui mingit muud moodi kui ainult stange laiali lõikamise ja uuesti kokkupanekuga..

Saadetud: 14 Juun 2012, 22:19
Martinez
Hey,

Mis kellaaegadel laupäeval sind garaazis kohata võib ? Või mis kellaaegadel sul seal keegi on ? Mul on Tartusse asja ja tulen külla.

Martin

Saadetud: 17 Juun 2012, 20:44
Martinez
Millal mu auto valmis saab ?

Saadetud: 20 Juun 2012, 19:06
Nurgatagune
Nii, täpne kuupäev palun kuna tahad järgi tulla? Hetkeseis on niikaugel muidu, et sinu pulmade ajaks on ta valmis igatepidi, ehk siis juuli algus nagu märgitud aga vb tahad veel varem ja järelikult ma siis pean pükstest kuidagi välja kargama selle saavutamiseks..

Muide kuna sa mind ei kuulanud tel kaudu, siis loetlen sulle selle siin. Tänu sellele, et sinu autoga on hunnik aju(roppusi) ja jubimist, lisan sinna ka muud asjad, nagu nt üleüldine garaazi ülevalhoid, edasiarendus jne, oma totakas töökoht(aga kuidagi pean üüri saama makstud jne), oma pere kodus kahe lapsega, mis pole viimaselajal mind üldse õieti näinud.. Ma võiks jätkata veel, aga kas pointi on. Igatahes olen ma viimase kuu ajaga pidanud tagasi saatma juba 3 samas hinnalklassis(aga mitte nii nõudvaid) töid, rääkimatta hunnikust väikestest otstest mille ära tegemisest oleks mul taskus ka midagi. Niiet ära kohe üldse arva, et nii ongi, et sinu auto seal lihtsalt nalja pärast seisab, oi ei kaugel sellest, täiesti siiber on. Ära ka muide ära unusta seda, et mis summadest jutt alguses oli ning mis raha eest mina seda sulle lõpuks teen! Igatahes, kui peab saama, siis peab saama, kui siiani tegin rahulikult ja läbimõeldult, ehk siis hea asi nõuab aega ja sellist jama ma ei oodanud, eks ma nüüd siis pean lihtsalt peale lendama ja ära tegema. Krunditud üleni valge auto pildid saad hiljemalt 22 õhtul, selline on hetkel plaan ning kuivama peab ta raudselt paar päeva, aga hiljemalt 25 katan ja värvin. Hetkel vaadates kalendrit, siis laki kuivamine, poleer ja komplekteerimine võtab ka tiba aega, aga hiljemalt 30 peab minusilmis auto olema väärt kätte anda.

Muide, päris huvitav, aga mida sa selle audiklubi lingi all mõtlesid?

Saadetud: 20 Juun 2012, 21:26
Martinez
Hey,

Ma mainin ka asja, mul ei ole sinu vastu ega su tegemiste vastu absoluutselt midagi, asi on sellest nagu ka telefonis mainist, et sinu poolt ei ole mitte mingit suhtlemist kaugel progress on. Mina arvestasin terve aeg sellega mida sa ütlesid, et mai lõpuks saab valmis. Aga saan aru , et tööd palju ja pere ja põhitöökoht on ka vaja pidada. Aga ma ei saa riksida sellega, et masin ka pulmadeks valmis poleks jõudnud , ning ma arvan , et kui ma poleks helistanud siis nii oleks ka läinud. Audiklubi lingi saatis mulle üks tuttav mitsuklubi foorumist, kes alates mai lõpust käib pinda et mine ja too auto ära et käib venimine ja hämamine. Tunneb muret vms. Aga veelkord, tänud kui pulmadeks valmis saad, see ongi peamine et sa selleks ajaks siiski valmis saad.

Martin

Saadetud: 20 Juun 2012, 22:18
Nurgatagune
Et siis 30 sulle sobib ja lolliks ma ennast rabelema päris ei pea..?

Saadetud: 20 Juun 2012, 22:20
Nurgatagune
A ja muide, äkki leiad mulle vähe suuremad ja paremad pildid sellest kujundusest? Või saada needki uuesti mis saatsid, ma vahepeal mingi aeg puhastsin postkasti, ei leia enam...

30 on väga hea kui sa tõepoolest valmis saad selleks ajaks. 29 - 01 ongi mitsubishi klubi ametlikud suvepäevad ka seega saan tagasiteel esimese näituse ka ära teha samal päeval.

Saadetud: 20 Juun 2012, 22:29
Martinez
Pildid siis

PILDID UUESTI !

Kapoti pealt ja alt musta värvi ja mootoriruumi tegema ei pea nagu kokkuleppisime, uste ja pagasniku siseservad vastavalt värvile keeravad ära . Antitiib ka must nagu pagasnik.

Saadetud: 23 Juun 2012, 16:59
Nurgatagune
Uudist.
Eile veel krundi alla ei saanud, paar detaili tahtis veel paremaks tegemist ning otsustasime karbi laienditele vähe tugevust veel juurde anda, esialgsed kinnitused oleks vb liiga pehmeks jäänud. Sai siin siis mööda ilma otsitud, et kust krt vaiku saab juurde, aga no jaanipäev jah, täitsa hullumaja, kõik kohad kinni. Lõpuks leidsime vaigu reola tanklast, tuli nagu meelde, et seal müüakse igasugu jama lisaks küttele. Ise täna päeval tööl, aga vend täna garaazis mässab sellega. Igatahes krundiga enamvähem hetkel graafikus, loodan et päikest kuivamiseks järgmistel päevadel tuleb..

Saadetud: 26 Juun 2012, 05:48
Nurgatagune
Niih, 18h jutti garaazis ja lõppude lõpuks läheb paber selga ja läheb paksu kihi krundi alla. Magan mõned tunnid ja siis lähen sellega tegutsema.
Ideejärgi on 30 igatahes veel reaalne. Aga väike probleem ka. Mul on valge värv veel ostmata ning pean seda soetama minema täna, aga vaadates rahakoti sisu, siis mõnisada jääb puudu. Pean lakki ka ühe tünni juurde võtma, kuna sulle läheb 3 kihti lakki peale. Pole varem disaini teipi ka ostnud ning jube kui kirves see on, 10.90 tahavad rullist..
Igatahes arve nr sa juba tead ja ilma ei saa..

Muide ma ei saa ka mainimatta jätta. Tore sõber sul, aga teeme nii, et teda kaasa ei võeta kui autole järgi tuled, see mis ta drifti foorumis tegi oli ausaltöeldes väga labane ja inetu, niimoodi ei käituta..

Saadetud: 26 Juun 2012, 05:54
Nurgatagune
A ma küsin juba ette ära.
Kas võrk läks esistangel ka äärmistesse aukudesse või ainult keskmisele?
Lihtsalt selleks, et valesti midagi ei läheks.

Saadetud: 26 Juun 2012, 07:24
Martinez
Hey

Drifti foorumis ? Kes ? Minu teada mul ei ole ühtegi tttavat drifti foorumis. Saad sa öelda kes ja mida tegi ole hea ? Ja võrk läheb äärmistesse ka. Raha saad siis kui saadad pildi krunditud autost ja kirjuta palju värv ja muu tavaar maksab maksab. Aga vabandan kui keegi kuskil foorumis on sigatsenud, foorumiskaaslased ei ole kõik sõbrad kes asjast teadlikud on, aga lahendan asja ära.

Martin

Saadetud: 26 Juun 2012, 13:03
Nurgatagune
Seal kasutaja Rwd-Eclipse.. Mul enda auto kohta seal teema ning tüüp hakkas seal ikka väga koledat teksti ajama. Üks viimane lause tal siis seal, et umbes eks vaatame kui autole järgi tuleme, sellest ka siis järeldasin, et mõni sinu sõber.. Vb mitsuklubist sul see tegelane?`

Viimati kui valget pärlat ostsin oli see 1400.- liiter krooni ajal, ma loodan et kirvemaks pole läinud. Arvstasin, et läheb ca 2l, sellega peab ära saama kui all valge krunt. Njh no kui pilti siis pildi, ma nüüd lähen mässama ja siis õhtul hiljem saab need. Vaatan pean siis homme venda nuiama, äkki läheb asendab mind mõned tunnid, saan siis ära käia osta, muidu homme on jälle päeval põhtöö kohustused.

Saadetud: 26 Juun 2012, 15:09
Martinez
Hey

See on tõenäoliselt jah mitsuklubist , üks tüüp kes on masinate vallas päris tark, aga samas ka paras tulehark. Räägin temaga. Aga selge, kui pildid saan siis teen ülekanede 300 euri näiteks. Sellega peaks hakkama saama.

EDIT: See ei olnud see keda arvasin olema. Uurin veel.

Martin

Saadetud: 27 Juun 2012, 01:49
Nurgatagune
Nii, puhas valge siis nüüd, jääb mõni tund magamiseks ka veel.
Aga pilti nagu ikka kohe ei saa, kaameraga seisab kapipeal, aga omanik magab ja ma ei kujuta ettegi kus tal see kabla olla võiks, eks homme lasen läbi msn saata kui ta ärkab, siis saadan kohe sulle ka..

Saadetud: 27 Juun 2012, 09:56
Nurgatagune
Nonii, lõpuks sain need pildid ka kätte..
Eile siis õhtupoole sai väljas kõigepealt korralik tolmu eemaldus tehtud, päris omajagu oli seda. Kokku nüüd siis tänasepäeva seisuga olen ma selle auto peale nühkinud ära 3 suurt potti pahtlit, et seda sirgu saada, eks nüüd näis kas tuleb veel mõni üllatus kui krunti hakkan sirgeks peal ajama, loodame et mitte..

PILDID KRUNDITUD AUTOST:

Väikest lihvi veel sees ka.

PILDID KRUNDITUD AUTOST:
Ning kaetud ja krunditud.

PILDID KRUNDITUD AUTOST:

Karbilaiendite otsad sai siis selliseks tehtud, et oleks normaalsem põhja alt otsasid kinnitada ja annaks tiba struktuuri juurde asjale, külgedelt siis tuugalt klaasiliimiga kinni ja esialgselt pingutasime kruvidega ligi, hiljem sai need välja võetud ja augud täis pahteldatud, ning ka siis laiendi serv sai nö ühte viidud karbi äärega, rohkem neid sealt ära võtta võimalik ei ole. Tükk aega juba nuputan, et kuidas sa hiljem autot tõstma hakkad, suht sillataladest peab nüüd kerima teda. Tiival ei hakanud kaarel sealt alt seda aukudega jonksu maha võtma, kuigi ta sinna ei sobi, vb läheb logari jaoks vaja, eks enne värvi vaatan veel üle, vb saab soliidsemaks ka seda teha..
Muidugi kui auto madalamaks peaks minema, siis ei tohiks häirida(näha olla siis)..

Saadetud: 27 Juun 2012, 13:40
Nurgatagune
Nii?
Vaatan, et läbi oled lugenud, aga tagasisidet ei ole, on midagi valesti?

Saadetud: 27 Juun 2012, 15:20
Martinez
Hay,

Nice nice jõudsin linna tagasi just. 200 e peaks papsilt sulle olema nüüd kohal ja 100 teen kohe kui ise ka koju jõuan, tal oli see 200 euri limiit. Paari tunni jooksul on sul 300 käes.

Tänud piltide eest ,

Martin

Saadetud: 27 Juun 2012, 15:29
Nurgatagune
Muidu, räägi mulle palun sellist asja ka. Hetkel kindel plaan on see, et laupäevaks peab saama tuisatud, ehk siis täna lähen veel peale tööd ja hakkan juba vaikselt krundiga tegelema, aga probleem järgmine. Vot ma nüüd ei tea kas ma teda homme tuisata saan või mitte, kuna vend ei saa vb mind asendama tulla siia tööle homme õhtul ning selliseljuhul saan värvida alles reedel(enamvähem olen arvutanud, et see tuleb kuskil 12+h projekt) ja kui ma teda reede värvin, siis ok pilte ja asju saab laupäeval teha aga kokku ma teda ei julgeks raudselt hakata toppima, sellise kiirustamisega võib nii mõnigi asi kanni minna ja seda riski ei saa ma võtta, kuna valget pärli uuesti värvida on suht väga väga väga raske et uuesti kattuks, kui peaks kriime kuhugi tekkima vms.. Ühesõnaga, ega sul need pulmad jumalaeest nüüd esimesel ei ole, siis ma vist lähen päris lolliks
Ma üldse ei suuda mõeldagi praegu sellele, et poleeri tahab ka võibolla saada, loodan muidugi, et lakkimine tuleb piisavalt eduline ja seda ei pea esialgselt tegema. Selliste töödega(arvestades et tegu peab hiljem olema näituse läikega ja 3 kihti lakki) on see, et need lastakse üldjoones naturaalselt ära kuivada ning seda siis 2 nädalat kuni kuu isegi.
Oijah, selline surve praegult, sa ei kujuta ettegi...

Saadetud: 27 Juun 2012, 15:29
Nurgatagune
tulid netti täpselt siis kui ma kirjutasin parasjagu..

Saadetud: 27 Juun 2012, 17:33
Martinez
Hey,

Sain ka lõpuks koju nüüd ja ülekanne on tehtud. Pulmad õnneks ei ole 1 juulil. Aga eks neid toimetusi veel pärast ole, autoklaas1 poleerib tuled ära kohe kui Tartust tulen, Arkis vaadatakse auto kohapeal üle ning Jazzis tehakse täiskeemiline pulmadeks mis pidi ka 2 päeva võtma pm. Aga mis ajaks sa mulle ta üle oled valmis andma ? Tänud piltide eest , oli aega neid ka vaadata nüüd. Tuletan seda ka meelde igakjuhuks, et värk keerab siis uksest sisse nii nagu ta väljas on nagu sai seal koahpeal ka vaadatud ja kas antitiiva kinnitusaugud jäid ikka alles suures pahteldamistuhinas Ja mis sa arvad, kas tulevikus võtad veel projekte sisse või puhkad suurematest töödest ?

Tervitades,
Martin

Saadetud: 27 Juun 2012, 17:43
Martinez
Unustasin vist mainida et raha sai ka üle tehtud ennist.

Saadetud: 27 Juun 2012, 17:47
Nurgatagune
No ütlen ausalt, et paar päeva võib kauem minna, aga üritan siiski saada võimalikult kiiresti teema nö kaelast ära ja laupäeval tahan vähemalt värvitud asja garaazi minnes näha, närv on juba viimasel piiril ausaltöeldes.
Netis on nüüd ka suurelt üleval, et 30, no järelikult peab siis vähemalt saama nende kõigi meel rahustatud, vähemalt piltide näol siis.
Sissepoole kujundus, ehk siis see, et ust lahti tehes see nö tribal jookseks samamoodi, eks see ongi see mis selle aja veel võtab, sisepindu pean veel kergelt töötlema ennist ja pean kuidagimoodi seda niimoodi tegema, et nii väli kui ka sisepinda saaks korraga värvida.. Antitiiva augud siiski alles jah
Tulevik näeb ette hetkel moose opelit peale sinu mitsut. Mis peale seda saab, ei tea hetkel, eks näis..

Saadetud: 27 Juun 2012, 17:48
Nurgatagune
Ei täitsa mainisid jah..

Saadetud: 27 Juun 2012, 19:46
Nurgatagune
Kle tahtsin veel küsida. Oled sa targemaks saanud, et kes see Rwd-Eclipse on?
Õnneks on tema labased postitused sealt mu teema alt maha kustutatud.

Saadetud: 27 Juun 2012, 19:48
Martinez
Sain küll, üks tüüp mitsuklubist, aga eks nad ole kõik ühed jutumehed. Netis on kõik kõvad mehed, ära pane tähele, pole isiklik sõber, foorumikaaslane kõigest.

Saadetud: 27 Juun 2012, 19:58
Nurgatagune
No mind jäi häirima just see, et ütles lause: ''Vaatame kui autole järgi tuleme'' ,ehk siis ma jäin arusaamale, et see tüüp tuleb ka kaasa..

Saadetud: 27 Juun 2012, 20:00
Martinez
Tead paljud tahavad kaasa tulla ja on öeldnud et tahavad tulla ? Paljud Aga see puhtalt sellepärast, et kõigil on erilised masinad ja pigem kruiisimõttes, aga me ei tule kruiisile. Jutumehed lihtsalt. Tulen papsi ja oma parima sõbraga ja naisega kui üldse kedagi kaasa tuleb. Tahaks neid TSI omasid ka kohe näha , eks pean mingi topicu tegema et äkki koguneks vms.

Saadetud: 27 Juun 2012, 20:23
Nurgatagune
Krt ära suutsin juba unustada. Homme pean veel vendi ka ära vedama teisele poole ruumi, lae ära toestama ja kile alla kogu krempli panema..
Paremaks tulemuseks peaksin ka sissepoole panema õhu pressima, saaksin parema õhuvoolu.. Ühesõnaga peab veel filtrit ka minema ostma..

Lihtsalt annan teada, mis takistused mul kõik ees seisavad..
Et ma ei loeks jälle kuskilt teksti, et ma tühja mune sügan...

Saadetud: 27 Juun 2012, 20:27
Martinez
No paar päeva enam ei tapa ja saan ka nädala see järgi tulla . Parem oleks esimesel poole, kolmapäevaks saaksin saata autoklaasi. Aga anna teada, number on olemas, hetkel silm pilte vaadates puhkab

Saadetud: 30 Juun 2012, 18:51
Nurgatagune
Nii. Vähe kurvemad lood siis nüüd. Nagu ikka, siis peab kõik ühele pulgale langema ja minulnag needus, et seda juhtub suht tihti. Eile hommikul sain väga kurva uudise osaliseks, nimelt helistati hooldekodust ja nii muuseas teavitati, et vanaema sai nüüd otsa. Ma ise olen suhteliselt tugev isiksus ning kui töö vajab tegemist, siis peab seda kuidagi tegema. Aga mul emaga asjad nii lihtsad ei ole ning pean talle järgnevtel päevadel toeks olema..
Sellegipoolest ma üritan niipalju kui võimalik garaazis olla, et saaks asjad paika.. Lihtsalt mõtlesin, et pean teada andma ja plun ära sellest avalikult hakka enda teemade alla kirjutama, inimesed on kurjad..

Muidu eile sain asja niikaugele, et kuivalt sain krundi suures osas lükatud ja egin värvidega katsetuse ka ära, puhtalt juba sellepärast et pole ju varem sellist kujunduse asja teinud. Võtsin siis ühe kapijupi valge ja tegin sinna mingisuguse sigrimigri peale vaba käega. Katsetasin just siis toone ja ülekatmist(ehk siis nt punase ja musta kinnikatmist ,et valget lasta). Sain targemaks ka. Musta serva katsin disaini teibiga, aga punase katsin tavalisega ning sain teada kohe, et tavalise maalri teibiga ei tohi, kakub servad kortsu.. Muidu aga on nagu kõik ok, loodetavasti sulle toonid ka sobivad.. Must on mingisuguse hyunday oma punase teraga. Punane on suure tera sisaldusega protoni oma ning valge siis lexuse kaartidest.
Pilt katsest:(keset õue pmst tuiskasin, et siis väga tolmune sai)..

NÄIDIS PILT
Täna siis tegelesin sellega, et sai veel otsitud mööda kere taga pisemai täppe jne, mis ikka jäävad, no kas siis pahtlile poori auke mida kohe ei märka või krundile ning mõni kergem jonks mida kohe ei märka. Ja kruntisin siis need mõned kohad üle.. Tahtsin väga täna teda värvima hakata, aga eks töötegemise kiirus ei ole praegu päris see, loodetavasti mõistad. Homme õhtul peab sellega ühelepoole saama..

Saadetud: 30 Juun 2012, 23:04
Martinez
Nurgatagune kirjutas:Tahtsin väga täna teda värvima hakata, aga eks töötegemise kiirus ei ole praegu päris see, loodetavasti mõistad. Homme õhtul peab sellega ühelepoole saama..

Homme saab värvitud ?

Martin

Saadetud: 03 Juul 2012, 20:27
Martinez
Tere.

Mis kellast reedel kätte saan ka ?

Martin

Saadetud: 04 Juul 2012, 03:28
Nurgatagune
Täiesti haige, ma olen sõnatu ausaltöeldes, miks sa pasundad, et värvitud, miks sa mööda foorumeid mingit jama muudkui ajad.. Tõsiselt sinu kannatus on kindlasti juba ammu otsas, aga minu oma hakkab ka nüüd täielikult katkema.. Tra ma kirjutan sulle pika kirja krt võtaks, mis ja kuidas ja sul on mingi ettekujutus, et sinu auto on tähtsam kui minu pere.. Kas ma ütlesin sulle, et kohe hakkab muudkui värv selga minema? Tra ma olen eelmise nädala lõpust saadik pidanud ringi jooksma nagu pooletoobine, mul pole emal suht tra peale minu kedagi asja ajamas, aga näed ometi on vaja inimene maha matta, mis pole ka misteab odav ettevõtmine, vaja mööda ameteid ja kus iganes käia. Lisaks pühap olin päeval tööl,esmaspäeval öösel, muide mu tööpäevad kestavad 12h ja siis lisaks mässan veel garaazis ligemale 8 või rohkemgi tundi.. Krt kas te kõik rsk olete automaalrid ja ulmelised eksperdid, et teate kui kaua miski aega võtab.. Tra loetakse ainult debiilikute jura netist, öö 2 nädalat ja valma, perse rsk.. Mul käis suglane muide seal ja ütles selle töö kohta, et sitaks kiiresti on isegi läinud sellise pornoga ja inimene on 10x kogenenum kui mina..

Lõppkokkuvõte on igatahes see. Tra ma igapäev tegutsen niipalju kui saan, mis üldjoones tuleb tööpäeva pikkune ja rohkem tavaliselt + ma juba ammu ei tea, mis on nädalavahetus.. Ma teen kas selle auto lõpuni ja on tehtud, või tuled talle krundituna järgi ja kõik, saab see asi lõpetatud, ma enam ei jõua seda idiootsust taluda..

Hetkel nt tulin garaazist tra kell 4 pmst, kere on lihvitud ja tegelesin õhtust nüüd pmst ööni selle kujunduse loomisega.. Lõppkokkuvõteks pean minema mõned rullid teipi nüüd juurde ostma ja uuesti tegema, see ei ole nii lihtne nagu telekast vahite.

Saadetud: 04 Juul 2012, 17:05
Martinez
Tere,

Ole nüüd hea mees ja rahune maha.

Saan aru, et kõigil võib tulla ette keerulisi aegu. Aga meil oli puhtalt äriline kokkulepe, millele andsid oma sõna ja lubaduse see töö teostada 26 maiks ka. Täna on meil 4 juuli, tähtaeg on ületatud ca kaks kuud. Sellega sead ohtu minu isiklikud plaanid.

Seoses antud situatsiooniga pean vajalikuks võimalikult kiiresti kohtuda ja lõplikult kokkuleppida, millal Sa saad auto valmis. Vasta koheselt milline nädalalõpu päevadest Sulle sobib ja me sõidame kohale.

Lugupidamisega,
Martin Tammiku
56819981

Saadetud: 04 Juul 2012, 19:20
Nurgatagune
Puhtalt äriline kokkulepe, selge see. Siis on edaspidi nüüd nii, et teen sinu autot esiteks ainult nädala sees, ei mingeid ületunde enam, teen ainult 8h päevas ja kui ei kõlba siis ei kõlba. Mina saan aru, et jubedalt tahaks siia ja sinna oma autoga minna ning olen siin unega võideldes möllanud omajagu, et saada see asi valmis. Olen vist juba mitu korda ka maininud sulle, kui paljudest headest töödest ma tänu sinu autole olen ilma jäänud.
Aga Järelikult siis vähe, perse tapma ma ka ennast ei hakka.
Ei saa krt olla nagu väike laps kommipoes, kui tugined vaid sellele mida sa netis näinud oled ning enda kogemused sellega kui palju miski aega võtab on suur null nähtavasti.. Hetkel on igatahes kujundus peale kantud ning punane osa värvitud, see peab nüüd kuivama, et sinna teipi võiks külge panna, et edasi liikuda.

Muide ma jätan ka nüüd selle viisakuse kõrvale ning rääkides 26. maist.. Vb isegi oleks olnud võimalik, kui su projekt sõnaotseses mõttes käkk ei oleks olnud.. Aga kle äitäh ka muidu, edaspidi ma tean, et selliseid projekte peab valima, kellelt vastu üldse võtta.

Saadetud: 04 Juul 2012, 20:41
Martinez
Sa ei saa ikka mu murest aru, pulmad on ülejärgmise nädal alguses, ja enne seda on vaja 4ks päevaks auto veel ära saata, et see saaks pulmadeks kasutusse võtta. Ja ma krt olin loll et äkki soovitused on tugevad , et siis saadakse hakkama...
Olen olnud piisavalt kannatlik.

Martin

Saadetud: 04 Juul 2012, 21:34
Nurgatagune
Saan küll väga hästi sinu murest aru. Aga sõnaotses mõttes ei saa mitte kuidagi sina aru, et MA TEGELEN IGA PÄEV(ka peale enda tööpäevi) 8 ja rohkem tundi selle autoga ja ma ei mõista mida sa veel minust tahad, ma ei suuda ennast ju pooleks ka rabada ning isegi siis poleks asjad nii roosilised.. Sul pole õrna aimugi kui kaua see teema aega võtab, nt selleks et enamvähemgi normaalne see nö disain saaks ma jubisin terve pool ööd eile ja sain magama mingi 6 hommikul. Kell 12 olin juba tagasi ja pmst praegu tulin, punane on lastud ja valge ülemise triibu jaoks teip paigas, homm olen päeval tööl ,aga eks kunagi ööseks saab must ja valge ka selga ja siis lakkimine. Arvesta sellega, et iga selle kujunduse osa tegemiseks kulub tunde ja tunde, üksi juba selleks et auto tuleb pmst iga kord uuesti katta, samuti ka lakkimise jaoks ja iga värvi vahele tuleb anda üsna norm aeg, et sinna teipi võiks kinni üldse panna..Suurtes firmades teevad mehed kahe kolmekesi 2 päeva sellist asja. Teen ühesõnaga nii kuis suudan ja hoian kursis, enam kaua ei lähe, viimased sammud pmst.. Chill..

Saadetud: 04 Juul 2012, 22:00
Martinez
peace.

Pealkiri: Mitsubishi Galant 1993 ( 4wd , 4ws ) - Martinez
Martinez kirjutas:Tead, kärsitusest on asi kaugel. Usun , et olen olnud igati kannatlik tellija ja kõik mis ma ootan on pilte. Nii et ära mine minu peale küll närvi. Püti kohta niipalju, et kas seal nendest konksudest pütti allapoole ei anna lasta ? Mul on originaal pütt olemas mis peaks sinna pärast tagasi minema.

No kuidas ma saan mitte närvi minna kui sa kuulad krt neid foorumi tarkureid sellekohta kuidas asi käima nö peaks ja jube jube kärsitus on, ma ei saa niimoodi midagi krt rahulikult tehtud kui mingi selline kammaja käib..
Aga see selleks ,sry kui vähe närvi lähen, see jama on väga siibrisse visanud ja ma ei hakka krt pilte ka neile riputama veel mögisemiseks, et oi näe nii ja naa..

Ma ei ole ka pilte tahtnud teha, puhtalt sellepärast, et r6ve on ja väliselt ei paista nagu oleks suurt muhvigi.. Ainult hunnikute viisi pahtlilaike ja minu närvide kulumise märke..

Aga siis ka nimekiri kerge sulle:

Esimesel stangel 0 kinnitust ,need tuli teha ja modida ja puurida ja lihvida ja puurida ja lihvida ja ehitada.. Lisaks on esimese stange see ylemine keskmine koht täielikult kujust mööda ,sellega pean midagi ette v6tma, alt on u cm kekmiselst sillatala juurest vaja stangele leidal, muidu sinna v6rku ei pane lihtsalt. Ja veel sada häda selle nina kohendamisega..

Tagumisel stangel nagu öeldud on sumpa auk liiga väike ,liiga madalal ja paigast ära, ehk siis k6ige lihtsam varjant ,kaotame selle pyti ja paned pärast stange järgi uue.. Lisaks siis kinnitused ,mida ei ole olemas..

Laienditega on nyydseks asi lihtne, aga veel ei saa kinnitada ,enne on vaja tiivad ja esistange 100% paika fikseerida

Yleyldiselt on kere hapu igatepidi, ehk siis nagu öeldud, m6lkis ja r6ve ,aga selle tegemine käib käppelt, sirget pinda tagasi sirgu ajada on see k6ige väiksem osa.

Ja 100% yksi teen seda k6ike ,tra ma olen yle 12h päevas garaazis vahepeal mingi 16h jutti ning loomulikult on ka vaja muid asju teha.
Moose siin just kirjutab ,et tuleb homme läbi ,no eks siis tema käest saad pilte ka järelikult..

Üritasin võimalikult kronoloogiliselt kõik siia kirja panna ja tahaks näha veel, kes tuleb ütlema et ma olen midagi valesti teinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 00:37 
Kasutaja avatar

Ah jaa, vastuseks moose viimasele postitusele. PALUN MODERAATOREID SEE TEEMA LUKKU PANNA, täiesti mõttetu loba on ainult. Las aga jääda lugejate autode alla, et hoiatada järgmisi projektide ehitaid selliste "automaalrite" eest.

Tänan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 01:08 
Kasutaja avatar

Mu opel ka pildile jäänud :D

Martin sa oled kõva vend muidu.. mul polegi rohkem öelda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 01:11 
Kasutaja avatar

Mitsubishi_fan kirjutas:
Las aga jääda lugejate autode alla, et hoiatada järgmisi projektide ehitaid selliste "automaalrite" eest.

Hoiatuseks selliste klientide eest kah ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 01:27 
Kasutaja avatar

Päris valus pauk aga see kes selle sita kokku keeras peaks ju vastutama kah?
Pmst löö rusikas letti ja nõua ikka seda tööd milline ta olema reaalselt peaks olematta sellest palju see tolle pasakeerajale maksma võiks minna. :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 01:32 

GTA kirjutas:
Mitsubishi_fan kirjutas:
Las aga jääda lugejate autode alla, et hoiatada järgmisi projektide ehitaid selliste "automaalrite" eest.

Hoiatuseks selliste klientide eest kah ;)

Mida see klient tegi? Kui töövõtja väidab, et saab töö tehtud teatud ajaks, siis peab see ka väljaöeldud ajaks tehtud olema. Okei, tuleb asju ette, läheb mõni päev aru- on mõistetav. Aga kui ca 2 kuud üle venib, käib mingi hämamine ja juramine, lisaks ka töö kvaliteet on selline nagu ta on- no andke andeks, aga klient oli isegi kannatlik. Mina ilmselt tema asemel oleks oma auto sealt ära toonud ja mõne PÄDEVA maalri juurde viinud. Hind hinnaks, aga enne maksaks rohkem, kui sellist ajun*ssi taluks. IMO.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 01:55 
Moose kirjutas:
Mu opel ka pildile jäänud :D

Martin sa oled kõva vend muidu.. mul polegi rohkem öelda :)

moose, milleks nüüd ilkuda? :? saad ju isegi aru, et sinu sõber on kehva tööd teinud, seejuures puudub töötegijal igasugune austus inimese & tema vara vastu.

Üles

PostitusPostitatud: 29.07.2012 02:18 
Kasutaja avatar

Ainuke asi mis kehva töö poolegi on, on selle kujunduseservadest need nn teibi vms asjaga välja tõmmatud tükid.. needki on parandatavad minu sõbra jutu järgi :D See on ausalt ainuke asi mida mina oskaks öelda, et oleks võinud neid sinna mitte teha..
On seal autol veel midagi millega ta nii jubedalt sitta keeras? Ma saan täiesti aru, et Martin oma pideva huiamise ja idiooditsemisega on Nurgatagusel kopsu üle maksa ajanud ja tüüp on praegu ilgelt rahul, et selle raisa lõpuks välja sai garaasist..
Kui küsida mis huiamine ja idiooditsemine? Mees käib kaameraga mööda töökoda ja filmib ning pildistab? Mida vi**u?
Lisaks nende omavahelise kirjavahetuse avaldamine ilma teise osapoole loata? Ma saan aru kui sa annaks asjale ametliku käigu või midagi aga lihtsalt foorumis laimamiseks?

Jajah nüüd tuleb pasalaviin sellekohta, et muidugi ma kaitsen sõpra jne aga sõber või ei aga minu seisukoht jääks samaks kuna ma ei pritsi puhast paska siin vaid ma olen näinud seda autot nii alguses, poole peal kui ka lõpptulemusena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 07:48 
Kasutaja avatar

Ei oska seleteda, äkki midagi sellist, mis coca cola pudelitel on ? Sarnane punane ?
Ajas naerma küll . :D Sõid einet arvuti taga kui kujundasid tuleviku välimust ?
Garaazis või kuskil sees ruumis näeb see auto enamvähem välja aga kuskil tänaval liikluses või maja ees seistes = maha visatud raha.
Huvitab nüüd ennast, mis uuendused järgmiseks tulevad :rokib

Viimati muutis EdgarV, 29.07.2012 09:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 08:37 
Kasutaja avatar

Vb pole näinud aga , mis tuli sellise töö hinnaks siis(mis esialgu kokku lepiti)?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 10:18 
Kasutaja avatar

Minu arvamus sellest kogu teemast ,Nurgatagune on kindlasti hea automaaler ,aga tänu kogemuste puudumisele , pidevale survele, aja otsalõppemise ,väsimusega võideldes läks tal see projekt pe--e ,mees lihtsalt ampsas liiga suure tüki ,kui ta edaspidi lihtsalt autode ületuiskamise peale jääb siis on kõik korras ,kuid ei saa mainimata jätta ,et selle autoga on ta ikka paraja sita kokku keeranud nii omanikule kui ka oma mainele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 10:19 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Vb pole näinud aga , mis tuli sellise töö hinnaks siis(mis esialgu kokku lepiti)?

Mina lugesin välja ,et esialgu pakkus nurgatagune töö hinnaks ca 2 kilo euri ,mis oleks ka igati õiglane summa olnud ,kui ta oleks suutnud selle töö igati viisakalt lõpule viia .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 10:44 

Jepp, mina oma laimu tagasi ei võta. Saate ise ka aru, mille üle see "virin" siin käis.

Nurgatagune tegi ja teeb ka järgnevad autod KINDLA PEALE SITASTI. Hullemat pornot on raske kuskilt mujalt saada.
Siin pole juttugi 10a kogemusest, isegi mitte vahelduva eduga.

Aga 5+ milline sitani*erdis ta ise on !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moose: mis sa oma sõbrast ikka kaitsed, kõik näevad, et ei ole meest, ega ka tema tegusid. Pointless kuut on see "värvikamber" :D :D

Nüüd siis peab kõvasti mõtlema, mis sellest autost saab. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 10:53 
Kasutaja avatar

Nagu ma aru saan siis ei and isegi autot üle värvija ? :O

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 11:01 
Kasutaja avatar

täitsa jube, selle peab pmst uuesti üle värvima. Kui juba teha siis ma viskaks selle bodykiti minema, siuke asi pole moes enam.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis