Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 17:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishu Galant 1993 ( 4wd , 4 ws ) - Mitsubishi_fan
PostitusPostitatud: 29.07.2012 11:10 

Aular kirjutas:
Nagu ma aru saan siis ei and isegi autot üle värvija ? :O

Täpselt nii.

:bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 11:23 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
Aular kirjutas:

Täpselt nii.

See on nüüd küll natuke häbiväärne!
Aga töökvaliteet on ilmselt sitt sellest kiirustamisest.
Aga pean nentima fakti , et see töö ei ole isegi mitte 500 euri väärt.
Võeti õlule , põhitöö kõrvalt suuremahuline töö , millega ei tuldud toime.
Oleks auto lihtsalt valgeks läinud , usun et oleks tähtajaliselt kätte saanud ja oleks ka töö korralik olnud.
Loodan , et nurgataguse uksed siiski kinni ei lähe , aga oma töö hinda tuleb tal veidi alla lasta , et inimesed talle oma autosid uuesti viia julgeksid, sest kes ikka 1500 euri eest , vildakil panni tagasi tahab.
Enda seisukohalt võiksin oma auto sinna viia küll , aga kohapeal peaks vormistama ka lepingu , et auto koplektsena sealt tagasi tuleb :D
Jõudu ja jaksu auto omanikule , vaevalt auto niipea uuesti värvi läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 11:46 

Aular kirjutas:
sander147 kirjutas:
Aular kirjutas:

Täpselt nii.

See on nüüd küll natuke häbiväärne!
Aga töökvaliteet on ilmselt sitt sellest kiirustamisest.
Aga pean nentima fakti , et see töö ei ole isegi mitte 500 euri väärt.
Võeti õlule , põhitöö kõrvalt suuremahuline töö , millega ei tuldud toime.
Oleks auto lihtsalt valgeks läinud , usun et oleks tähtajaliselt kätte saanud ja oleks ka töö korralik olnud.
Loodan , et nurgataguse uksed siiski kinni ei lähe , aga oma töö hinda tuleb tal veidi alla lasta , et inimesed talle oma autosid uuesti viia julgeksid, sest kes ikka 1500 euri eest , vildakil panni tagasi tahab.
Enda seisukohalt võiksin oma auto sinna viia küll , aga kohapeal peaks vormistama ka lepingu , et auto koplektsena sealt tagasi tuleb :D
Jõudu ja jaksu auto omanikule , vaevalt auto niipea uuesti värvi läheb.

Kui mina käiks välja 2 kilo euri ja saaksin sellise pasahunniku tagasi.Kaks laksu ja jutt muutub! Firma nimi on juba selline,et ohohoooo....Miks sa ei lasnud autot lihtsalt värvida või üle kleepida? Hinnad tuleksid samad pm.oleks tunduvalt lihtsam olnud sulle,rahakotile jne.Ma ei saa ka sellest aru miks inimesed võtavad selliseid töid ette kui ei ole varem teinud selliseid asju?või ma eksin? Igastahes autoomanikule külma närvi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 11:52 
Kasutaja avatar

Jube huvitav lugeda küll, et ala ainuke sitt mida tehtud on see teibiga tõmmatud jutid? Huvitav küll aga miks siis autol need leegi moodi triibud või kuidas neid kutsutakse on erinevad? Kah teip läks kogematta valesti? Ja sa nimetad seda mingid värvimis töökojaks? Üks korralik kamber ei näe küll selline pilpahunnik reaalselt välja kallis moose-ke sõltumatta sellest on tegemist odava või kalli kohaga tuleks tööd teha siiski vastutusrikkalt mitte nagu selle auto puhul tehti, keerati lihtsalt kõik perse ja kes selle parandamise eest maksma peaks? pmst kõik tuleb ju otsast peale teha, laus ajuvabadus!
Sõpra ei peaks nagu igas asjas kah kaitsma paraku seekord on ta sul küll kõvasti eksinud ning huvitav kas mitte värvijad ei peaks liiste ja tihendeid tagasi panema ja muretsema selle eest, et auto tervena tagastataks?
Lahti lammutada on ju imelihtne aga näed isegi kokku ei suudetud lihtlabaseid vidinaid panna...
Vähe sellest siis julgete kisa tõsta, et teine isik tuli tegi pilti ja filmis mõne klipi? Ma oleks su sõbra asmel õnnelik, kui see mitsu omanik kerepeale korralikult ei annaks su sõbrast pasa keerajale, sest siinkohal pooldan ma küll 100% omakohust, sest üldiselt kuhugi kaebama minna on mõtetu ja aja raiskamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 13:03 
Kasutaja avatar

Asjale on antud ka ametlik käik, eks näis kas ja kuidas see edasi läheb, eilne päev ajas ikka korralikult marru. 2 tundi otsisin tartus kohta kus saaks keevitada pütti alla, mida ma lõpuks ei leidnudki sest oli laupäeva pärastlõuna . Küll aga küsisin töökodadest kas nad Mario Kala ka teavad, selle peale tuli ühest kohast ainult kahtlane irwe ja öeldi jah tean tean, miks sa küll sinna viisid ???. Täna lähen lasen püti alla panna ja esmaspäevast värvaltransi hinnapakkumist küsima, hinnapakkumisest sõltub kas ametlik käik jõuab ka nurgataguseni.

Pange see teema kinni nüüd juba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 13:05 
Kasutaja avatar

Pidid ju nano pilte ja monteeritud videot sheerima :?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mitsubishu Galant 1993 ( 4wd , 4 ws )-Mitsubishi_fan LU
PostitusPostitatud: 29.07.2012 15:16 
Kasutaja avatar

Natukene mage on jah , mingeid "kodu videosid" teha, pilte teha jms.
Nõustun heigoga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 15:43 

Pmst vaja auto uuesti üle värvida :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 16:13 

Ma siis kah võta sõna..
Esiteks, kui härra omanik nüüd miskise video ka kuhugi siia lennutab, no siis keerad sa kindlasti oma ''ametlliku'' käigu sellega sinna teise kohta. Mina sulle selleks luba pole andnud. Ka ei saa ma aru miks sa enda auto kattepabereid all korrusel pildistamas oled käinud..?
Ja rahunege maha nüüd kaarnad, mida te ruigate siin. Ühe käe näppudel võib kokku lugeda normaalsed inimesed siin teemas..
90% neist vaid teemat lugenud ning isiklikult ei tea kumbagi, aga enne postitamist kasutavad looduse poolt antud ajukääru.
Keegi küsis hinda.. 1300.- Keegi võiks küsida palju tegemisele raha ka läks, oleks tiba mõistetavam.
Kui omanik on idioot, pole ka kahjuks midagi teha. Kirjutasin ju välja ammu juba. Mitte küll nii vulgaarselt, aga samuti mõistetav, et kui nuss ära ei lõppe, siis mina seda sara lõpuni ei tee..
Tihendid pole küljes, well duuh, milleks ma neid sinna tagasi liimin kui sisepinnad sul anyhu vaja ära teha? Sumpat pole all. Suht lisatöö ja pole minu asi + keevitaja soomes, niiet sitt lugu. Eest võta oma kanduril äkki polt lahti ja vaata kuidas su kõver sitt paika tõmbub, pole minu süü, et selline kõver sara on. Bensuluugi oskaks mu 3a poeg ka paika panna, jeez 2 väikest polti ainult, muide meelega veel niimoodi ka, värvimise jaoks nagu. Logareid jne jne jne jne pole vist ka mõtet toppida kui niikuinii vaa veel lakkida. Ma võiks sitaks jätkata, aga lõppsõna on see.
Sa tahtsid odavalt head asja ja ma tegin asja hoolega, tulin sulle vastu. Kui aga ei austata tegijat, ei austa tegija sind ja oma raha eest said sa vot täpselt selle mida tahtsid.. Tahad tagasi nõuda, do it.. Aga ole hea mees vääna oma auto enne ümber puu nt, näeks samasugune välja nagu enne oli ja mul poleks siis materjalist kahju.
Ja miks ei austata omaniku tahet, pange lukku see teema siis, sest omanik on leidnud, et kui kõik tema poolel pole, järelikult mõttetud mehed..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2012 16:26 

A ühe asja mainin veel ära. Kui see töö oleks nüüd tõesti niiii sitt, huvitav miks inimesed kes enne su järelkäimist on autot näinud, tooksid ikkagi mulle töid, kahjuks see aasta enam midagi uut ei võta? Lisaks on meili postkastis pakkumisi hulgim..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis