Juhtus nv nii, et sõber tuli mulle oma bussiga järgi. Sõitsime vaikselt ca 50nega asulas, kui nägime politsei eraautot. Sõber sõitis oma 200m edasi, nägi, et politsei auto tuleb järgi( vilkureid jms peal polnud). Sõber keeras nurgataha ära, ja hüppas autost nii välja, et politsei ei näinud, ning võttis võtme ka ära. Mina seejärel läksin ka autost v2lja, vaatama kas politsei auto tuleb järgi v ei, jõudsin auto küljele kui politsei tuli, surus mind maha, käed raudu ja viis ära. Väitis, et sõitsin alkoholi joobes, kuigi politsei ei näinud, et ma autoski olin, et ma autost väljusin v üldse autoga seotud oleks(oletas vist ise). Võtmeid ja asju ta minukäest ei leidnud , tegu oli rendiautoga ja mul polnud isegi lepingut, seega ei saanud ma kuidagi seotud autoga olla, sest seda ilma lepinguta v2lja ei ainta, ähvardas igasugu asjadega, pani kainerisse paariks tuuniks, andsin kirjaliku seletuse, et ei tea midagi asjast, ning lasi minema, pidi ülekuulamisele nüüd mingipäev kutsuma. Väitis, et saan kriminaal asja valetunnistuse andmiseeest, kuigi ta ei saa mind asjaga kuidagi siduda. Jubedalt suruti,et ma sõitsin jms. Ajuvaba värk, selise asjaeest ei ole võimalik midagi isegi teha ju, kuna pole mingeid tõendeid.
_________________ M: varuosadeks e36 1.6, e34 2.0 110kw, e32 750il, 100 c4 2.0/2.8, mondeo 1.6
|