Tra nagu lasteaed:

Või noh, nagu..okei...
Üldiselt ei vaevu enam eriliste lammastega vaidlema, elu on näidanud, et sama mõttekas on seinaga vaielda.
Heigo_K armuade, või miks hinge ei mahu, et keegi siin foorumis ka pereelu elab, mitte ei "hängi" staabis, räägupesas või Ülemiste parklas v mõnes muus ägedas rullnokakohas? Miks peaks arutama? Sest kui on peresisene asi, siis iga vähegi mõtlev inimene saab aru, et autovahetuse kohalt on ka naisel väike sõnaõigus. Väike, kuid siiski. Ilmselt ma olen siis veider, et naise arvamust küsin. Aimsorri, pühad striitreisserid. Ma häbenen nüüd nurgas veidike. Mis mõte oli üht vahetada teise vastu? Kas sinu risude teemasid olen käinud sellise mölaga täitmas? Ei meenu küll. Aga ilmselgelt sul on põnev "elu".
Girogi, riputa lindike antenni külge ja mine hängima nüüd linnapeale, et ka lahe oleksid

Remain, jah on küll plaanis, tellimus on sees juba ARK-is.
Tanel, eks gaasikulu on ikka suurem, kuid nt minu sõidustiiliga on keskmine linnas ca 11. Pole nagu väga nuriseda.
Üldiselt, edaspidi võiks selline möla jääda kuskile teil omavahel mingisse chati teemasse vms. Siia pole seda vaja.