Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Hunnik väikeautosid, milline on parim?
PostitusPostitatud: 02.08.2012 18:00 
Kasutaja avatar

Sedapsi, üks loll küsimus. Asi selles et õde hakkab kohe-kohe uut (tutikat) autot ostma, ja et ta endale mingit käkki ei võtaks, siis paluks asjatundjatel avaldada arvamust milline järgnevatest kohe üldse ei sobi. Ise mai tea uutest mikromootoritega väikeautodest absoluutselt midagi, ja erinevate foorumite läbikammimiseks pole enam lihtsalt aega. Ütleme nii et huvitab peamiselt vastupidavus ja ekspluatatsioonikulud, seevastu mahutavus, juhitavus jms on teisejärguline (aga võib ka nende kohta üht-teist mainida muidugi). Niiet valikud on tal enda sõnade kohaselt sellised:

1. Ford Focus 1,6

2. Honda jazz 1,4 tomat

3. Toyota (Yaris?) Verso-S 1,3

4. Toyota Auris 1,6

5. Škoda Fabia 1,2

6. hetkel sõitis VW esindusse, annaks jumal et mingi up!-iga sealt ei naase :D

edit: VW kohapealt lisandus Golf.

Viimati muutis MiL472, 03.08.2012 13:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Hunnik väikeautosid, milline on parim?
PostitusPostitatud: 02.08.2012 22:45 
Kasutaja avatar

Auris!
Kuna käin peaaegu igapäev Elkes või Mustakivis, siis sealt uurides väga hea auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2012 23:13 
Kasutaja avatar

Need jaapani käpikud nüüd küll mingid autod ei ole. Vaadaku ikka eurooplase poole või siis suure jaapanlase poole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 00:21 
Kasutaja avatar

Väga põhjalik ja asjatundlik tagasiside siiamaani ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 00:21 

Kolmanda põlvkonna Focus on asjalik masin, samuti on seda mitmetes testides palju kiidetud. Omaduste poolest oleks 1.0 R3 parim valik, kuid kahjuks hinna poolest on selge eelis tavalisel 1.6 liitrisel mootoril. Teise põlvkonna Focuse näol on tegemist vastupidava masinaga, võiks eeldada seda sama ka kolmandalt generatsioonilt. Võimalusel tasuks eelistada Titanium varustusega masinat, kuna hinnaerinevus ei ole eriti suur.

Praegusel ajal on youtubes palju erinevate autode teste ning sõiduproove, lisaks tasuks vaadata Autolehe koduleheküljelt erinevate mudelite sõiduproove.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 09:28 
Kasutaja avatar

ma kahjuks pole nende tuttikate autodega sõitnud, kuid, kõik kiidavad Toyotsi, mul kaks tuttavat ostsid endale salongist selle margi autosi, inimesed on rahulikud pereonud, ja sõidavad suht vähe mõlematel ls on 50000-60000km ringis, ja mõlematel mootorid tuksis, mis asi on onu Vasja garaaz nad ei tea, hooldasid enda autod esinduses esimesest päevast lõppuni, kes ei tea, siis RAV4 ja Avensisel mootorid on kettiga, seega see teooria, et hammasrihm jäi vahetamata ja purunes on mõttetu.

VAG-i toodanguga ka pole kõik nii hästi, eriti DSG-ga. .

tegelt konkurents selles klassis on suht tihe, üks mu tuttav käis Itaalias Ferrariga sõitmas, ise on mitme itaalia autode omanik, suht hästi teenib see mees, seal ta rendis tuttika Hyundai, ja ta oli rohkem üllatanud ennast mitte Ferraridega, vaid selle punniga Hyuindai I20, ehk siis võib vaadata Kia/Hyundai poole, kui vana maine ei häiri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 10:26 

Olen sõitnud nii Jazzi,focuse,Up-i kui ka fabiaga.
Ja minu hääl läheb nendest pooleks focuse ja fabia vahel.
Mõlemad väga head autod. Ise muidugi valiks fabia 1.6 TDI CR mootoriga.
Hea krapsakas. Uskumatult hea kooste kvaliteediga ja ültse mõnus väikeauto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 13:51 
Kasutaja avatar

Hetkeseisuga, olles ka natuke kodutööd teinud, tundubki et Fabia ja Focus on fookuses :)

Fabia kohta vist ütles ka whatcar et "selle raha eest kõige rohkem autot" või midagi nii. Kõnealused on siis bensukad, kepikasti ja universaalkerega. Ise ma küll rohkem tomatiga liiklend niiet minu hääl läheb alati tollele.

Mis kõige rohkem huvi pakub on see, et kas keegi oskab kindlalt öelda et see või too mootor on totaalne äpardus või selle või tolle kuluosad on jubekallid vms?

Eniveis, tänud neile kes ka asjalikku juttu on siiamaani ajanud. Ootaks veel arvamusi, lukus pole veel midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 14:21 

Kui juba Focus teemaks on, siis las vaatab ka uue cee'd üle ;)

Pilt
Pilt
Pilt

Konkurentsitult ilusaim ja 7a garantiid on ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 15:24 
Kasutaja avatar

Auto oleks ilmselt ikka nii kaua kuni rattad alt ära kukuvad, ma pakun :)

Seda korealaste väidetavat kvaliteeti olen isegi täheldanud erinevaist kohtadest. Paraku igasugu linnalegendid on visad kaduma, enamust meist mõtleb ju ikka veel et nood lagunevad jubedalt :)

Ceedi ja ehk ka Astra võib vist valikusse lülitada küll...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 19:19 
Kasutaja avatar

Ühes viimastest Autolehtedes sai Astra 100 000 km-i testis väga hea tulemuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2012 22:46 

Töökaaslasel just kevadel lõppes eelmise Ceedi liising ja võttis peale seda kohe uue Ceedi endale liisingusse sedakord automaadiga.Tundub et siiamaani on rahul.Pakuksin siin ise veel ühe aparaadi välja arvestades meie viimaste aastate talvi ja teepuhastamise lumest suutmatust siis selline masin http://www.amservauto.ee/toyota-urban-cruiser .Ise sõita pole saanud ütlen ausalt kuid mõned korrad linna peal nähes on jätnud vähemalt välimuselt suht sümpaatse mulje.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2012 10:37 
Kasutaja avatar

Mina võtaks sellest valikust Focuse või siis Kia, need näevad vähemalt head välja ja on mingi isikupära ning sellise uue autoga ei tohiks tehnika kah väga alt vedada.
Auris on kah enam-vähem aga ta on niiiii igav, olen sellisega sõitnud ja täiesti 0 emotsiooni, kõige igavam auto mis olla saab. See auto on kuidagi liiga hall mass ja sellist ei ostaks ise elusees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2012 13:35 
Kasutaja avatar

Ise julgeks ka KIA´t soovitada! Loomulikult olid ka mul Kia suhtes eelarvamused, kuid pärast mõnda aega sellega kulgemist, olen meeldivalt üllatunud! Välimust on! Lisasid on (baasvarustuses näiteks: püsikas, roolisoojendus, USB/Bluetooth, 3-astmeline roolivõimendi jms)! 7a garantii on! Endal 25 000 seljataga ning autol hälbeid esinenud ei ole! Kia Tallinna teenindus jätab vaid soovida!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2012 16:38 

Ma olin aasta tagasi sarnase valiku ees, et vaja väikest linnas sõitmise autot. Panin omale kindla hinnapiiri (14 000.-) mille sisse pean jääma ja käisin kõik autoesindused läbi ning proovisin järgi mida neil selle raha eest pakkuda on. Minu valikuks jäi Skoda Fabia 1.2 tsi Monte-Carlo varustusega. Nüüd tagant järgi muidugi mõtlen, et oleks pidanud võtma 63kw asemel ikka 77kw variandi aga samas on see 63kw linnas enam kui piisav ja 5,6-6L/100km kohta linnas ei ole ka just paha. Nüüd aastaga on sõidetud ca 9000km ja miskit ära pole lagunenud ega küljest kukkunud. Otsustavaks said võrreldes sama raha eest pakutud konkurentidega disain, interjööri materjalid, istmed ja varustus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis