mx7k kirjutas:
TMF, on enesestki mõistetavad kõik su argumendid, aga praegu püstitasin ma küsimuse stiilis "kui auto omanik elab seal". Küsisingi, et kas on teisi selliseid, kellel on prioriteedid: auto, seejärel elamine. Tuli välja, et on küll. Ja sul on ka tuline õigus selle üle, et ka nõukaaegsest majas võib leida ilusaid kortereid, aga üldjuhul on säästlikum elada uuemas majas, kus ei ole vaja kapremonti teha aastast-aastasse. Üleüldse nõuab vist Porsche hoidmine Lasnamäe vahel külma närvi. Ja jah, ma olen kindel, et minust rumalamat inimest annab leida.
Miks peaks kortermajas aastast aastasse kapremonti tegema? Kapremondi teed ju korra ära ja korras. Ja millisest otsast on majas soodsam elada? Kütte peale paned ikka märksa suurema summa talvel (ok maja on küll veitsa suurem vast ka), aga ikkagi on see summa suurem kui niiöelda tsentraalse keskkütte otsas istuda. Samas ei pruugi ju iga inimene nn majaelanik olla, ei viitsi suvel muru niita, talvel lund rookida (eriti kui veel kuskil karup-s koht on ja suurema lumega ei pruugigi niipea liikuma saada) jne. Kortermajas tehakse kõik ette taha ära. Nii ei saa nüüd küll liigitada, et loll elab korteris. Lisaks veel kuskilt "põllult" tööle sõitmise aeg vs lasnast linna tuisata (ok see sügis vast väga enam ei tuiska, aga tegelt ei tuiska väga kuskilt enam, ehk sõiduaeg pikeneb anyway).