Harri_K kirjutas:
dellu kirjutas:
No kui tehas on 5.2, siis ei ole ju üldse palju. See on raudselt mingi 80 pealt möödetud ka. Sellist kolakat kere taga vedada pole väga vahet mis mootor on, ikka võtab.
Kõige lahjemale bensukale, ehk 1.8 annab ju maantee 7.2, nii et ma ei tea mis bensukas sul 6-t sõidab. Mingi seljakotiga pole ju mõtet võrrelda. Alla 5 tahad sõita oleks pidanud ikka minu Bora võtma, jõudu ka pea 2x rohkem

. Tehas 4.3 ja 70-80 tiksudes täitsa saavutatav, 100 GPS järgi on 4.8.
raudbetoon kirjutas:
polo 98 1.6 74kw
võta ja mõõda kuidas tahad üle 6 ei lähe ei tallates ega kliimaga.
Minu 5.6 ei ole kindlasti 80ga, tahan proovida küll ühe paagi, palju tuleb 90ga sõites, kuid see 5.6 on Tallinnas käimistega, ehk siis enamus 120ga sõites.
5.6 on siis keskmine, mitte maantee? Seda enam on ju väga hea tulemus. Tehas peaks olema kuskil 80 kanti möödetud.
Polo tehas on 5.5 maantee ja 9,9 linn, kui maanteel tallab, siis suht usutav, koos linnaga mitte mingil juhul. 1.6 74kw on elu mõttetu mootor üldse, mis võtab jubedalt kütust linnas. Tegelt ei tahaks väga maanteed ka uskuda, automaat boraga oli Tallinn -> Pärnu pea pool paaki läinud (ok autos oli asju ka üksjagu ja juht üksi - kolimise teema, aga ikkag). 3/8 läks kindlasti ära.