ökosohver kirjutas:
ma usun et soolos6itudega ajab se honda oma asja ära...
Ee jah , täna nägi siis ülejäänd pere ka selle imelooma ära ja imekombel selgus , et selles asendis nagu mul ruumi on ees piisavalt on taga ... Turvatooli ja juhiistme vahe veel ~15 cm , mis on suht sama nagu e34 salongis. Ainuke hea asi oli see , et hondal on head pikad turvavööd ja sai turvatoolid korralikult kinnitada. Mingil põhjusel 520 olid kyhikesed vööd.
Küttekulust ei oska miskit öelda , täna on saand peenestada kah , aga tankima ma ei j6udnudki. Ostes oransh galonka märk põles ja põleb ka praegu. Homme tangin kindlasti , muidu tuleb naise kingitud trehter veel ära määrida

.
Teine asi , mis on ikka maru naljakas on selle aku ,mis on umbes no nagu tsikli aku. Tundub et aku on küpse , sest ringi ajab nii jeeli-jeeli , et ise ka ei usu , aga käivitub kohe. Süüte sisse pannes jäi juba raadio vait , kuna siis enam piisavalt volte ei tule.
Kõige hullemad on esituled. Esituleklaasid on plastikust ,need on tuhmid ja määrdund seestpoolt , selle all paisatb olevat teine klaas , mis on kollaseks läinud ja kõikse tagant kumab kuidagi tuhmiks põlenud reflektor.
Igastahes kui põlevad , siis on nagu omaette disainielemendid.
Jutu kinnituseks , et te ikka usuks on paslik siia see pilt myygikuulutusest.