Six-Fo kirjutas:
Six-Fo kirjutas:
Javest kirjutas:
On juba uus versioon ka väljas, võta parem see:
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_go-4782.phpSuured tänud teavitamast, ma pole mobiilimaailma uudistega üldse kursis, tuli üllatusena et uuem variant väljas juba

Tundub päris hea telefon olema, ehk astun täna möödaminnes Emt'ist läbi.
Vaata kus kurat, lõunakeskuses ei müüdud seda telefoni üheski poes, emtis laiutas selle telefoni koha peal tühjus

Vahi kuradit jälle, oma väikses kodulinnas oli asi täitsa müügis
Kaalusin mis ma kaalusin, hind tundus minujaoks veidi kirves olema alguses(telefon suht tarbeese mille peale käsi ei tõuse üle 200-250 euro maksma), aga mingi minuEmt paketiga liitumisel võeti hinnast kohe mõnusalt maha ja läks kaubaks. Ütleks et näeb päris soliidne välja, küllaltki tiheda olemisega telefon.
Ja täpselt nii nagu igalpool reviewides räägiti, on tolle telefoni tagumine külg veidrast materjalist. Umbes nagu tonnine liivapaber või see kivikaitse mida osadele kastikatele pannakse

. Siuke kareda olemisega. Aga harjub ära pikapeale.
Tilulilu kraami on see telefon muidugi täis, desktopil on mingi 3 erinevat facebookiga seotud asjakest algusest peale
Eks kui kellegil huvi on ma võin natuke muljetada kui olen telefoni mõned päevad kasutanud, tänane päev kulub seadistamisele ja endale mugavamaks tegemisele. Minusugusele vanakooli inimesele igastahes palju uut ja huvitavat.
(PS: räägitakse et on ilgelt kriimustuskindel, aga milleks kaitsekile karbis kaasas on siis?)