Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 08.08.2012 01:33 
Kasutaja avatar

See,et sina oskad probleemi kodus põlveotsas lahendad ei tähenda,et teised kasutajad seda oskavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 01:35 

:D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 01:37 
Moderator
Kasutaja avatar

fireplay kirjutas:
See,et sina oskad probleemi kodus põlveotsas lahendad ei tähenda,et teised kasutajad seda oskavad.

Kui ei oska lahendada, ei oska ilmselt mõistlikult ka telefoni kõiki "nutifunktsioone" kasutada. Tehasesedete taastamine on tehtud väga lihtsaks. Mõne hiireklikiga saab kõik backupida, seaded taastada ning asjad restoreda. Lihtne nagu iga teine "nuti"-funktsiooni kasutamine. See, et S2 on vabam platvorm ning kasutajale on 9999x vabamad käed antud keskkonna modimiseks, kui iOS'il ei tähenda, et see kehv on. Pigem on probleem kasutajas.

PS: Ma ei väida, et 4S (või misiganes iphone) halb oleks. Lihtsalt sellised resoluutsed ja väärad avaldused ajavad ihukarvad püsti.

Kui sa oled aga Apple fanboy siis pole mul sinuga rohkem midagi rääkida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 01:56 
Kasutaja avatar

On palju huvitavaid fakte veel,S2 vs 4S-ga seoses,aga las olla.
Paraku päris suur hulk ei saa varundamise ja restoriga hakkama.On olnud juhuseid,kus inimene tuleb ja küsib kuhu see SIM nüüd käib.
Ja niipalju olen endas kindel,et suudan su S2 korrakski kinni jooksutada,samas 4S peal sama asja tehes ei tee teist nägugi 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 02:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Mina ka mõnda aega nüüd iPhone 4S kasutanud, siiani vägagi rahul. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 08:17 

mkb kirjutas:
fireplay kirjutas:
Paraku päris suur hulk ei saa varundamise ja restoriga hakkama.On olnud juhuseid,kus inimene tuleb ja küsib kuhu see SIM nüüd käib.
Ja niipalju olen endas kindel,et suudan su S2 korrakski kinni jooksutada,samas 4S peal sama asja tehes ei tee teist nägugi 8)

See sim-i näide on väga idiootne. Kui inimene ei oska kasutusjuhendist seda vaadata, siis polegi 3310st uuemat klotsi vaja talle.

+1

Iphone'ist veel rääkides, minu arust on silmale veits isegi valus sellest Iphone'i lukuaugu suurusest displeilt midagi välja veerida (pole prille, ega midagi, nii et need naljad võib ära jätta :D ) Isegi igapäevaselt S2 kasutades, jääb tegelikult veidi väikseks see S2 displei.
Aga lõppkokkuvõttes on ikka see maitse asi ja mina avaldan ainult enda arvamust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 08:35 
Kasutaja avatar

agentzero kirjutas:
mkb kirjutas:
fireplay kirjutas:

See sim-i näide on väga idiootne. Kui inimene ei oska kasutusjuhendist seda vaadata, siis polegi 3310st uuemat klotsi vaja talle.

+1

Iphone'ist veel rääkides, minu arust on silmale veits isegi valus sellest Iphone'i lukuaugu suurusest displeilt midagi välja veerida (pole prille, ega midagi, nii et need naljad võib ära jätta :D ) Isegi igapäevaselt S2 kasutades, jääb tegelikult veidi väikseks see S2 displei.
Aga lõppkokkuvõttes on ikka see maitse asi ja mina avaldan ainult enda arvamust :)

Me räägime siin ju mobiiltelefonidest, kui sulle jääb sellise ekraan väikseks, siis võta endale mobiilseteks asjadeks tahvelarvuti. Ma just olen vastupidi hädas, et isegi Iphone on vastikult suur. Päris harjumatu oli SE W880 pealt üle minna. Eriti kui Iphonele sai veel miskid tugevamad kaaned ümber võetud, mis teda veel paksemaks tegid. Õnneks peale nii poole aastast kasutamist tasusid see nädal end esimest korda ära ka kui käekõrguselt esimese õhulennu tegi. Kaante nurk sai küll viga ja päris korralikult kriibitud, aga telefonil pole jälgegi. Minu arust on päris nõme selliseid kolakaid kaasas vedada, netis igapäevaselt surfamiseks on ikka teised vahendid. Korra neti mõne asja kiirelt piilumiseks kõlbab Iphone ekraan ka väga hästi. Läbi lukuaugu pole ühegiga neist mugav surfata, olgu see ekraan kui suur tahes, selleks ikka pigem väiksema ekraaniga läpakas, mida on ka mugav kaasas kanda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 10:41 

dellu kirjutas:
agentzero kirjutas:
mkb kirjutas:
fireplay kirjutas:

+1

Me räägime siin ju mobiiltelefonidest, kui sulle jääb sellise ekraan väikseks, siis võta endale mobiilseteks asjadeks tahvelarvuti. Ma just olen vastupidi hädas, et isegi Iphone on vastikult suur. Päris harjumatu oli SE W880 pealt üle minna. Eriti kui Iphonele sai veel miskid tugevamad kaaned ümber võetud, mis teda veel paksemaks tegid. Õnneks peale nii poole aastast kasutamist tasusid see nädal end esimest korda ära ka kui käekõrguselt esimese õhulennu tegi. Kaante nurk sai küll viga ja päris korralikult kriibitud, aga telefonil pole jälgegi. Minu arust on päris nõme selliseid kolakaid kaasas vedada, netis igapäevaselt surfamiseks on ikka teised vahendid. Korra neti mõne asja kiirelt piilumiseks kõlbab Iphone ekraan ka väga hästi. Läbi lukuaugu pole ühegiga neist mugav surfata, olgu see ekraan kui suur tahes, selleks ikka pigem väiksema ekraaniga läpakas, mida on ka mugav kaasas kanda.

Nojaa, aga at the end of the day, maksid sa ju palju rohkem selle paksu Iphone'i eest, kui oleksid maksnud üliõhukese S2 eest, mida taskus ei tunnegi praktiliselt. Ja mina liigungi kohe galaxy note'i peale üle :) Proovib selle ka ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:21 
Kasutaja avatar

Õnneks ma ei maksnud midagi ;)
Lihtsalt minu arvamus on see, et ei ole ju mõtet viriseda, et ekraan on liiga lukuauk netis surfamiseks. No telefon igapäevasurfamiseks pole siiski kõige mugavam, jah kiired asjad saab ära vaadata (mõne firma kodukalt kontakt või aadress jne). Ja kui ekraan juba liiga suureks läheb, siis pole ju kaasas kandmine enam mingist otsast mugav, telefon võiks siiski mõnus väike olla.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Kus te neid telefone kannate? :D Minu teksade taskusse mahub Samsung Note väga vabalt ära, nii et teda tunda pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:39 

Blacku kirjutas:
Kus te neid telefone kannate? :D Minu teksade taskusse mahub Samsung Note väga vabalt ära, nii et teda tunda pole.

Kuidas küll sinul Note vabalt ära mahub,mingi eritellimusel tehtud teksad???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Eks on olemas madalama ja sügavama põhjaga taske...minul on vist kõik sügavama põhjaga. Käsi sirgete sõrmedega tasku lükata, siis ranne jääb ikka tasku. Ja Note kõrgus on kõigest ~15cm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:46 
Kasutaja avatar

No kui pükste jalgevahe koht on põlveõndlas, siis vaba ruumi küll asjadele (tänapäeva noorte popp teema ju :))

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 11:58 
Eliit
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Eks on olemas madalama ja sügavama põhjaga taske...minul on vist kõik sügavama põhjaga. Käsi sirgete sõrmedega tasku lükata, siis ranne jääb ikka tasku. Ja Note kõrgus on kõigest ~15cm.

15 cm on ebareaalne ju.... Ma just vaatasin, et need krdi 12cm kõrged on juba haiglaselt suured. Lisaks on see suht naeruväärne, kui sa mingit sisuliselt tahvelarvutit kõrva ääres hoiad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 13:48 
Moderator
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
No kui pükste jalgevahe koht on põlveõndlas, siis vaba ruumi küll asjadele (tänapäeva noorte popp teema ju :))

Minu püksid on väääga kaugel sellest. Täiesti tavalised Hilfigeri teksad. Kui soovi on, võime mu pükste taskusügavuse mõõtmise ürituse teha.

Tsiteeri:
Lisaks on see suht naeruväärne, kui sa mingit sisuliselt tahvelarvutit kõrva ääres hoiad

Tahvel hakkab siiski umbes 7" pihta. Ja naeruväärne on see nende jaoks, kes ei leia sellisele telefonile kasutust/mõtet. Kes sellist omavad, ju see neil ka kasutust leiab ning ei peaks üldse teiste tagumikku nokkima, mida nad oma kõrva juures hoiavad.

PS: telefoni kõrva juurdes hoida on üldse ebamugav, HF on in.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis