Kuna nyyd on väga moodne eputada bemmimeestel värvinimedega , siis lähen vooluga kaasa. Jah isegi imestasin hommikul , et sama halli põrandavärviga ongi see bmw tehasest välja veerenud.
Mingit liigutavat saamislugu polegi , lihtsalt kirjutasin kõikidele e36 meestele motorsis , soovis , auto24jas jne , et vahetaks ciivicu vasta. See vend oli esimene ja ma ytlesin , et too oma üüber-relv siia ja diil.
ASi ei näinud ööpimeduses pooltki nii hea välja kui piltidel ja ehee...- Täna vaadates ei näe pooltki nii hea välja kui eile öösel

.
Esimene vaade oli ikka hommikul paras shokk , tõestuseks pilt:

Lisadeks siis on autol aftermarket el. aknad , roolivõimendi ja katuseluuk , ning kesklukk(ainus mis töötab korrektselt) ja tuhatoosid. Katuseluuk tuli vändates ilusti lahti , aga kinni enam minna ei tahtnud ja selle ma väänasin puruks. Ah polegi teda vaja.
Mis aga jutu järgi üüber heas korras masinal viga on , seda ei jõua yles lugedagi. Lihtsam oleks öelda neid asju , mis on korras . Neid asju on 0.

Kõige hullem asi on auto külles tuutu. Selle ma kavatsen esimesel v6imalusel mõne lolliga originaalpüti vastu vahetada.

Otsustasin , et nii musta autot enam vaadata ei saa ja peale pesu ja uuesti määrimist nägi veidi parem välja:

Teine rõvedus taga on need Sexsus stail ääss laits. Need katsuks ka kellegiga orignaal lampide vastu vahetada.

Eest näeb ka suht jama välja - Stnaks roheline ja udud puudu , samuti suunad on keegi eriti nisanäpp installinud.

.
Aga muidu auto sõidab täitsa ja imekombel on ka ökonoomne , st , et tankisin 20 € ja käisin siit pealinna ja tagasi ära sellega. 220+ km.
Ja nüüd see osa , kus ma sõiman neid värdjaid , kes seda autot ennem on omanud

.
Need pasad valjuhääldid on kõik välja kougitud , alles vaid üks esimene . Kapotialt on puudu pooled asjad , samuti see plekk , mis katab soendusmootrit ja tänu selllele tuleb mootri müra ka salongi . Salongist ma ei hakka rääkimagi. Ukselingi liistud on puudu , keskmine v6re ära rüüstatud ja tolm ja pori on igalpool.
Aga jah. Natuke nokitseda , siis on täitsa jumet , kuna auke sees pole ja noh midagi hullu pole. Ventika siili juba jootsin ära , nüüd kõik puhuri astmed funksivad. Päev korras.