Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 11.08.2012 12:33 
Kasutaja avatar

Tõin Sony Xperia Go koju. Laadis, panin sim-i sisse, umbes 30min näppisin ja siis läksin nõusi pesema. Panin telefoni T-särgi rinnataskusse, kummarusin vett täis kraanikausi kohale ja...
Sulpsti, uus telefon ujub :D
Käsi järgi, lasin jooksva vee all seebi maha ja töötab nagu poleks ujumas käinudki.

Ulme...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 13:13 

siimk kirjutas:
Tõin Sony Xperia Go koju. Laadis, panin sim-i sisse, umbes 30min näppisin ja siis läksin nõusi pesema. Panin telefoni T-särgi rinnataskusse, kummarusin vett täis kraanikausi kohale ja...
Sulpsti, uus telefon ujub :D
Käsi järgi, lasin jooksva vee all seebi maha ja töötab nagu poleks ujumas käinudki.

Ulme...

Mul ligunes nädali algul päev läbi paduvihmast nirisevates pükstetaskutes :D :D . Kahtlemata on see väikene hulk vett võrreldes sellega kuida ta reaalselt peaks vastu pidama.

(kui ma seda videot juba ei pand mõni lehekülg tagasi, ei täheldanud kiire pilguga)

Igastahes aku on mul kestnud juba umbes 2-3 päeva, ja iga päev olen fatsepuuki ja gps'i ka mõne korra näppind. Täna lasin isegi muusikat kõlarist mõnda aega aga siis hakkas juba vinguma et aku tühjeneb. Palju parem variant kui mu vana telefoni igapäevane laadimine olenemata kasutamisest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 13:45 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Welllo kirjutas:
Ma ei tea milleks see klapp vajalik on, aga täiesti normaalseid(tegelikult kordades paremaid, kui se erikson) müüakse ka tänapäeval vist igas telefone müüvas poes.
Lihtsalt selleks, et ei pea hakkama otsima nuppu kõnele vastamiseks või kõnest keeldumiseks. Vana eeriku võtsid taskust välja ja hoiad telefonist ju ikka külje pealt kinni, kui tahad vastata siis lihtsalt pigistad, klapp hüppab lahti ja räägi. Minu teada nii lihtsat ja hästi toimivat lahendust pole tänapäeval ühelgi telefonil... või on? Ometi on kõnele vastamine just see funktsioon, mida ma igapäevaselt telefoniga kõige rohkem "teen". Kõiki teisi asju (sh väljahelistamist) teen vähem.

Rohelist nuppu ei ole ka just üleliia keeruline vajutada, et kõnele vastata. See muidugi sõltub ka inimese võimekusest, kaua selle leidmine aega võtab, kuid pikapeale peaks ka selle asukoht enamvähem meelde jääma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 15:42 

Kunagi räägiti, et tuleb müüki mingi painduv telefon, oli teine samsung vist..kas ta on nüüd lõpuks eestis müügil või mitte ja mis hinnaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 22:19 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
krss kirjutas:
Minu teada nii lihtsat ja hästi toimivat lahendust pole tänapäeval ühelgi telefonil... või on? Ometi on kõnele vastamine just see funktsioon, mida ma igapäevaselt telefoniga kõige rohkem "teen". Kõiki teisi asju (sh väljahelistamist) teen vähem.

jah on. Vajutad nuppu, tõstad kõrva juurde, räägid. MOTT

Ma saan aru, et sa oled lugupeetud vanakooli mees, aga see klapijura, mis sa ajad, on ju lausa naeruväärne.

AntiL, siin sa vist ei lugenud päris täpselt. krss rääkis, et vastamiseks sa ei pea isegi mõtlema kus telefonil nupud on. Klapi avamise nupp (niiöelda vedruga viskab välja) on lihtsalt nii loogilises kohas et sul piisab telefoni alles taskust välja tõsta kui juba saad klapi lahti lasta ja kohe rääkima hakata. Endal oli ka kunagi, järgnes T29, millel pidi ise klappi lahti keerama, aga kõnele ikka vastas ja siis T39 oli loogiline järg. Olid need alles ajad, kui ootasid ikka uue telefoni tulekut et saaks jälle väiksema ja parema. Seda ju siin teisedki "vanakooli" mehed rääkinud. Nüüd kõik ootavad, et saaks aga suurema ekraaniga veel suurema kolaka endale taskusse :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 22:48 
Kasutaja avatar

Küsime siis nii, et on sul see olnud, et oskad kaasa "vaielda"?
Mina igaküll eelistaks seda Iphone sliderile. No on parajalt tüütu junn, eriti kui ala garaazis nokitsed ja kindad käes või miskit sellist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 23:18 

Ma küll ei ole klapitelefonide fänn, kuid ma saan krss'i pointist hästi aru. Asi on selles et telefonil on teisi nuppe ka vastamise nupu kõrval, kui omal pilk on millegile muule keskendunud siis puhtalt kobamise peale võid hoopis vale nuppu vajutada(nutitelefonidel vist enamus juhtudel pead nuppu libistama ühest ekraani otsast teise). Roolid sa mõnda masinat või midagi taolist, ei taha tähelepanu millegilt oluliselt ära pöörata ja lihtsalt tunde järgi asja vastu võtta siis klappi on lihtsam avada.

Ning teine olukord on näiteks see, et päise päiva ajal, kui päike otse peale helendab veidi mustale ja kriimulisele ekraanile ilma põhja keeratud heledusega, siis katsu sa näha kus see vastamise nupp nüüd asub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 00:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Androidikal (vähemalt minu pisikesel HTC Desire'l) saab ju samuti nagu klapi kasutamisel vastata kõnele sõrmega üle ekraani ülalt alla libistades. Ja külma ilma puhul on võimalik kasutada nina (juhul, kui kindad käes on). Seega klapiteema on minu arust pool-pseudo :)

Küll aga, Kärss, sooviks päris tõsiselt kohe kuulda veidi täpsemalt selle Bluetooth lainete kahjuliku mõju kohta justnimelt autoHF puhul. Tänapäeval on ju väga tavaline, et autole pakutakse kas tootjapoolset või aftermarket BT HF-i, nagu ka minu auto puhul (ning see on peaaegu kogu aeg sees). Seega, kui kiiresti ma võiksin oodata mingeid negatiivseid tagajärgi ja milliseid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 02:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Androidil sai minuteada külgmise nupu vastamise nupuks seadistada. Problem solved.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 09:42 
Kasutaja avatar

Minule isiklikult meeldib nagunii enne kõnele vastamist heita pilk ekraanile ja vaadata kes helistab, seega sellest"võimalusest ekraanile vaatamist vältida" ei oska ka eriti puudust tunda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 16:02 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Androidil sai minuteada külgmise nupu vastamise nupuks seadistada. Problem solved.

Vastamiseks, vähemalt S2'l, saab ikka home nuppu seadistada. Külgmist, st siis ilmselt pead silmas poweri nuppu, saab kasutada kõne ära panemiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 16:33 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Blacku kirjutas:

Vastamiseks, vähemalt S2'l, saab ikka home nuppu seadistada. Külgmist, st siis ilmselt pead silmas poweri nuppu, saab kasutada kõne ära panemiseks.

Android jookseb päris erinevates telefonides. Minu telefonil on olemas ka vajutatav vastuv6tmisnupp.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 17:31 
Kasutaja avatar

Kellelgi Sony Ericsson T700 ei vedele kuskil kapinurgas??
Nutipask viskab üle...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 22:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Muide, see on hea point, et HF panna kõrva, kui kõne tuleb. Linnas hoian üldiselt pidevalt kõrvas aga maanteel lendab siis kõrva, kui keegi helistab.

Aga muu jutu peale...ma ei tea. Ma võtan huupi võttes küll telefoni õiget pidi kätte (S2 on küll aru saada, mispidi käes on). Ja pöial teab mõtlematagi vägahästi, mis liigutus tuleb kõnele vastamiseks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2012 22:42 
Kasutaja avatar

Krt, mul S2 (ja ka Ace millalgi enne seda) satub tihti peale tagurpidi (st ülemine pool allpool) kätte. Seda eriti roolis olles. See on see, kui mõlemad otsad ühesuguse kujuga. Aga tegelikult on see isiklik pseodoprobleem ega mingit vana lutsu pole hakanud seepärast taga igatsema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis