Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chrysler 300C CRD 2006a. Karuliin
PostitusPostitatud: 18.08.2012 19:34 
Kasutaja avatar

Hea tööauto ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 23:17 
Kasutaja avatar

Ise oman ka 08 a. 300c-d millel on väidetavalt uuendatud esisild ,130tkm ees ja sai alles 3 kuud tagasi vahetatud seal esimesed sillaosad ära ,ei saaks kurta,et laguneb .Kuigi jutud käivad ,et laguneb rajult jne.. Mina ei saaks seda nii öelda. Üldiselt hooldan silberis ja ei nuta ka "kallite hindade üle" kuna keskmine hoolduse hind jääb sinna 300-500 euri kanti ja teen ca 3 hooldust aastas,ei ole ju kallis ??!
Ja mul näiteks tuli tehasest täistooni ringiga klaas,ehk sul on siiski ise paigaldatud mingi kile ?:P

Oled muidu miskit hinda ka uurinud SRT Velgede kohta?Endal sama idee soetada SRT veljed alla aga ei ole jõudnud veel realiseerimiseni :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 21:31 
Kasutaja avatar

Lulz kirjutas:
Ise oman ka 08 a. 300c-d millel on väidetavalt uuendatud esisild ,130tkm ees ja sai alles 3 kuud tagasi vahetatud seal esimesed sillaosad ära ,ei saaks kurta,et laguneb .Kuigi jutud käivad ,et laguneb rajult jne.. Mina ei saaks seda nii öelda. Üldiselt hooldan silberis ja ei nuta ka "kallite hindade üle" kuna keskmine hoolduse hind jääb sinna 300-500 euri kanti ja teen ca 3 hooldust aastas,ei ole ju kallis ??!
Ja mul näiteks tuli tehasest täistooni ringiga klaas,ehk sul on siiski ise paigaldatud mingi kile ?:P

Oled muidu miskit hinda ka uurinud SRT Velgede kohta?Endal sama idee soetada SRT veljed alla aga ei ole jõudnud veel realiseerimiseni :P

Pole autot, mis ei laguneks. Kui ma selle auto ostsin siis ma olin teadlik sellest, et esisild tal nõrk. Eks igal autol omad head ja vead. Mina ei kurda, kui kolisema hakkab siis vahetan vajalikud jupid ära ja sõidan edasi. Samuti olen ka esisilla juppide hindadega kursis ning ei ütleks, et need midagi röögatut on.
Vaatasin üle toonklaasi ning polegi tehase poolt toonklaas pandud. Seega selle eemaldamine ei tohiks midagi müstilist olla. Selle toonklaasi vahetan sellepärast välja, et reaalselt paistab ta suhteliselt läbi ning endale ei meeldi see quantum (või mis iganes peegelkile ta on) kile. Hõbedane auto ja peegel toonklaas teeb selle auto natuke liiga üksluiseks.
Olen uurinud jah SRT velgede hindu. Originaalid saaks Inglismaalt või Poolast lammaritest. Hinnad jäävad koos kummidega 700-1000€ kanti + transport. Samas Soomes mingiaeg vaatasin saaks uued replicad 600€ kätte. Õnneks kevadeni on aega mõelda ja vaadata veel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 21:36 
Kasutaja avatar

Samuti minu üks "salaunistustest" ,mida võiks kunagi teoks teha.Väga,väga meeldib selline Chrysler! Respect!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 21:41 
Kasutaja avatar

Karuliin kirjutas:
Lulz kirjutas:

Pole autot, mis ei laguneks. Kui ma selle auto ostsin siis ma olin teadlik sellest, et esisild tal nõrk. Eks igal autol omad head ja vead. Mina ei kurda, kui kolisema hakkab siis vahetan vajalikud jupid ära ja sõidan edasi. Samuti olen ka esisilla juppide hindadega kursis ning ei ütleks, et need midagi röögatut on.
Vaatasin üle toonklaasi ning polegi tehase poolt toonklaas pandud. Seega selle eemaldamine ei tohiks midagi müstilist olla. Selle toonklaasi vahetan sellepärast välja, et reaalselt paistab ta suhteliselt läbi ning endale ei meeldi see quantum (või mis iganes peegelkile ta on) kile. Hõbedane auto ja peegel toonklaas teeb selle auto natuke liiga üksluiseks.
Olen uurinud jah SRT velgede hindu. Originaalid saaks Inglismaalt või Poolast lammaritest. Hinnad jäävad koos kummidega 700-1000€ kanti + transport. Samas Soomes mingiaeg vaatasin saaks uued replicad 600€ kätte. Õnneks kevadeni on aega mõelda ja vaadata veel :)

Tegelt mu idee oli lihtsalt öelda siinsetele "kriitikutele" ,et see auto minuarust just ei lagune niipalju kui räägitakse kuna minukäes mu enda 300c on ikka väga vähe lagunenud võrreldes nende juttudega millest on räägitud. Ja ometigi ma ei ole mingi pühap. kasutaja selle autojuures.
Aga muretuid kilomeetreid ka sinule edaspidiseks !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 03:13 
Kasutaja avatar

Paluks salongist pilte :) . Välimus meeldib :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2012 18:34 
Kasutaja avatar

Nonii, pole vahepeal kirjutanud midagi. Pilte pole aega teha olnud salongist ja väljast kuna aega pole väga olnud. Vahatada ja keemilist pole ka veel jõudnud teha, kuid need on päevakorras sellel nädalal. Samuti läheb reedel auto klaasivahetusse, nimelt praegu klaas väga täkkeid täis ning ostes sain kohe kivi ka klaasi. Arvatavasti pole sellel klaasi kunagi vahetatudki :D.
Samuti sai ülevaatuspunktis käidud ning tuvastati, et parempoolne välimine rooliots on läbi. Ühte rooliotsa pole mõtet vahetada ainult kuna sillastend tuleb niikuinii teha, siis läheb parempoolne ka vahetusse. Külge lähevad uued orig. rooliotsad. Selleks on ka reedel aeg kirja pandud.
Päevakorras on ka kastiõli vahetus, millega tahaks lähiajal ühelepoole saada. Kast mingeid trikke ei tee aga igaksjuhuks enda rahulolu jaoks lasen ära vahetada.
Niipalju on muutunud vahepeal, et iluvõre külge sain märgi ja musta numbrialuse vahetasin kroomi vastu kuna see must alus karjus seal ees. Samuti sai tagumisele veljele keskmine kapsel tagasi pandud.
Eelmine nädal sain eelmiselt omanikult 8 rehvi, 4 HKPL naelrehvi, millest 2tk on suht kulunud ja 2 kannatavad veel sõita ning 4 lamellrehvi, mis on 1000km sõitnud. Eks kevadel vaatab, millised maha müüb ja millised alles jätab. Siiani autoga igati rahul :)

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2012 18:54 

Lookin good ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 23:38 
Kasutaja avatar

Täna siis vahetati klaas ning rooliotsad. Hea on sõita, kui näeb klaasist läbi ning auto ei kolise. Eile sai auto ka ära vahatatud ning mõned pildid tehtud. Ütlen ette ära, et seest ei jõudnud koristada seega on natuke must :)

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2012 23:22 

Mida see tehase navi näitab ,lisaks raadio sagedusele ja navile ?
Eesti kaarti on ka lootust sinna leida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 00:17 
Kasutaja avatar

Seest meenutab kergelt fl Opel Omega B.d vms(kel soov võrrelda-http://en.club-opel.com/graphics/gallery/full/1581_opel-omega_5.jpg), sry :D . Väljast aga ainulaadne ja väga ilus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 02:17 
Kasutaja avatar

väga vinge lelu seekord, mis universaalkerega 300st arvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 00:26 
Kasutaja avatar

T6nis kirjutas:
Mida see tehase navi näitab ,lisaks raadio sagedusele ja navile ?
Eesti kaarti on ka lootust sinna leida ?

Kella näitab ka :D. Eesti naviplaat peaks isegi olemas olema ning saaks kasutada aga ausalt öeldes pole aega ega viitsimist olnud, et sellega tegeleda. Eestimaad tunnen ning ei tunne puudust navist igapäeva sõitudel. Aga eks mingiaeg võiks muretseda selle ikkagi.

@almera kirjutas:
Seest meenutab kergelt fl Opel Omega B.d vms(kel soov võrrelda-http://en.club-opel.com/graphics/gallery/full/1581_opel-omega_5.jpg), sry :D . Väljast aga ainulaadne ja väga ilus.

Noh, eks sisu kallal võiks norida jah aga samas endajaoks midagi häirivat seal pole. Mõned naginad on aga kevadel plaanis pigimatid lisada ning siis samuti ka need naginad eemaldada. Samuti kaalun uksepolstrite nahatamist või väljavahetamist facelifti omade vastu.

-motomees- kirjutas:
väga vinge lelu seekord, mis universaalkerega 300st arvad?

Mis seal ikka arvata. Tehnika ja sisu ju sama. Oli endalgi plaan osta universaal aga tol hetkel hea hinnaga universaali saada polnud ning tuli leppida sellega. Selle auto ostu igatahes ei kahetse! :)

Autost veel niipalju, et siin vahepeal üle 12k kilomeetri maha sõidetud. Auto töötab siiamaani laitmatult. Kätte tuleb hooldusaeg, mis saab paari nädala jooksul ära tehtud. Samuti peaks xenoni pirnid ära vahetama. Teised päris ära hääbunud juba. Ning nagu eelnevalt mainisin siis autoga rahul ning ainult kalla ja talla 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2012 22:10 
Kasutaja avatar

Mis värk sul seal vasakul armatuuri küljes on ? Muidu on auto väga kena. Edu !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2012 23:45 
Kasutaja avatar

Julm laev, selles kannataks elamise püsti lükata :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis