Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.06.2025 18:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:32 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Osadel tontidel on mingid cheap ass xenonid ju

Ja tavalised halogeenid ei pimesta kui august läbi sõidad.

Nende porr-päevatulede ja led ribadega vendadele olen ise ka vilgutanud. Vaatad kaugelt , et tuled ei põle , aga lähemale j6udes saad aru , et miskid leedid hiilgavad ikka. Ja siis on mingi seltskond vendasid , kes sõidavad lihtsalt parktuledega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:38 

nii see on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:45 

ksenoon kirjutas:
Kurat Saaremaal on ikka ülisitt müüa midagi, kuulutus üleval (Veljed) siis helistatakse uuritakse kaua, et ollakse nõus ostma kuni tuleb asukoht siis on "okei nägemist" :D krdi pommiauk vist.

kj kirjutas:
No aga tundub ju loogiline ka, kui natuke järgi mõelda :D

Selleta mulle lollile, mis moodi loogiline? Tallinast Võrru on 250 km, Kuressaarde 210 km, Tartu 185 km, praam käib iga 35 minuti tagant. Meil siin on ka Eesti post, Smart post ja teised kuller teenused. F*ck it, isegi Cargo Bus on.
Ja üle kõige, me oskame ka mandri peale tulla, jah, nii õudne kui see ka teie jaoks ei tundu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:47 
Kasutaja avatar

Lampi ei hakka ju midagi ostma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:51 

Vilgutamisest- ainult siis, kui vastutulijal tuled ei põle või kui on mõni oht teel, millest vastutulijat hoiatada vms. Ja miks nii? Sest neid idioote on liiga palju rooli roninud, kes alko-, narko- või kurat teab mille muu joobes on, siis milleks neid hoiatada ja politsei tööd segada?
Oleks roolijoodikuid ja narkareid roolis vähem, siis ilmselt vilgutaksin ka rohkem, vast iga kord, kui politsei kiirust mõõdab kuskil. Aga seni kuni nende turakate arv roolis ei vähene, ei suvatse ka vilgutama hakata.

Jah ma tean, et see siin on striitreisserite ja kurjade liiklejate kodu, aga no väike arvamusavaldus vaid. Ärge kohe näkku lööge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:14 
Kasutaja avatar

eks see olekski õige tegelt, et ei vilgutata. ei pea ka kordusel käima kui vahele peaks jääma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:16 

Ma vilgutan kõigile, kellel tuled ei põle 3x
Kui ees on patrull kiirust mõõtmas, siis 2x
Ja kui keegi öösel täistuledega vastu tuleb, siis tõmban täistuled lihtsalt peale ja vastan samaga.

Mingite surnud hobuste ja loomade peale teel ma ei vilguta, las jääb endale ka natuke põnevust ja avastamisrõõmu.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:18 
Kasutaja avatar

Wearder kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Kurat Saaremaal on ikka ülisitt müüa midagi, kuulutus üleval (Veljed) siis helistatakse uuritakse kaua, et ollakse nõus ostma kuni tuleb asukoht siis on "okei nägemist" :D krdi pommiauk vist.

kj kirjutas:

Selleta mulle lollile, mis moodi loogiline? Tallinast Võrru on 250 km, Kuressaarde 210 km, Tartu 185 km, praam käib iga 35 minuti tagant. Meil siin on ka Eesti post, Smart post ja teised kuller teenused. F*ck it, isegi Cargo Bus on.
Ja üle kõige, me oskame ka mandri peale tulla, jah, nii õudne kui see ka teie jaoks ei tundu.

Mis kuradi fakk it ? Ostad auto nt oma smarpostiga või millega iganes ? Tundub ju loogiline, et keegi ei viitsi sinna sõita, kuna selleks pead ju vee ületama, mis võtab kõik aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:25 

Kui jutt käib 500 jewrosest käkist siis ilmselt selgemõistusega inimene seda sinna ostma tõesti ei lähe. Aga kui jutt ikka 2000k euri maksvast autost või kallimatest, siis nagu ei tohiks see lisakulu 100euri eriti tappev olla, et minna sinna autot vaatama ja ostma..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:26 
Kasutaja avatar

Sai Tallinnast Pärnu just tuldud üpris kiirustades, spidokas oli stabiilselt 120-130 vahel, harutee peal võttis sappa üks pisikene Peugeot kes minuga siis hakkas sammu pidama. Nii me kahekesti kuni Pärnuni kupatasime kuniks ma Selverisse manöövrit ootasin ning Peugeot minust ohutulede vilgutades möödus :D Seega sain ka kellelegi kasulik olla :D ( Üldjuhul olen ise ka kellelegi sappa võtnud, täna aga mõtlesin ise vedaja rollis olla )

Must Superb oli ka end nii hästi parkinud tee äärde, sai lennatud päris huljalt nende suunas kuid ei pidurdanud ega midagi (110 oli umbes 90 alas) joppas seekord, ju mõõtsid siis minu suunas vastutulevaid autosid.

Ja koom oli ka see, et laevast väljudes oli taas kurikuulus ristmik jumala umbes. Mõtlesin, et olen kaval ning tõmban n.ö tagant pirita suunas ja sealt vahelt kuskilt saab tee Pärnu peale. Eksisin kuskile kadrioru majade vahele, mis lõpuks oli ka tupik :kill Siis tõmbasin lasnamäele ja taaskord tupikusse. ( Kumu kõrval siis telliskivi ees ) Läbi ussim_nni leidsin tee siiski kanalisse ja sai lõpuks tulema. :D Järgmine kord kimun suitsu ja istun pigem seal ummikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 21:59 

kj kirjutas:
Wearder kirjutas:
ksenoon kirjutas:

kj kirjutas:

Mis kuradi fakk it ? Ostad auto nt oma smarpostiga või millega iganes ? Tundub ju loogiline, et keegi ei viitsi sinna sõita, kuna selleks pead ju vee ületama, mis võtab kõik aega.

See on ju ideaalne, kui esimese korraga sobib.
Üldiselt ikka enne endale sobivat, tuleb mitu tühja sõitu, mis kõik maksavad.

Viimati muutis Hapnik, 23.08.2012 08:59, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 22:15 
Kasutaja avatar

Oh jopp, täna sai päev otsa autoga jebitud ja kopp juba suht ees :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 22:22 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Must Superb oli ka end nii hästi parkinud tee äärde, sai lennatud päris huljalt nende suunas kuid ei pidurdanud ega midagi (110 oli umbes 90 alas) joppas seekord, ju mõõtsid siis minu suunas vastutulevaid autosid.
.

110 kellal või reaalselt? Kui kellal siis loomulikult ei koti kedagi, see on reaalselt ju 100 kanti (ma muidugi ei tea mis kõrgusega rehvid ja palju tehasest erinev on).

Ma käisin Saaremaal 300 eurosel autol ka järgi :). Õigemini sellel mis järgi on, aga selle raha tasub juba paar detaili sealt küljest ära. Samuti olen ühe poolnahksisu kunagi toonud. Esimene tõsisem lumi, kahtlaste lamellidega (Saksamaa värk) auto ja tihe graafik et peale normaalse inimese tööpäeva lõppu Saares ära käia ja veel mandrile tagasi ka saada. Enamus venis 50-60ga, tüütult palju möödasõite oli et ikka graafikus püsida. Saares sain esimeseks ehk siis tee täiesti lahtilükkamata, see nn hargnemise kohta kus üks tee vasakule ja teine paremale hoiab oli küll tunne, et siit lähen ma täpselt otse, sest auto ei soovinud kummalegi poole keerata. Sahad tulid alles vahetult enne Kuressaaret. Tagasi oli juba parem tulla seetõttu.

Täna sai kiirelt Inglismaal käidud. Vähemalt selline tunne oli küll kui mööda Majaka põiki sai liigutud vasakus reas (et ringile saada) ja siis mingi vana ringilt kuidagi oma E36ga ikka suutis parempöörde teha ja Majaka põiki tuli ja siis minu suhtes paremalt möödus. Peeglis paistis et ta jäigi sealt liikuma tagant tulijate suhtes samuti. Müstika ikka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 22:34 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ma isegi ei muuda näoilmet, siin sõidab koguaeg keegi vastassuunas.

Vastassuunas pole jah teab mis üllatus, aga et veel paremalt poolt ka :D

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 22:45 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Ja koom oli ka see, et laevast väljudes oli taas kurikuulus ristmik jumala umbes. Mõtlesin, et olen kaval ning tõmban n.ö tagant pirita suunas ja sealt vahelt kuskilt saab tee Pärnu peale. Eksisin kuskile kadrioru majade vahele, mis lõpuks oli ka tupik :kill Siis tõmbasin lasnamäele ja taaskord tupikusse. ( Kumu kõrval siis telliskivi ees ) Läbi ussim_nni leidsin tee siiski kanalisse ja sai lõpuks tulema. :D Järgmine kord kimun suitsu ja istun pigem seal ummikus.

Üritasid Jõe ja Tuukri risti vältida V?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis