Eilne kalapüük Tuusula järvel läks siis täie ette ,kui kohale jõudsime olid enamus vennad nii juua täis ,et kui kohale jõudsime mindi alustuseks põõsa alla magama ,siis õnnestus kellegil mingid tonkad kuskilt organiseerida ,kuid mida ei tulnud oli kala ,väheke hiljem härrad kes olid jõudnud pildi selgemaks magada otsustasid ,et vihma eest on väga mõistlik minna paadi alla magama ,ei leitud seal paadi sobivat asendit ja hea veel ,et keegi pead lõhki ei kukkund ,väheke aega hiljem otsustasid osad härrad ikkagi koju minna ,et vihm teeb liiga ,niisiis jäime järve äärde mina ja kaks kaverit ,sättisime võrgu vette see veel õnnestus ,nii palju meestel veel näpud seletasid ,siis sai kaldal natuke tonkat loobitud ,mõned latikad isegi ronisid otsa ,samal ajal teised põhjaõngesid korda ,kui kell oli umbes pool 9 otsustati ,et õige aeg on põhjaõnged sisse lasta mis loomulikult ei õnnestunud kuna härrad olid juba piisavalt koskenkorva ja kalja lahendanud,siis see üritus loomulikult ei õnnestunud ,küll kiruti ja vannuti ja prooviti ,siis umbes 22.30 otsustati ,et asi kisub pe--e ,aeg on võrgu välja võtta ,kuid selleks ajaks enam keegi ei mäletanud kuhu täpselt see võrk pandud sai ,peale umbes tunnist otsimist leiti lõpuks võrk üles ja rõõmu kui palju ,ahvenat koha jne ,aga siiski poistel meel sitt ,et põhjaõngede teema ei õnnestunud ,nii saime kaldale ,tirisime paadi kuidagi bussi ja järsku üks vend kadunud kes õngede ja käraka järgi läks ,kõndisin natuke kui kuulsin ,et keegi kuskil karjub haleda häälega aidake ,sain enam vähem suuna teada kus vennike on ,hakkasin talle järgi minema kui ka ise mäest alla veeresin mingisse nõgese võsasse ,rsk täna igalt poolt sügeleb ,aga vähemalt kaveri leidsin ülesse ja tirisin auto juurde ,niisiis südaöö paiku järgnes sõit koju mida polnud varem sõitnud ,lisaks tuli veel rooli keelata mingil hiace raipel millel mitte miski ei töötanud korralikult ,niisiis sõit koju kulges gps-i järgi kuna kaverid kõrval olid nii kinni ,et neist poleks olnud mingeid tee juhatajaid ,lõpuks mingi pool 2 olin kaverid ja kalakoorma koju toonud ,niisiis tuli mehed ükshaaval tuppa tirida kuna äratada neid ei õnnestunud ,täna hommikul kui lõpuks ärkasin olid mehed selgeks maganud ,kalad autost ära toonud ja mind ootas köögilaual värskelt küpsetatud ahvenafilee ,mõnus .
_________________ Ma olin täna lepo all jälle ,täna pool päeva .
|