Harry_R kirjutas:
Trehvasin täna ehtsat debiilikut Tartu maanteel Mäeküla kandis. Värske asfalt maas ja kiirusepiirang 70 km/h, mul oli püsikas 76 peal, nii jõudsin mingile diisel Focusele järgi. Okei, tee vaba, libistan siis ennast mööda temast.....see otsus aga ei meeldinud vanamehele, sest nii kui ma auto vastassuunda sain, nägin kuidas Fordi pihlakatorust tahmalont välja käis ja minu sujuvast möödasõidu plaanist enam asja ei olnud.
Asja muutis põnevamaks see, et mul oli autol veel käru järel kummipaadiga. Fordi nässakast muidugi pikalt asja ei olnud ja sain ikka enda ritta tagasi, seda juba küll kiirusel 130 km/h.
Vot sellist mu*** pole ma juba ammu kohanud. Kui nüüd järgi mõelda, siis õigem oleks sellistele vist ikka üks laks vasta hambaid ära panna, siis ehk enam ei nu*** ja ei sea teiste elusid ohtu.
Aga miks sa pead kihutama nagu "segane" 70 alas 76 -ga?
Aga jah, ega selliseid leidub, kellele kuidagi jube hinge see poeb, kui keegi natukene kiiremini sõidab. Nagu täna erutus vist üks musta H2 tegelane, kui nägi, et Opel mööda sõitis temast..ja siis oma kirstu punni põhja lahmis..(Oleks see siis edasi ka liikunud, aga rohkem oli hääli kuulda ja kütuse keerist, kui liikumist näha) , ei hakanud teda rohkem häbisse jätma opeliga..