Hapnik kirjutas:
corbe kirjutas:
Hapnik kirjutas:
kristjan666 kirjutas:
Läänemaal streetracerid autosid vist vahetanud. Kui ikka Bmw vahtralehega ees sõidab 95km/h ,siis ökopunnide roolis olevad võistlushimulised juhid lasevad automaatselt olematusse piirajasse ja kihutavad 5 km eest ära

naljakas
Jalgu jääd lihtsalt neile, mis nad peavad siis taga sul tiksuma v? Et, kui BMW on ees, siis mööda sõita ei tohi?
Pea nüüd hoogu selle lõvikonserviga, eksole? Mitmes teemas juba sinu veidrad sõnavõtud silma hakanud.
Mis mu sõnavõttudel siis viga on?
Kas viimati ei või oma arvamust avaldada?
Millises teemas siis mu sõnavõtt jälle ei sobinud, siis ehk tean end parandada.

Ma nagu ka ei saa aru mille peale corbe ärritus?
Mis joonele panemisest jahutakse kui 95ga (raudselt veel spido järgi ka, ehk venib kuskil 85-88 reaalselt) ja siis mööda sõidetakse. Kus see joonele panek on kui ma aeglasemast mööda sõidan? Isegi kui ma sõidan 1km/h kiiremini, siis ju ikka lähen mööda ja tulebki sõita eest ära ka 5km kasvõi. Ma näiteks tulin just eile Riia poolt ja Lätis sõitsin ühest Eesti numbritega CR-Vst mööda. Minu kiirus oli GPS järgi 97. Kuskil peale Saulkrastit sai vist mööda mindud ja jäi maha ka. Peale seda mingi hetk äkki Salacgriva või nii edasi jälle pikematel sirgetel tekkkis jälle peeglisse, peale Eesti piiri vist pani natuke kiirust juurde. Nii ta lähenes kogu tee, kuni Pärnu piiril oli juba suht lähedal, aga mitte möödasõidukauguses

. Linnas jõudsin foori alt läbi lipsata ja nii ta minust jäi. Pärnus sai veel sõbraga ka vesteldud, muidu äkki oleks Tallinnani nii sõitnud, kuigi selleks ajaks vast oleks järgi jõudnud.
Andres393 kas sa ei arva, et need kes sind "jälitama" asuvad tahavad hoopis sinu kiirust enda huvides ära kasutada, mitte ei ole mingid "karistajad", kes ei salli möödasõitu. Ehk siis nn sponsorleping, et sind võetakse maha ja tema pääseb niisama.