Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.04.2026 07:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 31.08.2012 23:17 
Kasutaja avatar

täna ajasi mingi tegelase, kes sõitis kollase Sisuga, endast välja. Ristiku tn alguses kus on kaks rida sõitsin tahmavast veokast paremat rada kasutades mööda. peale kurvi tuleb seal kohe 40 alal ja lasin kiiruse maha.
Mingi aja pärast jõudis see peletis mulle järgi ja hakkas kollaseid strobo moodi asjandusi vilgutama ja muidugi hädine signaal käis ka asja jurde. Sõitsin rahulikul 40 edasi. Siis vilgutas tuledega meeleheitlikult. Ahvile ei mahtunud vist hinge, et ma 40 alas õige kiirusega sõidan. Mööda ka ei saanud, sest kogu aeg tulid teised sõidukid vastu. Esimese foori taga jäin seisma. Ootasin, et äkki ronib välja, aga ei, kogu see aeg kui punane põles lasi tüüp taga signaali ja vilgutas tules. Järgmise foori taga sama asi. Keerasin tehnikale tänavale ja jäin endla ristis jälle punase taha seisma. Seal jõudis oma sisu raipega tahmates jälle järgi ja muidugi järgnes foori taga signaal ja tulede vilgutamine. Ok läksin suurameerikale ja esimene ülekäigurada jälle punane siis tuli mingi kaubik meie vahele ja rahu majas. Peeglist jälgisin, et kas nüüd ronib vestiga paksmagu lõpuks oma putkast alla ka, aga ei. Jõudsin Pärnu mnt ristmikule ja pidin sealt vasak pöörde kesklinna tegema. Seal on lühike fooritsükkel. Peeglist nägin, et see lollakas tuleb jälle järgi. Muidugi oli sellel aja foor punaseks läinud ja sinna taha ta jäi. Krt liigub ikka maniakke. Pärast mõtlesin, et oleks pidanud ta seal pärnu mnt servas järgi ootama ja mööda linna edasi töllerdama mingi kollane kruusaveo Sisu vilkuvate tulede ja signaaliga sabas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 00:22 
Eliit
Kasutaja avatar

Keerasin eile Golfil pumpa kinnipoole ja ütleme nii, et ilmselt mõnda aega ei pauguta enam tahmalont järgi ringi. Kohtla-Järvelt läbi Rakvere Pärnusse ja sama teed tagasi, tuli kokku umbestäpselt 500km ja hommikul tangitud täispaagist (60l) oli järgi veidi üle poole. Samas muidugi minekut pole absoluutselt, kuid kütteseier teeb meele rõõmsaks küll. Ma juba vahepeal olin ära harjunud sellega, et mu diisel väga öko just pole. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 00:38 

Rainer_K kirjutas:
Keerasin eile Golfil pumpa kinnipoole ja ütleme nii, et ilmselt mõnda aega ei pauguta enam tahmalont järgi ringi. Kohtla-Järvelt läbi Rakvere Pärnusse ja sama teed tagasi, tuli kokku umbestäpselt 500km ja hommikul tangitud täispaagist (60l) oli järgi veidi üle poole. Samas muidugi minekut pole absoluutselt, kuid kütteseier teeb meele rõõmsaks küll. Ma juba vahepeal olin ära harjunud sellega, et mu diisel väga öko just pole. :D

Eilsed ja tänased sõidud olid mul 370km ja 15l diiselt . :) Paak 60l ja kiirendust on piisavalt,hetkelised 5ndaga möödasõidud pole probleem.
veerand paaki ja 85kw ,esivedune,manuaal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 00:42 
Eliit
Kasutaja avatar

-FIN- kirjutas:
Rainer_K kirjutas:

Eilsed ja tänased sõidud olid mul 370km ja 15l diiselt . :) Paak 60l ja kiirendust on piisavalt,hetkelised 5ndaga möödasõidud pole probleem.

Ma oletan, et Sul pole päris 94 aasta mehhaanilise pumbaga volkar ka. :D Kusjuures isegi tehaseandmed näitavad 55kW universaalile karmid 6,5 liitrit sajale, kui mälu hetkel ei peta. Võrdluseks kursusekaaslase 66kw kolmeukseline Golf võtab 4-4,5 olenemata sellest, kuidas vajutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 00:43 

Õigesti oletad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 01:17 

Juhtus see, et rattal sidur peetis. Tuleb ajutiselt 125ccm ratas linna jälle tuua ja nautida sellega sõitu. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 07:24 
Kasutaja avatar

Täna juhtus see, et nüüd kui paari päeva pärast hakkab kool, on lõpuks suve tunne käes. :D

egas midagi, tuleb magama minna lõpuks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 08:45 
Kasutaja avatar

Täna siis lõpuks pikemaks ajaks Eesti ,esmaspäeval kooli ,oeh nüüd tuleb leida mingi uus liikumisvahend ja siis vana liikumisvahend kuidagi Tallinnast Lääne-Virumaale koju toimetada .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 09:20 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Täna siis lõpuks pikemaks ajaks Eesti ,esmaspäeval kooli ,oeh nüüd tuleb leida mingi uus liikumisvahend ja siis vana liikumisvahend kuidagi Tallinnast Lääne-Virumaale koju toimetada .

Minumeelest tollel opeldikul läks signa lolliks sul. Ise prooviks otsida tolle klõpsuva karbi üles, tollelt juhtmed lahti. Süüde sees vaataks kas suunad töötavad.+tundus et signa plokkis starterit, siis lükates või kruvikaga peaks käima saama.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 09:41 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Tkuidagi Tallinnast Lääne-Virumaale koju toimetada .

Minumeelest tollel opeldikul läks signa lolliks sul. Ise prooviks otsida tolle klõpsuva karbi üles, tollelt juhtmed lahti. Süüde sees vaataks kas suunad töötavad.+tundus et signa plokkis starterit, siis lükates või kruvikaga peaks käima saama.

See klõpsuv teema erinevate andmete kohaselt peaks olema suunatulede relee ,kuid see lükkamise tõmbamise varinat on küll asi mille peale ma ei tulnud ,peab katsetama .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 11:36 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
taavihush kirjutas:
Miks on jalgratturid nii ülbed ? :D

mind pead silmas vää? Ma omast arust ei teinud miskit imelikku või ülbet, kui sa minust mööda kiirendasid. Või kui mõtled, et ma tee servas sõitsin ja mitte kõnniteel, siis kas ma ei või või :D

Ei tea kas sina, kuid paldiski mnt keskmises reas sõita pole just normaalne ?!?!
Kõnniteed on turvalisemad teile endale ju!

Kõrvale sõites ratturid ainult lõugavad ja räuskavad, nagu oleks hullud :D

Tihti lasevad kohalikud võidusõitjad 120+km/h peale Karmenit juba :)

Ehk: Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 12:05 

iisak kirjutas:
Pool tundi jõe ääres olnud ja juba esimene üle 1 kilone latikas käes. Emajõgi rocks!!! :rokib

Sai ka käidud ja mitte peerugi Emajõelt terve öö jooksul. Vorbusel sai tonkatamas käidud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 12:36 
Kasutaja avatar

taavihush kirjutas:

Kõrvale sõites ratturid ainult lõugavad ja räuskavad, nagu oleks hullud :D

Proovid jalgratturi kõrvale samasse ritta ennast suruda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 12:37 
Kasutaja avatar

Rainer_K kirjutas:
-FIN- kirjutas:
Rainer_K kirjutas:

Ma oletan, et Sul pole päris 94 aasta mehhaanilise pumbaga volkar ka. :D Kusjuures isegi tehaseandmed näitavad 55kW universaalile karmid 6,5 liitrit sajale, kui mälu hetkel ei peta. Võrdluseks kursusekaaslase 66kw kolmeukseline Golf võtab 4-4,5 olenemata sellest, kuidas vajutada.

55 ja 66kw tehaseandmed ongi nagu öö ja päev 66kw kasuks. 66 ju juba aju juhtimas asja ja seetõttu palju ökom + chipiga annab veel lisaks pigistada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 12:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Tann laseb jälle diiselt kapote alt garage põrandale?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis