anryo kirjutas:
Siis on hea. Mul tõesti puudus vastav info.
No aga seda enam ma ei saa aru, miks neid võistlusi ei korraldata suurürituste raames, sest:
- võisteljad on olemas
- pealtvaatajad on olemas
- lisakulusid ei teki ja osalustasudest saab katta organiseerimise ja karikate / diplomite kulud
- kui on sponsoreid, siis saab ka auhinnad välja panna.
Ilmselt on seega asi jäänud motivatsiooni puudumise taha, millest ma saan ise väga hästi aru, olles ka ise üht-teist korraldanud.
Tüüpiline värk on, et algul kõik virisevad, et miks midagi ei toimu ja "keegi" võiks korraldada ja vaat küll siis osaleks, kuid kui võtad kätte ja teed, siis on kohe näha, et kellele ei sobi kuupäev, kellele ei sobi aastaaeg, kellelgi on kassi sünnipäev jne.
Hea näide on HTG SQ soundivõistlus. Mitu osalejat meil seal ongi praeguse seisuga? Vahest tuleb tõesti tunne, et käige kõik p..ssse ja tramaivõi!
Miks nii negatiivne kohe? Keegi teine pole ju süüdi selles, et "sureva" hobi valisid

, pealegi esmane eesmärk peaks ikka endale meeldiva helisüsteemi loomine olema mitte puhtalt võistluste tarbeks auto ehitamine. See kui huvilisi on vähe on lihtsalt hetkeline kurb paratamatus ja kogu lugu. Palju peale Sinu ja Tsimpa veel tõsisemaid SQ huvlisi järel on? Üks hetk asjad lihtsalt ammendavad ennast ja minnakse eluga edasi uute väljakutsete poole. Mingi 4-5 autoga suurüritusel võistluse korraldamine on paras mõttetus, potentsiaalne esikoht pole ka vast päris selle "maitsega" mis rahvarohkema osalejaskonna puhul. Ma kipun arvama, et SQ kui selline on üldse kahjuks väljasurev valdkond, sest esiteks on uuematel autodel originaalheliseadme väljavahetamine niivõrd keeruliseks tehtud, et keegi ei vitisi sellega tegeleda, lisaks praegu on vist Pioneer ainus suurtootja, kelle tootevalikus veel 1-2 kvaliteetset makki järel on, ülejäänud on kõik oma tooted ipodindusele või mingile originaalsüsteemi protsessimisele (bitone näiteks) suunanud, seega kust neid huvilisi ikka niiväga tekkida saab kui juba tehnilised võimalused järjest kesisemaks jäävad. Ma ise olen ka enam kui kindel, et ei hakka enam kunagi ühtegi autot nii põhjalikult ümber ehitama nagu praegust, sest korraliku sq süsteemi tegemine on rahakoti surm ja vaba aega pole ka nii palju võimalk leida.