Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 01:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 12.09.2012 20:59 

tere olen selle volvo omaniks pärnust ja minu arust on ta heas korras(oli heas korras) aga kõikk need asjad saab korda ma ei teadnud neid asju kuna ma ei käi iga kuu ülevaatusel mul on aastas korra see ei pea vajalikuks minema sinna ilma asjata ja ennem ei hakka midagi auto alla vaatama ka kui midagi kobisema või ujuma ei hakka ma ei saa sellest aru et mõned puksid ja paar asja veel ega need ei tee teda rondiks ja võin siit kohalt öelda et ühtegi plastikut pole puudu oli lihtsalt küljest ära too hetk aga nüüd on küljes ja kui teil on midagi öelda veel selle auto kohtsa siis helistage ja öelge mis tel oleda on mitte ärge kõvatage siin ...

Viimati muutis kaimar009, 13.09.2012 08:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2012 21:13 
Kasutaja avatar

kassu kirjutas:
neG kirjutas:

See, et 13a vana auto mootor on õline, pole küll mingi eriline viga :)

No muidugi pole, olen ka palju autosi ostnud selliseid kus mingi koht immitseb, kuid selle mootoril kuiva kohta polnud ning 3 minutilise koha peal seismisega oli ikka korralik diisliloik all. Lihtsalt mainin et mõni ostja ikka kapoti alla ei unustaks vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2012 21:16 
Kasutaja avatar

kaimar009 kirjutas:
tere olen selle volvo omaniks pärnust ja minu arust on ta heas korras(oli heas korras) aga kõikk need asjad saab korda ma ei teadnud neid asju kuna ma ei käi iga kuu ülevaatusel mul on aastas korra see ei pea vajalikuks minema sinna ilma asjata ja ennem ei hakka midagi auto alla vaatama ka kui midagi kobisema või ujuma ei hakka ma ei saa sellest aru et mõned puksid ja paar asja veel ega need ei tee teda rondiks ja võin siit kohalt öelda et ühtegi plastikut pole puudu oli lihtsalt küljest ära too hetk aga nüüd on küljes ja kui teil on midagi öelda veel selle auto kohtsa siis helistage ja öelge mis tel oleda on mitte ärge kõvatage siin ...juhuks kui keegi ei oska kuulutusest võtta siis number on 54532466

Miks sa kirjaoskamatu oled ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2012 21:44 
Kasutaja avatar

...lisaks on foorum koht kus igaüks saab vabalt arvamust avaldada. Seega ei tasu maha surra kui keegi su autot arvustab sulle sobimatus keeles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 09:03 

Juriidiliselt on kõik korrektne.
Nimelt MY hakkab augustist autotootjatel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 09:05 
Kasutaja avatar

rait1986 kirjutas:
skask kirjutas:
rait1986 kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1077587

Auto tegelik aasta on 2003.

kui nüüd rahulikult kuulutus üle vaadata, siis on ju selgelt lisainformatsiooni all kirjas et "Esmane reg.30.12.2003". :think

Njh ;D Seda ei pandnud tähele. :D
Aga krt, miks siis pannakse üles, et 2004 -.-
Selle nimel saaks ainult hinda üles kruvida. :twisted:

8 või 9 aastast nüüd vist küll oluline hinnakruvija pole. Oleks 2 või 3a, siis saaks veel aru. Mina pole küll kunagi aastaarvu taga ajanud, kui ikka sama keremudel, mida toodetud näiteks 5a, siis ma küll ei näe mõtet a la 2a uuema eest palju rohkem välja käia (oletame, et läbisõit on sama - või siis õigemini auto seisukord). Mulle see aastaarv küll midagi ei anna, auto on ikka samasugune. Muidugi need kes võimalikult pikkasid liisinguid taga ajavad ja iga aasta on niiöelda pikendus aastaks lepingus (väiksem liisinmakse) on arusaadav.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 09:25 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
rait1986 kirjutas:
skask kirjutas:
rait1986 kirjutas:

kui nüüd rahulikult kuulutus üle vaadata, siis on ju selgelt lisainformatsiooni all kirjas et "Esmane reg.30.12.2003". :think

8 või 9 aastast nüüd vist küll oluline hinnakruvija pole. Oleks 2 või 3a, siis saaks veel aru. Mina pole küll kunagi aastaarvu taga ajanud, kui ikka sama keremudel, mida toodetud näiteks 5a, siis ma küll ei näe mõtet a la 2a uuema eest palju rohkem välja käia (oletame, et läbisõit on sama - või siis õigemini auto seisukord). Mulle see aastaarv küll midagi ei anna, auto on ikka samasugune. Muidugi need kes võimalikult pikkasid liisinguid taga ajavad ja iga aasta on niiöelda pikendus aastaks lepingus (väiksem liisinmakse) on arusaadav.

Lihtsalt näiteks kui ühte keret ja mudelit toodetakse 5 aastat, siis näiteks esimesed 2 aastat ravitakse lapsehaigusi ja näiteks 3 aastal on kerge uuenduse läbinud vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 10:01 
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
dellu kirjutas:
rait1986 kirjutas:
skask kirjutas:
rait1986 kirjutas:

Lihtsalt näiteks kui ühte keret ja mudelit toodetakse 5 aastat, siis näiteks esimesed 2 aastat ravitakse lapsehaigusi ja näiteks 3 aastal on kerge uuenduse läbinud vms.

No 9a vanal autol on need lapsehaigused kindlasti juba välja ravitud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 13:38 

Ära unusta ka fakti, et kui sina ostad sama esimese otsa keremudeliga auto, mida on viis aastat toodetud ja sõidad sellega 3 aastat nt siis müües on sinu auto 8 aastat vana, teisel juhul aga 5, ehk siis oluliselt atraktiivsem turul ja sa ei kujuta ette kui palju eestlasi ostab aastaarvu...
Võib ju jahuda küll igasugusest korrashoiust ja asjast aga ega niisama ei kerita spidot või tehta muid jaburdusi. See müüb ja kõik! ja vähe on neid autosi ka mis 5e aasta jooksul yhtegi facelifti läbi ei tee, ja pre-facelift ja last ediotioni vahe on reeglina päris arvestatav nii tehniliste pisiasjade osas kui ka värskemas väljanägemises jmt. + Olgem ausad 3 aastat vanem auto on päris palju. Kui mingist hiidvanast roimast käib jutt siis vb jah aga on väga suur vahe kas sa müüd 1999 aasta 5ndat bemmi või 2002-2003 aasta oma....(lamp näide, ei pea bemm siin olema, võib võtta ka audi 2,5 110kw vs 2,5 132kw jne). Lihtsalt teine vaatenurk sinu oma kõrvale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 14:40 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Ära unusta ka fakti, et kui sina ostad sama esimese otsa keremudeliga auto, mida on viis aastat toodetud ja sõidad sellega 3 aastat nt siis müües on sinu auto 8 aastat vana, teisel juhul aga 5, ehk siis oluliselt atraktiivsem turul ja sa ei kujuta ette kui palju eestlasi ostab aastaarvu...
Võib ju jahuda küll igasugusest korrashoiust ja asjast aga ega niisama ei kerita spidot või tehta muid jaburdusi. See müüb ja kõik! ja vähe on neid autosi ka mis 5e aasta jooksul yhtegi facelifti läbi ei tee, ja pre-facelift ja last ediotioni vahe on reeglina päris arvestatav nii tehniliste pisiasjade osas kui ka värskemas väljanägemises jmt. + Olgem ausad 3 aastat vanem auto on päris palju. Kui mingist hiidvanast roimast käib jutt siis vb jah aga on väga suur vahe kas sa müüd 1999 aasta 5ndat bemmi või 2002-2003 aasta oma....(lamp näide, ei pea bemm siin olema, võib võtta ka audi 2,5 110kw vs 2,5 132kw jne). Lihtsalt teine vaatenurk sinu oma kõrvale :)

No mootorivalik on jah teine asi, samas G4 oli küll 1998 - 2003 (luukpära) täpselt sama. Diiselmootoritel tõesti 2000+ oli üleminek pumppihustitele. Ma mõtlesin ikkagi pigem selles valguses, et kõik muu on 1:1. Viimasel ajal on jah siiski tihedamaks läinud, aga eelnevas kontekstis toodud 1a virisemise pärast küll väga aru ei saa, autot sünniaastat vaadates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2012 23:40 
Kasutaja avatar

http://auto.motors24.ee/vehicles/370821 ... &sort=paid
Natukene fakte igaksjuhuks.

Mootoris surve sees, Saaled läbi. Talvel sõideti jäärada :)
Juhitiib alt ära mädanenud ja lopendavad.
Kuna vedrusid on kõvasti kärbitud , siis on pandud golf 3 õõtsad ja pikemad poolteljed ehk esirattad lääpas ning sirgeks panna ei saa.
Auto värvitud Sadolini korrostopiga (metalli krunt).
Auto oli ennem GT ehk 66kw 1.8.
Tagumineluuk on siledaks tehtud aga sitasti tehtud. Pahtel mõrades ja roostetab. Tagumine luuk käib lahti ainult kui salongist pagasnikusse ronid. Samuti on pahtliga siledaks tehtud tagumine märk , mis samuti mõrane.
Kuna ennem oli bensukas siis võib diislitankimine huvitavaks osutada ( Teadagi diisli tankur toru läbimõõdult suurem , kui küttusepaagi suu vms.). Paaki ei saa ka kuivale sõita , kuna küttevõttur pole diisli oma , vaid ise ehitatud bensuka omast.
Sillad olid omal ajal korras, piduritorud ja voolikud said uued pandud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 00:54 
Kasutaja avatar

Antud sõiduk:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1024792

Pilt

Jutt on hea, küsisin konkreetselt, kas mootor ja turbo korras, vastuseks sain jah, on küll, et igasugune info selle auto kohta, mis väidab et sõiduk on p****s, on täiesti vale, kõik pidavat täiesti hästi toimima, reaalsuses on turbo läbi ja mootor ei tööta õigesti, ei soovita seda müüjat, ei soovita seda autot, reaalne väärtus, mille eest eelmine omanik ta ka ostis, on 550e, olge ettevaatlikud selle masina suhtes!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 01:56 
Kasutaja avatar

Offline kunagine. Siis küll mingid hulle hädasi polnud minu mäletamist mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 09:31 
Kasutaja avatar

Turbol lõtk sees, cooler õline, ajutiselt arvelt maas, tagant ajab korralikult sinist peale kati eemaldust..
Müüjat ei soovita absoluutselt kuigi esmapilgul tundub tore vanem mees, tegelikul hullem huiar kui mina...
Algul oli kõik ilus kena aga ju ma ise keerasin per*e kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 19:23 

http://www.auto24.ee/used/1016052

Mis tänaseks päevaks saanud on, ei tea aga üks kolm aastat tagasi:
kapoti all tulekahjustused
roolilatt lekkis, põhimõtteliselt üle päeva pidi õli juurde panema
alusvanker oli läbi
ABS ja airbag tuled ei põlenud armatuuris, ABSil oli tegelikult lihtne viga aga ju siis armatuur ära n***ida oli lihtsam kui andurit vahetada
Valvetronic ei töötanud - kiirendus ja küttekulu ebaühtlane
kütusenäidik valetas või oli paak alt mõlkis, igatahes teele temaga jäi kui seierit veel oli.
õhufiltri korpus oli pilbasteks, ilmselt oleks leidnud veel avariikahjustusi.
raadio display tuksis

Aga kas ma ostaks selle hinnaga uuesti selle auto? Jah.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis