Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 01:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:08 
Kasutaja avatar

Selline kivipalluri maine ongi täiesti ok.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:09 
Kasutaja avatar

Ei no mis krdi kivipalluri maine. Ma ei väsi siin foorumis ketramast seda, et kas striitreisseril peab siis olema hea maine? Umbes kui sõidad politseist mööda, siis politsei vaatab "aa oi see on see tore tänavakiirendaja :)"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:16 
Kasutaja avatar

Ma arvan et 99% siinsetest kasutajatest võtab seda Striitreisseri ideed üldse iroonilise huumorina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 19:24 

Welllo kirjutas:
Ma arvan et 99% siinsetest kasutajatest võtab seda Striitreisseri ideed üldse iroonilise huumorina.

Tegelt? :D

Kui eelmine aasta mind see veel huvitas, justnimelt see kokku saamine ja joonele panemine jne..siis sellest suvest on see kohe eriti vastu.
No ei viitsi ja ei tahagi kihutada kuskil.

Eks kõik kasvavad sellest ükshetk välja, kes jätkab mõne muu motospordiga , kes unustab üldse kõik taolise jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 20:54 

jah, lihtsalt vedur on teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 21:22 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
jah, lihtsalt vedur on teine.

veduril mootor kottis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2012 00:50 
Kasutaja avatar

insitent oli siis seoses sellega et mul auto lõhuti peegel ära ja siis kutsusin korravalvurid ja seletasin jutu ära et kesse tegi ja kus tegi ja siis ment küsis et kas see on see sama munn kes eelmine aasta ennast järve ära uputada tahtis

ment rääkis selle pärast nii vabalt et need poisid kes minuga kaasas olid need olid HR politseinikuga tuttavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2012 15:24 
Kasutaja avatar

Täna öösel ei pannud stop märki tähele ja tegin parempöörde peatumata ära täpselt mendi auto kõrval :kill + puudusid vahtralehed.
Tulemuseks oli kiirmenetlus ja 20€ trahvi, niiet kokkuvõttes võib rahule jääda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2012 20:01 

Mind peeti lihtsalt blondi neiu politseiniku poolt kinni, muigas imelikult vaid kui akna avamise asemel pidi ukse avama, kuna tõstuk paha ja peaks hiljem hakkama akent jälle ukse seest püüdma, polster maas jne. Küsis dokumenti näha ja oligi kõik, ei jätnud numbrit nime ega mitte miskit, imelik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2012 19:35 

Minu kogemus mentidega oli suvel kui oma sõbra golfiga kimasin saadjärve kõrval nendel kurvilistel teedel,hoog oli saavutatud 120 kui sai mendi autost mõõda kihutatud lihtsalt ei näind puudevarjus alles siis sain teada,kui sinivalge auto taga hakkas ajama,jäin seisma :küsiti dokke,mm näitasin ja siis küsiti lube, näitasin,aga ment küsis,et mis rallisõitja sa siin kandis oled? vastasin et suht isehakkanud ,et tattninana panin siin teel jalgrattaga,ment seepeale egajah seepärast me siin passimegi ,et siin paljud arvavad et oh hea koht kihutada,et mente ple,aga meie kavalad peidame end põõsasse ja jahime sinusuguseid,:Dment ütles,et dvj nüüd sõidad kõige rohkem 90km/h kui näeme siis edasi läed jala:Dma et okokok,panin ikkagi 10 seal edasi.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2012 19:59 

Paar aastat sai (ei ole autoga seotud)kaubamajas ringi käidud üksi,vaatasin kõikpoed läbi ja värki,kui läksin kaubamajast lõpuks välja,tuli vanem turvamees kohejärgi,lõuates,et sina tuled minuga kaasa,mm ma siis ütlesin et mis ja mida,turvad ütlesid et saad teada miks,läksin turvaruumi otsiti läbi,ei leitud midagi,kuna ma tol päeval oli uimane ja väsinud kõndimisest,siis kahtlustati et ma narkot pand,helistasid kiirabisse ja menti,et proov võtta,tuli kiirabi tegi katseid,korrras,siis ment võtttis proovi,korras oli,siis pärast viis ment mu autoga koju,ütles et sa ikka sellinne imelik sell.Ma pidin olema 2 tundi vangistuses seal kaubamajas,no krt:S:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2012 20:53 
Kasutaja avatar

eestimees kirjutas:
Paar aastat sai (ei ole autoga seotud)kaubamajas ringi käidud üksi,vaatasin kõikpoed läbi ja värki,kui läksin kaubamajast lõpuks välja,tuli vanem turvamees kohejärgi,lõuates,et sina tuled minuga kaasa,mm ma siis ütlesin et mis ja mida,turvad ütlesid et saad teada miks,läksin turvaruumi otsiti läbi,ei leitud midagi,kuna ma tol päeval oli uimane ja väsinud kõndimisest,siis kahtlustati et ma narkot pand,helistasid kiirabisse ja menti,et proov võtta,tuli kiirabi tegi katseid,korrras,siis ment võtttis proovi,korras oli,siis pärast viis ment mu autoga koju,ütles et sa ikka sellinne imelik sell.Ma pidin olema 2 tundi vangistuses seal kaubamajas,no krt:S:D

Kui sa ikka mitu aastat järjest poes ringi tuiad tundub vähe kahtlane jah.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 01:02 

Võibolla kellegi tuttav või sõber on siit foorumist,kellel juhtus võru ja riia tänaval ebatavaline õnnetus?Lugu sellinne ,et jalutan oma sõbraga kesklinna kaitsemaja juures,vaatan ees mendi buss ja taga roller,aga mendibussi ees polnud ühtegi autot,aga mendid hakkasid täiehooga tagurdama niikaua tagurdasid kui rollerile otsa panid:S.Kuulsin plastiku purunemist ja rehvi pauku,läksin vaaatama rolluvend täiega närvis,rolleri nina mendibusi all,mendid tulid korraks välja ja siis tagasi oma bussi,ma igatahes oleks kauemaks vaatama jäänud,aga kuna sõbral oli kiire,siis pidin edasi liikuma.Mille krdi pärast mentidel oli vaja tagurdada kas meelega või mida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 01:09 

eestimees kirjutas:
Võibolla kellegi tuttav või sõber on siit foorumist,kellel juhtus võru ja riia tänaval ebatavaline õnnetus?Lugu sellinne ,et jalutan oma sõbraga kesklinna kaitsemaja juures,vaatan ees mendi buss ja taga roller,aga mendibussi ees polnud ühtegi autot,aga mendid hakkasid täiehooga tagurdama niikaua tagurdasid kui rollerile otsa panid:S.Kuulsin plastiku purunemist ja rehvi pauku,läksin vaaatama rolluvend täiega närvis,rolleri nina mendibusi all,mendid tulid korraks välja ja siis tagasi oma bussi,ma igatahes oleks kauemaks vaatama jäänud,aga kuna sõbral oli kiire,siis pidin edasi liikuma.Mille krdi pärast mentidel oli vaja tagurdada kas meelega või mida?

Kindlalt meelega tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2012 01:19 
Kasutaja avatar

Ma kuulsin ka jah, et päris hea meelega olid teinud seda. Päris kahtlane ju tegelt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis