Kunagi Islandil tööl olles sai proovitud sõitu vana Hiluxiga mis oli kõrgemaks aetud ning millele alla pandud suured balloonid. Saatus aga tuli ringiga nüüd tagasi ja täna oli võimalus siis teistkorda analoogse asjaga liikuda. Kuna olin soomlasega paaris siis too jäi objektile asjatama, mina aga pidin kontori minema kraami järgi tema "ägeda pilliga". Esmalt käima pannes oli vaja tabada see hetk mil käib vajalik klõps ära ning siis võttis mootori järgi. Käima minnes lõi kohe turbovilina vaikselt üles nagu oleks teraviljakombaini käivitanud. Egas midagi... käik sisse ja tuld. Muidugist käike sisse panned polnud vahet kuhu suunda sa seda käigukangi käega lükkad, käis nagu tallesaba ning mootoril jõudu piisavalt ning liigub vast igakäiguga kohapealt minema. See agregaat liikuma saadud pidin end teeäärest välja keerama.. Ohh džiizas.. roolivõimu pole! No andis seda rooli alles väänata. Sõites meenus mulle kohe tõsieluseriaal A-Rühm kus B.A rooliga "mängis" - Olin täpselt samasugune. Liikus muidu asi edasi üsna normaalselt, aga kui tuli hetk pidurdada. Siis pidin kogu oma keharaskusega roolile vajuma ning paremale poole suunama. Sest vasak esimene pidur võttis niipalju kõvemini ning kiskus seda aparaati koheselt vasakule. Muidugi teepeal ujus päris mehiselt see asjandus. Objektile tagasi jõudes oli mul igatahes omal stange jumala märg ning käed ja jalad üsna läbi. Peale seda kummardasin oma Audi ees ning kostitasin teda kvaliteetse soome diisel kütusega. Koju sõites aga mõtlesin, et kuidas küll igapäevaselt sellise peletisega liigelda tahetakse? Metsas veel, vints ees ja värki särki. Aga tööl käia sellisega?