neG kirjutas:
dellu kirjutas:
..
Ma oleks tahtnud näha et sa 10 kilomeetrit oleks sõitnud sellel teel 70ga, 10 minuti jooksul tuli vastu äkki 2 autot, sellel teel. Asfalt oli täiesti sobilik kasvõi rulaga sõitmiseks.
Ma loodan, südamest et sa saad ka lääne virumaal mõne absurdse asja pärast litaka kätte ja maksad ennast vaeseks.
Kena päeva jätku.
Kui on 70 märk, siis ma sõidangi mingi 82-83/ga ja ei näpi keegi. Mis vahet seal on kui hea tee on või kui suur liiklus. Märk on märk, ma tõesti ei mõista milles siin politsei süüdi on. On mees kihutama olgu ka mees maksma. Isegi imestan, et autod millest järvevanal 70 alas möödas sõidad, kuskil seal veerenni otsa 50 alas uuesti sinust mööda lähevad (mina sõitsin mõlemal juhul nii +10). Sama teema, et siin ju hea tee ja võin 70ga edasi lasta

? Poolas on näiteks üks lõiguke maanteed 60, tee on muidugi ka kehv, aga noh kui märk on selline siis tuleb ka nii sõita. Mul muidugi vahet pole, sest ei oma, ega klientide autosid pole plaanis lõhkuda ja pigem isegi tõrts aeglasemalt seal. Nii mõnigi paneb ikka samas tempos edasi/mööda. Sama kui kannatab sõita ja kiirem ees läheb, siis loomulikult kannatab natuke vajutada ka.