Subby kirjutas:
Mingi mutt oma nissan qashqai'ga lõikas liivalaias ette, kerge signaal ja sai sappa võetud kuna liikusin samas suunas, keeras ta siis korra ära ning sai must ette Narva mnt kiriku juures tänu fooridele aga nu mis seal ikka teha, kui samas suunas liigun, järgi minna vaid. Merivälja tee lõpus sain talle kõrvale ning siis tuli juba Venemaa videodest õpitu meelde, keera ette ja pidurid kergelt peale, seepeale jäime ka ilusti fooritaha, välja ei hakanud minema, kuna Hr. Politsei oli 20m eemal aga käsi juba sügeles turvavöö kinnituse peal, mis sesal ikka siis, kulgleme ilusti piirkiiruse all, kahjuks keeras ta Mähe-Kaasiku teele ära. Kui keegi juhtub trehvama 548MLS numbrimärgiga Nissan Qashqaid, siis tervitage minupoolt.
Tule taevas appi, kus on alles lõvid siin

Mis Sul see närvitsemise eesmärk oli siis, said ennast kuidagi kõva mehena tunda, kui mingil naisterahval närviliselt järgi sõitsid ja mõtetes mõtlesid, et oi ma talle alles keeraks ? Meenutad naabri koera mulle, kui vahepeal naabri aiast mööda kõndida ja koer aia sees, siis haugub küll nagu mingi koletis. Aga kui aiaväravad lahti on siis ei julge enam koer piuksugi teha.
Pole Lõvi, Kaljukits olen aga mind rohkem huvitas mis nägu sellisel peas võib olla, kes nii debiilselt sõidab.
Eks see vene stiil ole, et antakse kohe turpi. Minuarust on parem vaadata kes juht, fooritaha jääda ning koputada aknale, et mida vi*tu sa enda arust teed. Aga oleneb ka sellest kui hästi ette keerad, kui nüüd saab ilma pidurdamata edasi sõita, siis pole nii väga hull.